Predivne ideje za darivanje vaših najmlađihPrelistajte naš novi božićni katalog 2022 s najljepšim poklonima

 Na čak 84 stranice nudimo najljepše igračke za naše male junake, opremu za najmlađe, mekanu i udobnu odjeću i obuću, u kojoj će djeca biti prave zvijezde.

Dječja sreća se skriva u mekanom plišanom zečiću, prvoj lutki, autiću na daljinski i društvenoj igri, zato su u božićnom katalogu 2022 najrazličitije igračke kojima će djeca otkrivati svijed, zabaviti se u igri uloga i sastavljati različite građevine. Zamotajte sreću u čaroban poklon koji će ispod bora čekati iskrenu sreću na božićno jutro.

Pripremili smo velik izbor kvalitetne opreme, proizvoda za njegu i dodatke za najmlađe, kako bi svaki početak bio što lakši. 
U Baby Centru znamo da se sreća skriva u iskrenim osmjesima, toplim riječima i dodirima, koji nude pooć kada ju najmanje očekujete i najviše trebate. Zato smo tu za vas i vaše najdraže. 

Želimo vam ugodne praznike!

Prelistajte božićni katalog 2022 ovdje.

 

Odabir poklona prema dobi djeteta

 

Najljepši pokloni za bebe

Šareni vrtuljci, zvečke, jastuci za igru ​​i druge igračke potaknut će djetetov razvoj osjetila i postaviti čvrste temelje za daljnji razvoj igre.

Najljepši pokloni za malu djecu

Od prvih koraka do učenja govora. Jednostavne zagonetke, kolica i igračke koje potiču govor u ovom će razdoblju najviše zainteresirati male šaljivdžije.

Najljepši pokloni za djecu predškolskog uzrasta

Prijelaz u svijet mašte gdje igra nikad ne završava. U to će vrijeme najveći hit biti kuhinje s igranjem uloga, lego kockice i igre koje će ih pripremiti za polazak u školu.

Najljepši pokloni za djecu između 5 i 8 godina

Lutke Barbie, Spin Fighters i druge trendy igračke će ih oduševiti. Također, ne zaboravite društvene igre i ostale igre koje pomažu u učenju.

Najljepši pokloni za djecu od 8 godina

Složeni Lego kompleti, društvene igre i brzi automobili na daljinsko upravljanje oduševiti će i najzahtjevnije.

I dalje ne znate što odabrati?

Donosimo vam HIT igračke koje djeca obožavaju. 

Odabir poklona prema robnoj marki 

 

 

 

 

Zatvori