Popularna žirafa Sophie
Priča žirafe Sophie je započela prije puno godina. U čarobnom Parizu 25. svibnja 1961. se rodila prva žirafa Sophie. U tim godinama su se djeca igrala samo s igračkama u obliku životinja koje su vidjeli svaki dan - psi, mačke i ostale domaće životinje. Prekrasna žirafa Sophie je bila prva igračka u obliku egzotične životinje. S obzirom da je bila tako posebna ubrzo je postala pravi hit za djecu. Svatko je htio imati svoju!
 
Ideju o žirafi Sophie je dobio majstor Rampeau, veliki francuski stručnjak za izradu igračaka od prirodnog kaučuka. Oblikovao je kvalitetnu, sigurnu i slatku igračku u obliku egzotične životinje koja odgovara svakoj malenoj dječjoj ručici.
 
U žirafu Sophie su se u trenutku zaljubili baš svi, djeca i roditelji. 
 
Priča žirafe Sophie se je širila od usta do ustaod generacije do generacije. Djeca su od početka bila oduševljena njezinim slatkim izgledom i zvukom kojega je stvarala prilikom stiska njezinog trbuha ili glave. Pomoću žirafe Sophie djeca razvijaju svih pet osjetila - vid, sluh, njuh, okus i opip. Istovremeno žirafa Sophie pomaže olakšati bolove prilikom rasta zubi. 

Sve veća i veća obitelj proizvoda žirafe Sophie već više od pola stoljeća veseli djecu i roditelje diljem svijeta. 

Žirafa Sophie se danas može pohvaliti brojnim uspjesima, a njezina namjena je jednaka već od prvoga dana. Sophie je sigurna i prirodna igračka. Izrađena je od 100% prirodnog kaučuka (bez ftalata) pridobljenog iz soka gume te fleksibilnih, obnovljivih i netoksičnih boja koje se koriste u prehrambenoj industriji. Odlikuje je tradicionalna proizvodnja. Proces izrade žirafe obuhvaća čak 14 koraka ručnoga rada.

Unikatan proizvod najveće kvalitete 

Žirafa Sophie je unikatna igračka proizvođača Vulli – poduzeća koje već od svojih početaka na prvo mjesto postavlja kvalitetu svojih proizvoda. Svjesni su toga kako su bitni odnosni i zadovoljstvo njihovih stranaka, a lojalni kupci su im odani već više od 50 godina. Proizvodi poduzeća Vulli su izrađeni u skladu s europskim i svjetskim standardima kvalitete, stoga možete biti uvjereni da će te prilikom kupnje žirafe Sophie dobiti proizvod najviše kvalitete. Od srpnja 2011. godine poduzeće još više jača svoje standarde. Od onda je na žirafinoj nozi utisnut broj pomoću kojeg je moguće saznati gdje i kada je vaša žirafa bila proizvedena. Tom idejom je poduzeće Vulli postalo prvi proizvođač igračaka koji svojim strankama omogućuje potpuno slijeđenje izvora odabranog proizvoda.