S naljepnicama do -40 % na odabrane Chicco proizvode

Upoznajte Chicco!

Talijanska robna marka Chicco je najveća europska robna marka za bebe. S više desetljeća tradicije je prisutna u više od 120 država, na šest različitih kontinenata. 

U više od 60 godina Chicco je razvio iznimno široku i raznoliku ponudu proizvoda, koji slijede moderne trendove i preporuke stručnjaka. Nude učinkovita rješenja za moderne roditelje, a djetetu osiguravaju sigurnost, udobnost i pomažu zdravom razvoju. 

Chicco igračke zadovoljavaju djetetovu potrebu za otkrivanjem i učenjem. Pravilnim poticanjem vaše će dijete sigurno i zadovoljno rasti i razvijati se. Dječje autosjedalice, kolica, prijenosni krevetići i ostala oprema osiguravaju djetetu sigurnost i udobnost, kako kod kuće, tako i na putu. 

Prikupljajte naljepnice i kupujte odabrane Chicco proizvode do -40% povoljnije!

Skupljajte naljepnice i kupujte povoljnije. Između 21. 9. 2020. i 20. 1. 2021. ćete za svakih potrošenih 70 kn dobiti jednu naljepnicu Chicco. Prikupljene naljepnice ćete moći iskoristiti za kupnju do -40% povoljnije na odabrane Chicco proizvode

Provjeri ukupnu ponudu proizvoda ovdje.

Proizvodi koje s naljepnicama kupujete čak do -40% povoljnije!
Proizvodi koje s naljepnicama kupujete čak do -40% povoljnije!

Kako do odličnih popusta na odabrane Chicco proizvode? 

Vrlo jednostavno! Kupujte u prodavaonicama Bubamara i skupljajte Chicco naljepnice. Između 21. 9. 2020. i 20. 1. 2021. za svakih potrošenih 70 kn dobivate 1 Chicco naljepnicu (ako kupnja iznosi 70 kn, dobivate 1 naljepnicu, za 140 kn 2 naljepnice, za 210 kn 3 naljepnice i tako dalje).

S prikupljenim naljepnicama iskoristite mogućnost kupnje do -40% povoljnije!
S prikupljenim naljepnicama iskoristite mogućnost kupnje do -40% povoljnije!

Prikupljene naljepnice možete iskoristiti sve do 31. 01. 2021. u prodavaonicama Bubamara!

 

Više o nagradnom natječaju i općim uvjetima možete pročitati ovdje.