Zaštitite svoje bradavice

Bradavice u vrijeme trudnoće i kasnije nakon poroda stvaraju određene probleme. Nudimo vam pomoć s kojom ćete smanjiti tegobe kako bi se bolje osjećali. 

Štitnik za bradavice

  • za kratkotrajnu upotrebu prema savjetovanju sa stručnjacima ili patronažnom sestrom
  • pomoć za razvedene bradavice

Zbog prirodnog oblika i koži slične površine štitnik za bradavice ne ometa vaše dijete u dojenju. Oblik leptira i iznimno tanak materijala djetetu omogućava da vaša prsa osjeti i miriše kao pri uobičajenom dojenju. Mekani čvorići na vanjskoj strani prepuštaju dovoljno zraka do nježne bebine kože.

Prsne blazinice MAM Care

  • iznimno tanke,
  • maksimalno upijanje,
  • mekane i prozračne.

S prsnim blazinicama MAM Care ćete se osjećati slobodno, sigurno i bez srama. Prsne blazinice su izuzetno tanke (samo 2mm) i gotovo nevidljive. Ne ostavljaju tragove na odjeći i pružaju maksimalnp upijanje za dugotrajan ugodan osjećaj. unutarnja strana prsnih blazinica brzo i sigurno upija tekućinu, tako da vanjska strana ostaje suha i mekana. Blazinice su nježne i prozračne i osiguravaju ugodan osjećaj korištenja, tako da sprješavaju iritaciju kože i upalu bradavica. Zbog prozračne, mekane i propusne strukture, zaboravit ćete da ih imate. Velika površina za lijepljenje i anatomski oblik osiguravaju sigurno prijanjanje.

Preporučamo!