violeta

Nagrađ­ujemo kupce Violeta pelena – skupljanjem naljepnica do super poklona i sudjelovanja u nagradnom natječaju

 

VRIJEDI OD 1. 3. DO 31. 5. 2020. ZA ČLANOVE KLUBA BUBAMARA

 

KAKO SUDJELOVATI?

Svi članovi Bubamara kluba koji ostvare kupnju Violeta pelena u prodavaonicama Bubamara sve za djecu ili na webu www.bubamara.eu dobivaju naljepnicu koju lijepe na za to predviđeni kupon (1 naljepnica = 1 paket Violeta pelena). Maksimalni broj naljepnica koje kupac može skupiti na jednom kuponu je 6 naljepnica. Naljepnice se skupljaju i mijenjaju za poklone sljedećim redoslijedom:

 • 2 naljepnice – Violeta Baby podloge za prematanje
 • 4 naljepnice – Violeta vlažne maramice Water care 3 pack po 56 kom
 • 6 naljepnica – Violeta dječji ruksak

Nagrade u finalnom izvlačenju su: 2x dobitnika osvajaju mjesečnu zalihu Violeta pelena

violeta

OPĆI UVJETI NATJEČAJA

Priređivač nagradnog natječaja je Bubamara sve za djecu d.o.o., Pustodol Začretski 19A, 49223 Sveti Križ Začretje. Nagradni natječaj se organizira u cilju promocije Violeta proizvoda.

 1. Sudionici

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su članovi Bubamara kluba, a koji ostvare kupnju Violeta pelena u prodavaonicama Bubamara sve za djecu ili na web trgovini www.bubamara.in, osim djelatnika Organizatora i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

 1. Trajanje nagradnog natječaja

Nagradni natječaj odvija se u prodavaonicama i na www.bubamara.eu, a vrijedi za svaku kupnju za koju se koristi klupski broj Bubamara kluba, odnosno svaki izdani račun, bilo u prodavaonici ili na web trgovini, a za kupnju pelena Violeta. Kupac/korisnik članskog broja ima pravo sudjelovati više puta, odnosno svaki puta prilikom kupnje Violeta pelena dobiva jednu naljepnicu koju skuplja na za to predviđen kupon. Kupac može skupiti 2, 4 ili 6 kupona kako bi prikupljene naljepnice zamijenio za poklon, ili na kraju sudjelovao u izvlačenju za glavnu nagradu. Nagradni natječaj će se održati u periodu od 1. 3. od 0:00 do 31. 5. 2020. do 23:59.

[NAGRADNI NATJEČAJ]

Skupljaj kupone i pokupi nagradu!

Skupljene kupone zamijeni za poklone i sudjeluj u finalnom izvlačenju za glavnu nagradu!

 1. način sudjelovanja: Svi članovi Bubamara kluba koji ostvare kupnju Violeta pelena u prodavaonicama Bubamara sve za djecu ili na webu www.bubamara.eu dobivaju naljepnicu koju lijepe na za to predviđeni kupon (1 naljepnica = 1 paket Violeta pelena). Maksimalni broj naljepnica koje kupac može skupiti na jednom kuponu je 6 naljepnica. Naljepnice se skupljaju i mijenjaju za poklone sljedećim redoslijedom:

2 skupljene naljepnice = Violeta baby podloga za prematanje

4 skupljene naljepnice = Violeta baby maramice 3*56 water care i mogućnost sudjelovanja u finalnom izvlačenju

6 skupljenih naljepnica = Violeta dječji ruksak i mogućnost sudjelovanja u finalnom izvlačenju

Nagrade u finalnom izvlačenju su: 2x dobitnika osvajaju mjesečnu zalihu Violeta pelena

Natječaj traje do 31. 5. 2020. Objava dobitnika bit će na web stranici, Facebook i Instagram stranici Bubamara sve za djecu. Sretno svima! Sudionici (članovi Bubamara kluba) imaju mogućnost sudjelovanja prilikom kupnje bilo kojeg pakiranja Violeta pelena koje kupe u periodu  1. 3. od 0:00 do 31. 5. 2020. do 23:59. Svaki sudionik koji kupi bilo koji paket Violeta pelena na blagajni dobiva kupon za skupljanje naljepnica i broj naljepnica, ovisno o tome koliko je paketa Violeta pelena kupio. Kada prikupi 4 ili 6 naljepnica, kupac može predati kupon u bilo kojoj Bubamara prodavaonici i time sudjelovati u nagradnom izvlačenju za glavnu nagradu. Svi koji kupnju obave putem web shopa, u svom će paketu dobiti kupon za ispuniti i broj naljepnica prema broju kupljenih paketa pelena Violeta, a ispunjeni kupon mogu predati u bilo kojoj Bubamara prodavaonici.

 1. način sudjelovanja: Za one koji žele sudjelovati u nagradnoj igri bez da izvrše kupnju, mogu poslati sljedeće podatke poštom: Ime, prezime, adresu, kontakt broj tel/mob, e-mail, broj članske kartice, te kratki opis zašto su Violeta pelene najbolje za djecu, na adresu Bubamara sve za djecu d.o.o., Pustodol Začretski 19A, 49223 Sveti Križ Začretje, do 25. 2. do 15:00 sati, s napomenom: Za nagradni natječaj Violeta.
 2. Nagradni fond

Nagradni fond sastavljen je od:

- za svakog kupca koji skupi 2 naljepnice - Violeta baby podloga za prematanje

- za svakog kupca koji skupi 4 naljepnice – Violeta baby maramice 3*56 water care

- za svakog kupca koji skupi 6 naljepnica - Violeta dječji ruksak

Ako kupac skupi 2 naljepnice i zatraži poklon za prikupljene naljepnice, na tom kuponu ne može nastavljati prikupljati naljepnice. Ako kupac skupi 4 naljepnice i zatraži poklon za prikupljene naljepnice, na tom kuponu ne može nastavljati prikupljati naljepnice. S prikupljene 4 naljepnice kupac može sudjelovati u završnom izvlačenju za glavnu nagradu. Samo kupci koji ne zatraže poklon za prikupljenih 2 ili 4 naljepnice mogu preuzeti poklon za prikupljenih 6 naljepnica. S prikupljenih 6 naljepnica kupac također ulazi u izvlačenje za glavnu nagradu.

 • glavna nagrada: mjesečna zaliha Violeta pelena za 2x dobitnika/ce
 1. Kako preuzeti nagradu

Imena dobitnika objavit ćemo 16. 6. 2020. na web stranici, Facebook stranici i Instagram stranici Bubamara sve za djecu, nakon završetka nagradnog natječaja. Dobitnici će također biti kontaktirani putem e-mail adrese o načinu preuzimanja nagrade, te zatraženi da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon ili mobitel), u roku od 48 sati od objave dobitnika.

Dobitnike se bira slučajnim odabirom.

 1. Publicitet

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 1. Porezi

Pobjednik natječaja ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

 1. U slučaju spora

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

 1. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

Dobitnici nagradnog natječaja: 

1. Vesna Kozar

2. Kristijana Mihalić

 

Sveti Križ Začretje, 14. 2. 2020.