Pool party - super zabava ob bazenu

Tijekom vrućih ljetnih mjeseci ništa nije bolje od brzog skoka u osvježavajući bazen. Iznenadite svoju obitelj i prijatelje sjajnom zabavom u bazenu kod kuće koju neće zaboraviti.
Imate li sve što vam je potrebno za organizaciju nezaboravne zabave na bazenu? Pogledajte dolje ⇓

1. Bez bazena nema zabave

Nema zabave na bazenu bez bazena. Izbor bazena ovisi o dobi djece i posebno prostoru koji imate na raspolaganju. U našoj ponudi pronaći ćete širok izbor dječjih bazena za svaki vrt ili terasu.

Potražite svoj bazen

2. Napunite bazen jastucima na napuhavanje i ostalim igračkama

Djeca svih dobnih skupina obožavaju jastuke na napuhavanje i životinje na kojima se mogu odmarati, sunčati i ludovati u bazenu.

Kupite jastuk na napuhavanje ili životinju sad

3. Pripremite igre u bazenu

Jedan od novijih trendova su i podloge za klizanje na vodi kojima dočarate atmosferu vodenog parka upravo u vašem vrtu.

Provjerite ponudu igara u bazenu

4. Ne zaboravite na vodene balone

Vodeni baloni sastavni su dio svih najboljih ljetnih zabava. Da bi igra bila još zabavnija, odaberite vodene balone Buncho Balloons - Napunite 100 balona i zavežite ih za manje od 60 sekundi!

Kupite vodene balone

5. Pištolji na vodu su zakon

Za vrhunsku zabavu, tu su i igre na bazenu, koje mogu uključivati ​​djecu i odrasle. Vodeni pištolji izvrstan su izbor jer će i odrasle uvući u igru.

Ponuda vodenih pištolja

6. Sigurnost na prvom mjestu

Mlađa djeca koja još ne znaju plivati, trebala bi cijelo vrijeme nositi narukvice na napuhavanje na rukama. Ne ostavljajte mališane same u bazenu sa starijom djecom tijekom zabave.

Potražite narukvice za plivanje

7. Bez kupaćih kostima i ručnika neće moći

Prije zabave, ne zaboravite kupiti kupaći kostim i ručnike. Namjestite ručnike na ulazu u stan ili kuću tako da put do kupaonice ne bude previše mokar. Pripremite i rezervne kupaće kostime i ručnike ako ih prijatelji zaborave kod kuće.

Na ponudu dječjih kupaćih kostima i ručnika