Prvič z dojenčkom na plažo

1. Natovarite i vozite

Na plaže idite sa sportskim kolicima - kišobran kolicima. U veliku košaru ispod kolica stavite hranu, pića i igračke. Tako nećete morati dvaput ići do plaže.

Pretražite sportska kolica

2. Potražite svoje mjesto

Najbolje je da svoje mjesto potražite u sredini, zbog plime i oseke, pa da se ne morate seliti. Nešto koraka više od vode će biti i mirnije za vašu bebu, jer će u hladu mirno spavati.

Provjerite ponudu šatora za plažu

3. Pobrinite se za zaštitu

Sa sobom ponesite vodootpornu kremu za zaštitu od sunca. Za bebu koristite visok zaštitni faktor. Ne zaboravite kremu redovito nanositi, jer njezina učinkovitost s vremenom oslabi.

Provjerite ponudu krema za zaštitu od sunca

4. Ne zaboravite pelene

Na putu do plaže neka beba ima običnu pelenu. Na plaži joj stavite pelenu za kupanje. Pelene za kupanje su odličan odabir jer omogućuju da voda kroz njih protječe.

Kupite pelene za kupanje odmah

5. Sjednite i uživajte

Zašto na plažu ne biste ponijeli manji bazen? Napunite ga morskom vodom i vaša će beba moći uživati u vodi i to u hladu. 

Potražite bazen za bebu

6. Ne zaboravite na odjeću

Sunce je prejako za vašu bebu, iako nanosite kremu za sunčanje. Zato ne zaboravite odjeću i šeširić. Lagana pamučna majica i šeširić sa zaštitom za vrat će dodatno zaštititi osjetljivu kožu djeteta.

Provjerite ponudu šeširića