Zajedno, u teškim trenucima, pružamo ruku za nove početke!

Ažurirana obavijest:

Dragi svi,

U akciji Zajedno - Ruka za sve vaše početke koju su pokrenuli Baby Center i Bubamara kao pomoć majkama iz Sisačko-moslavačke županije pristiglo je preko 100 prijava. Hvala svima koji ste nas podržali, dijelili i osobno se uključili u cijelu akciju.

Naši djelatnici obrađuju pristigle prijave kako bismo konkretnim trudnicama i obiteljima pripremili ono što im je doista potrebno.

Kako bismo sve stigli obraditi, pripremiti i, u konačnici, kako bi pomoć pristigla najpotrebitijima, molimo vas za razumijevanje. Pomoć će im biti potrebna i u narednim mjesecima, pa vas molimo da trenutno zaustavite prijave kako bismo čim kvalitetnije obradili pristigle zahtjeve.

Baby Center i Bubamara će i dalje na svojim društvenim informirati svoje pratitelje o tekućim aktivnostima vezanim za ovu akciju.

 

 

Posljednje dane 2020. godine pamtit ćemo dugo. Slike su to koje ćemo teško izbrisati iz naših sjećanja. I ovog puta vas molimo za pomoć.

Tražimo mame i rodilje, trudnice na čuvanju iz Sisačko-moslavačke županije da nam se jave.

Baby Center Hrvatska i Bubamara žele pomoći svim majkama pružajući ruku za novi, sretniji početak.

„Život je veliko čudo. Svaka trudnoća je drugačija i svako rođenje je posebno i drugačije. Zbližavanje s tek rođenom bebom je posebno emotivan moment u životu svakog roditelja, brata, sestre, djeda ili bake. Slike iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih sela... duboko su urezane u  naša srca te smo ponovno odlučili pomoći rodiljama i babinjačama da u radosti roditeljstva uđu znajući da nisu same.

Sama trgovina Bubamara u Sisku stradala je u potresu, zaposleni i njihove obitelji su u svojim privatnim tragedijama. Trenutak je to u kojem srce prevlada sve ostalo,a zajedno smo u mogućnosti pomoći još više“.

Ukoliko poznajete rodilju, babinjaču ili trudnicu iz područja pogođenih potresom, a da su se za vrijeme potresa našli u sisačkom rodilištu, javite nam na mail klub@babycenter.hr kako bi i mamama i bebama olakšali prve dane. Pomoć u obliku kolica, krevetića, posteljine, dekica, pelena i drugih potrepština za majke i bebe sigurno će biti velika pomoć u ovom teškom, a opet posebnom trenutku rađanja novog života. Javite nam kome je potrebna pomoć, kako bismo što prije iskoordinirali i pomogli potrebitima.