Bezbrižno u vrtić ili školu

Bogat izbor proizvoda za vrtić i školu pronađite u najbližoj Bubamara prodavaonici ili na bubamara.eu U vrtić ili školu bezbrižno, ideš i ti?

 

Kraj ljetnih praznika znači i pripremu za vrtić ili školu. Djeca uzbuđeno traže novu odjeću, obuću i dodatke, roditelji pregledavaju popise za kupnju i pitaju se što im je još potrebno. Kako bi odlazak u vrtić ili školu bio lakši, pripremili smo za vas popis proizvoda koje trebate za bezbrižan odlazak u vrtić ili školu.

 

Zato ne propustite odličnu ponudu svih proizvoda koji vam trebaju za bezbrižan odlazak u vrtić ili školu. Prelistajte katalog Back to school i potražite odlične cijene i ponudu: 

 

Sigurna i udobna autosjedalica uvijek i svuda

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu! Ima li vaše dijete primjerenu autosjedalicu u kojoj će se tijekom cijele godine moći sigurno prevoziti? Imaju li je bake i djedovi koji odlaze po unučad u vrtić ili školu? Ne smije se dogoditi da se dijete vozi bez primjerene autosjedalice. 
 

 

 

Naše NAJPRODAVANIJE autosjedalice:

 
 
Avtosedež Safir i-Size 
Avtosedež Solution S2 i-Fix i-Size
Britax Römer Advansafix
Maxi-Cosi Titan Pro
Joie Bold
 

 

Prekrasna nova odjeća i obuća

Dječja radoznalost, smijeh i igra pozivaju na nove šarene modne kombinacije, kojih je u našoj ponudi zaista mnogo. Dijete koje je odjeveno udobno i moderno izrazit će svoj stil i s vremenom samo početi tražiti kombinacije u kojima se dobro osjeća.

 

Uđimo u jesen u novoj ODJEĆI i OBUĆI:

 
 
Otroška oblačila Cool Club 
Otroška oblačila Original Marines
Otroška obutev Geox
 

 

Ne zaboravite na najdražu igračku 

Igra je vrlo važna za dijete. U igri dijete razvija svoje fine motoričke sposobnosti i domišljatost, uči se koncentrirati, a ujedno mu je zabavno. Ima li što ljepše od toga? Provjerite široku ponudu igračaka i odaberite prave za vaše dijete.

 

Izbor IGRAČAKA za zabavu i učenje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rubikova kocka 
lisciani 
 
 
 
 
 
 
 
 
Predivan ruksak za sve potrepštine
 
Kamo sa svim stvarima? Rezervna odjeća, najdraža igračka, pelene i ostalo što je potrebno za vrtić ili školu. Privlačni ruksaci odlično su rješenje za sve potrebno. Motiva i oblika ima mnogo, stoga potražite onaj koji će djetetu najviše odgovarati. 

 

Izbor NAJLJEPŠIH RUKSAKA:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BOČICA, DUDA i ostale sitnice
 
Uvijek se nađe neki dodatak koji dobro dođe. Bočica, duda, pelene i ostali dodaci, koje djeca i roditelji jednostavno trebaju. 

 

DODACI za sve izazove:

 
 
 
 
KIT & KIN