Bubaba by FreeON – hrvatski proizvodi protkani ljubavlju

Sve za vaše dijete

„Bubaba by FreeON brand može se pohvaliti iznimno širokom paletom proizvoda. Od ideje pa do finalnog proizvoda, utkani sati i sati nježnosti, želje da za djecu, kojoj posvećujemo maksimalnu pažnju, stvorimo nešto iznimno kvalitetno, udobno, lijepo i  moderno“, pojašnjava Sanja Varjačić Posilović, brand managerica Bubaba by FreeOn branda.

Od 2011. ova tvrtka stvara proizvode iznimne kvalitete za bebe i njihove roditelje s posebnim naglaskom na sigurnost, udobnost, održivost i nježnost. U asortimanu je preko 20 grupa proizvoda, 200 različitih proizvoda čije se kolekcije mijenjaju čak dva puta godišnje.

„Poseban naglasak stavili smo na novu organic liniju proizvoda u kojoj su objedinjeni artikli potrebni djetetu samom početku. Set posteljine za kolijevku, vreća za spavanje, dvostrana dekica i dvostrano gnijezdo. Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dijete i sve veći broj njih bira tkanine organskog podrijetla. Važno nam je da su naši proizvodi pažljivi ne samo prema dječjoj koži, nego i prema okolišu“, naglašavaju.

Birajući Bubaba by FreeON proizvode roditelji mogu biti sigurni da su odabrali samo najbolje za svoje dijete. U proizvodnji se koriste provjereni i kvalitetni materijali s certifikatima i Oeko-tex standard certifikatima, s iznimnom kvalitetom šivanja.

A da pogledate fotografije?

Primjerice, 12-dijelna posteljina, koja dolazi u dvije boje, nešto je najslađe što ste vidjeli u zadnje vrijeme. Komplet sadrži ogradicu od 8 iznimno lijepih i slatkih jastuka koji štite bebu od neželjenih udaraca, a ujedno predstavljaju odlično društvo kod uspavljivanja. Jastučići će biti kasnije i dekor u dječjoj sobi, a sama posteljina se koristi obostrano.

Kod 10-dijelne posteljine ogradica se kombinira kako roditelje žele; vodoravno ili okomito, a također je prednost obostranog korištenja posteljine. 6 dijelna posteljina dolazi u mnoštvu dezena, od klasične, retro, pa do modernih, trendi dezena i kombinacija, a tu su 5 dijelne setove posteljina za male krevetiće.

Ukrasni jastuci u mnoštvo boja i oblika, nisu samo za ukras već i tješilice za uspavljivanje ili za vrijeme igre. Ogradice, moderne pletenice, madraci, plahte, potporni jastuci- sve su to dodaci koji olakšavaju roditeljima svakodnevicu.

Gnijezda za bebe i dalje su hit u roditeljstvu. Odličan su izbor za putovanje ili kada se provodi vrijeme u drugom stanu – beba je boraveći u  gnijezdu u poznatom, sigurnom okruženju, a roditelji su mirni jer znaju da je na čistom i sigurnom. Nadogradnja na gnijezda su gnijezda s pletenicom koja se koriste na tri načina (kao gnijezdo, kao podloga za prematanje ili kao ogradica za krevetić).

Jastuci za dojenje su idealna pomoć kroz period trudnoće, a kasnije, tijekom dojenja oslobađa majčine ruke, pruža ugodnije i lakše dojenje ili hranjenje na bočicu, podupire bebu kada odmara, kada se počinje posjedati ili kako bi mu se ojačao gornji dio trupa.

Dekice su jedan od neizostavnih dodataka. Za prve dane i mjesece u bebinom životu savršen su odabir jastuk dekice i jastuci za novorođenčad.

Svima je poznato koliko se djeca vole otkrivati tokom sna, nakon čega se bude, postaju nervozna i plačljiva. Uz vreću za spavanje doskočite tom problemu ili ga svedite na minimum. Ako tokom spavanja bude potrebno mijenjati pelenu, lako i brzo, nesmetano za dječji san pomoću zatvarača  možete je promijeniti.

Utopliti ih i ogrnuti nakon tuširanja ili kupanja je najslađa večernja rutina. Mekoća je kod ovih proizvoda najbolja karakteristika. Tetra pelene nisu danas samo potreba kod prematanja, kupanja, hranjenja i svakodnevne higijene, već su i pravi modni dodatak.

Podbradci ne samo da štite odjeću (a ponekad i samu bebu i roditelje od hrane) već su i lijep odjevni dodatak uz kvalitetnu, nepromočivu podlogu.

Da bi dječja soba postala pravo malo carstvo tu je razigrana, šarena, vesela fotelja. Kvalitetna, otporna tkanina se može skinuti i oprati.

Bubaba by FreeON proizvodi su svevremenski, zadovoljavaju visoke standarde i namijenjeni su svim tržištima. Čak 51 % njihove prodaje odnosi se na izvozna tržišta, te su i izlagači na najvećim sajmovima dječje opreme u Europi. Možete ih potražiti na svim prodajnim mjestima Bubamara te na webu bubamara.eu.