Dodaci za kolica

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. CYBEX 4 Proizvodi
 2. ERGOBABY 4 Proizvodi
 3. FREEON 24 Proizvodi
 4. JOIE 1 Proizvod
 5. JOOLZ 7 Proizvodi
 6. MAST 1 Proizvod
 7. PEG PEREGO 7 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bež 2 Proizvodi
 2. Bijela 4 Proizvodi
 3. Crna 19 Proizvodi
 4. light gray 2 Proizvodi
 5. Plava 2 Proizvodi
 6. Prozirna 1 Proizvod
 7. Roza 2 Proizvodi
 8. Šarena 13 Proizvodi
 9. Siva 10 Proizvodi
 10. Zelena 1 Proizvod
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 24 od 48 proizvoda
Stranica
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  %
  Torba Glamour roza Torba Glamour roza
  FREEON 
  Torba Glamour roza
  Trenutna cijena 389,99 kn
  51,76 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 459,99 kn
  61,05 EUR
  Quickview
  %
 2. Dodajte na listu želja
  %
  Torba Glamour Torba Glamour
  FREEON 
  Torba Glamour
  Trenutna cijena 389,99 kn
  51,76 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 459,99 kn
  61,05 EUR
  Quickview
  %
 3. Dodajte na listu želja
  %
  FREEON nastavak za bočicu i mobitel za kolica black FREEON nastavak za bočicu i mobitel za kolica black
  FREEON 
  FREEON nastavak za bočicu i mobitel za kolica black
  Trenutna cijena 84,99 kn
  11,28 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 99,99 kn
  13,27 EUR
  Quickview
  %
Prikazanih 24 od 48 proizvoda
Stranica
Poredaj po

Opremite svoja kolica najboljim dodacima

Jeste li pronašli kolica koja su skoro savršena, ali im nedostaje funkcija koja je od bitnog značaja za vašu obitelj? Bez brige! Postoji velika vjerojatnost da komponentu koja vam nedostaje možete dokupiti i svoja skoro savršena kolica preobratiti u potpuno savršena! Provjerite Bubamarinu ponudu različitih robnih marki dodataka za dječja kolica i upotpunite njihovu funkcionalnost i izgled. U Bubamari možete pronaći veliku ponudu dodataka za kolica, kao što su igračke, suncobrani, tende, mrežice protiv komaraca, torbe za prematanje, držači za bočice, zimske i ljetne vreće i podloge, buggy board-i i još više od toga! Provjerite našu ponudu dodataka robnih marki Fehn, Babyzen, Altabebe, Mima, Peg Perego, Kurtis, FreeON, Mamas&Papas, Ryco, EasyWalker, Chicco, Artesavi, Peke Baby, Maxi Xari, Jacky, Reer, Bellotte i Cloby.

Odaberite dodatke koji su vam potrebni i upotpunite svoja dječja kolica! Osigurajte si veću funkcionalnost tijekom šetnje, svojem djetetu manje dosade i monotonije, bolju zaštitu protiv insekata i sunčevih zraka i još puno lijepih trenutaka na svježem zraku.

Za veću funkcionalnost

Torba za prematanje odnosno torba za potrepštine je nepogrešiv dodatak za roditelje tijekom prvih nekoliko mjeseci djetetovog života. Tek onda kada napustimo dom uočimo koliko potrepština nam je potrebno za dijete, te je vrlo bitno da ih na putu sistemski organiziramo. Torba za prematanje je praktičan dodatak, koji novopečenim roditeljima olakšava prve mjesece djetetovog života. Odaberite torbu za potrepštine koja najbolje odgovara vašem stilu  i vašim potrebama. Ne zaboravite da ne odabirete samo modni dodatak. Umjesto samo na izgled torbe se usredotočite na njezinu funkcionalnost. Provjerite dimenzije, veličinu i broj unutarnjih i vanjskih džepova, zatvarače, vrste traka/naramenica i ostale dodatke, kao što je na primjer podloga za prematanje. Ukoliko ćete torbu većinom prenašati na kolicima, izgled ručki ne igra bitnu ulogu tijekom odabira torbe. U slučaju da ćete ju često nositi na ramenima ili u rukama, bitno je da odaberete onu torbu s praktičnim ručkama ili udobnim naramenicama. Prije kupovine se uvjerite da odabranu torbu možete namjestiti na dječja kolica.

Držač za bočicu vam nudi brz i jednostavan pristup do vašeg ili djetetovog pića. Tekućina se tijekom puta ne prolijeva, jer bočica stoji samostalno. Držač možete brzo i jednostavno postaviti na konstrukciju kolica. Vrlo praktičan dodatak za vruće ljetne dane, jer vam omogućuje da svježi napitak jednostavno uzmete sa sobom na put.

Torba za prijenos kolica je namijenjena kako bi kolica mogli spremiti na putu. Zaštitite ih od potencijalne štete zbog turbulentnog leta. Složena kolica ćete vrlo jednostavno pronaći pomoću naramenice ili ručke.

Multifunkcijska kopča za kolica je primjerena za različite vrste ručki. Pomoću kopče vrlo jednostavno možete pričvrstiti torbe, vrećice i ostalu prtljagu. Oslobodite svoje ruke, te sve potrepštine koje trebate na putu jednostavno objesite na kolica. Kopču možete upotrijebiti na ručkama dječjih kolica ili kolica za kupovinu.

Manje nervoze i više lijepih trenutaka tijekom šetnje

Igračke i spirale uljepšavaju i zabavljaju dijete tijekom šetnje. Igračke s različitim funkcijama, kao što su ogledalo, grickalica i zvečka će sigurno očarati vaše dijete, te ga motivirati prilikom istraživanja. U ponudi su različite nijanse boja i slatki motivi. Kako igračke ne bi pale na pod, pričvrstite ih na kolica kako ih ne bi trebali cijelo vrijeme dizati s poda.

Buggy board je odličan dodatak tijekom šetnje sa starijim djetetom. Kada se dijete umori tijekom šetnje i poželi se voziti, upotrijebite buggy board, te djetetu omogućite ugodan nastavak šetnje. U našoj ponudi ćete pronaći izuzetno praktične Buggyboard-e robne marke Peg Perego i Babyzen.

Osigurajte svom djetetu sigurnu šetnju

Suncobrani štite dijete od štetnih sunčevih zraka. Primjereni su za upotrebu u bilo koje godišnje doba. Neki suncobrani su opremljeni s dodatnom UV zaštitom. Prije kupovine se uvjerite da je odabrani suncobran moguće namjestiti na vaša dječja kolica.

Tenda za dječja kolica odnosno produžen krović štiti vaše dijete od sunčevih zraka. Isto kao i suncobrani  neke tende su opremljene dodatnom UV zaštitom. Jednostavne su za namještanje, a istovremeno pridonose udobnosti i sigurnosti tijekom šetnje. Dijete će lakše i brže zaspati ukoliko mu ne smetaju sunčeve zrake. Možete izabrati različite motive i klasične jednobojne produžene kroviće. Neke tende su primjerene za upotrebu na autosjedalici (kupola). Upotreba tende je u potpunosti sigurna za vaše dijete, jer omogućuje kruženje zraka. Upotreba običnih tetra pelena može zaustaviti kruženje zraka i na taj način može doći do prekomjernog zagrijavanja djeteta u kolicima.

Mreža protiv komaraca štiti dijete od dosadnih i nezdravih insekata, kao što su komarci, muhe, ose i pčele. Neke mreže su namijenjene samo za upotrebu na dječjim kolicima, druge možete postaviti na dječji krevetić ili prijenosni dječji krevetić. Tkanina insektima onemogućuje pristup do djeteta i dodir s njegovom kožom. Mreže protiv komaraca su odlične suputnice na moru, u gorama ili na putovanjima. Prozračne su, te ih vrlo jednostavno možete oprati u stroju za pranje rublja. Kada birate mrežu protiv komaraca ne zaboravite provjeriti njezine dimenzije odnosno kompatibilnost s vašim dječjim kolicima.

Lijepi trenuci tijekom šetnje tijekom svih godišnjih doba

Zimski i ljetni dodaci su namijenjeni vašem djetetu i djetetovoj udobnosti tijekom šetnje, bez obzira na godišnje doba. Vrući ljetni dani su djetetu olakšanu uz prozračnu ljetnu podlogu ili ljetnu vreću, koja osigurava kruženje zraka, smanjuje znojenje i izjednačava temperaturu.

Zimski set je idealan za udobnu vožnju vašeg mališana tijekom hladnih zimskih dana. Svoja kolica možete opremiti udobnom i modernom zimskom vrećom u kojoj će vašem djetetu biti toplo. Za vašu udobnost možete napraviti muff za ruke, koji vas grije tijekom šetnje. Zimski dodaci su izrađeni od materijala koji štite dijete od hladnih temperatura, te ga griju. Tako ćete na svježi zrak moći otići i tijekom najhladnijih dana.

Zimski i ljetni dodaci su univerzalnih veličina te ih možete upotrebljavati skoro u svim kolicima ili za točno određen model ili robnu marku. Razlikuju se i po načinu upotrebe (sportska kolica i/ili duboke košare). Možete birati između različitih nijansi boja i modernih uzoraka. Većinom se mogu prati u stroju za pranje rublja, no preporučujemo da prije pranja pročitate upute. Isto tako predlažemo da se prije kupnje uvjerite da je zimska ili ljetna navlaka primjerena za vaša dječja kolica.

 

Pokažite više
Zatvori