Kolica za blizance

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. FREEON 1 Proizvod
 2. PEG PEREGO 1 Proizvod
Cijena
Boja
 1. Crna 2 Proizvodi
 2. Siva 2 Proizvodi
Prikazanih 2 od 2 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 2 od 2 proizvoda
Poredaj po

Dvostruka sreća tijekom šetnje - odaberite svoja kolica za blizance

Dječja kolica za blizance su posebno udobna i zabavna za djecu, a istovremeno praktična za roditelje. Odličan su izbor i za sve veće obitelji s više od jednim djetetom. Dječja kolica za dva djeteta su neizbježan dodatak za roditelje koje je sustigla dvostruka sreća, isto tako su praktična za roditelje čija djeca su blizu po starosti. Neka dječja kolica za blizance imaju mogućnost istovremene prilagodbe duboke košare i sportskog sjedala. Tako da u šetnju možete povesti svoje novorođenče na jednoj strani i starijeg brata ili sestru na drugoj strani.

 Provjerite Bubamarinu ponudu kolica za blizance robnih marki Baby Monsters, Chicco i Peg Perego!

Prednosti dječjih kolica za blizance

 • Praktičnost Obitelji s blizancima su nagrađene duplim osmjesima i duplim zagrljajima, dok na drugoj strani blizanci sa sobom donesu duple obveznosti i poteškoće. Umjesto kupnje dvojnih dječjih kolica, kolica za blizance će rasteretiti i uljepšati duge šetnje. S dječjim kolicima za blizance jedan roditelj može odvesti dva djeteta u šetnju – ili blizance ili dva djeteta koja su blizu po starosti. Dječja kolica za blizance su najčešće prostorno veća, jer je pored udobnosti za dijete prednost također praktičnost za roditelje. U kolica možete staviti sve što trebate za sebe ili svoje dijete tijekom šetnje ili na putu.
 • (Ne)ovisnost jednog i drugog sjedala Neka dječja kolica za blizance su primjerena za različite dobne skupine. Pri kupnji na primjer dobijete dvije duboke košare i dva sportska sjedala koja možete upotrebljavati neovisno jedno od drugog. Dječja kolica možete prilagoditi starosti svakoga djeteta posebno. Na jednoj strani u dubokoj košari možete voziti svoje novorođenče, a na drugoj strani u sportskom sjedalu starijeg brata ili sestru. Neka dječja kolica za blizance omogućavaju neovisno prilagođavanje leđnog naslona kolica. Dok jedno dijete znatiželjno istražuje okolinu, drugo može mirno odmarati i uživati u ležećem položaju. Prije kupnje dječjih kolica razmislite koje od navedenih funkcija su bitne za vašu obitelj i uvjerite se da kolica za blizance koja ste odabrali omogućuju sve što želite.
 • Ušteda novca i prostora Kupnjom dječjih kolica za blizance ćete uštedjeti, jer nećete trebati kupovati dupla dječja kolica. Isto tako ćete uspjeti uštedjeti puno prostora pri spremanju, jer ćete umjesto dvojnih dječjih kolica spremati samo jedna dječja kolica. Dječja kolica za blizance su napravljena tako da su što praktičnija za roditelje, te jednostavna za upotrebu, zato je slaganje i spremanje kolica vrlo jednostavno. Namijenjena su dugotrajnoj upotrebi, te ih odlikuje visoka kvaliteta. Ako se vaša obitelj poveća za još jednog obiteljskog člana, dječja kolica za blizance ćete moći ponovno upotrijebiti i na taj način ćete uštedjeti novac kojeg bi možda potrošili za nova dječja kolica. 

Upozorenje! Ukoliko birate dječja kolica za upotrebu od djetetovog rođenja na dalje, uvjerite se da su izabrana kolica primjerena za novorođenče. Inače riskirate mogućnost ozljede, jer kolica namijenjena većoj djeci u pravilu nemaju odgovarajuću potporu za glavu novorođene bebe. Za potrebne informacije se obratite proizvođaču izabranih dječjih kolica.

Kako izabrati dječja kolica za blizance?

Prije kupnje dječjih kolica za blizance  razmislite o svom životnom stilu i o tome na koji način ćete najviše upotrebljavati dječja kolica. Tako ćete se najbrže odlučiti koje funkcije i karakteristike dječjih kolica su za vas najvažnije.

Za vas smo pripremili popis stvari o kojima je smisleno razmisliti prije izbora dječjih kolica za blizance.

 • Dimenzije i težina Ukoliko ćete puno putovati s dječjim kolicima smisleno je izabrati ona koja vrlo jednostavno možete uzeti sa sobom na put. Dječja kolica manjih težina i dimenzija su praktičnija za obitelji koja sa svojom djecom često odlaze u istraživanje svijeta. Takva kolica bez problema možete spremiti u prtljažnik automobila, vlak, autobus ili čak avion. Isto tako su kolica manjih dimenzija i manje težine praktična za roditelje koji se često šetaju u gužvi. Dječja kolica za blizance su ipak malo veća od dječjih kolica za jedno dijete. Ukoliko se često šetate između uskih polica u trgovinama ili prolazite kroz uska vrata od lifta, predlažemo da izaberete dječja kolica za blizance manjih dimenzija. U takvim situacijama će vam dobro doći i jednostavno montiranje. Prije kupnje ne zaboravite provjeriti način guranja dječjih kolica za blizance.
 • (Ne)ovisnost jednog i drugog sjedala Odaberite kolica s prilagodljivošću jednog i drugog sjedala, tako da budu primjerena s obzirom na starost odnosno razliku u godinama vaše djece. Ukoliko ćete istodobno voziti novorođenče i starije dijete, u tom slučaju je smisleno izabrati dječja kolica koja imaju neovisnu prilagodljivost jedne i druge strane, tako da na jednoj strani možete namjestiti duboku košaru, a na drugoj sportsko sjedalo.
 • Kotači i amortizacija Razmislite o tome na kojem terenu ćete najviše upotrebljavati dječja kolica. Življi teren zahtjeva izdržljivije kotače i amortizaciju, dok su za šetnje po gradu sasvim dovoljna manja i manje izdržljiva kolica. Ukoliko ćete se sa svojim djetetom više šetati po gradu, predlažemo da se u tom slučaju više usredotočite na dimenzije, težinu i jednostavnost montiranja odabranih dječjih kolica za blizance.
 • Dodaci  Najčešće su uključeni u cijenu dječjih kolica. Radi se o navlaci protiv kiše, košara za kupovinu, torbi za spremanje i tako dalje. U slučaju da dodatak za dječja kolica nije uključen u cijenu ga možete kupiti odvojeno. Svoja dječja kolica isto tako možete ukrasiti slatkim igračkama i spiralama koja će vašem djetetu uljepšati šetnje. Provjerite Bubamarinu ponudu dodataka za dječja kolica! Pri tom se ne zaboravite uvjeriti da je odabran dodatak kompatibilan s vašim dječjim kolicima za blizance.

U šetnju s obitelji

Dječja kolica za blizance su vrlo praktična za šetnju s dva djeteta. No, ukoliko vaša djeca nisu blizanci će jedno od njih prije ili kasnije prerasti kolica. Ništa ne brinite! Još uvijek svi skupa možete uživati u obilju zabave tijekom šetnje. Kod dodataka za dječja kolica ćete pronaći jako zabavne i praktične dodatke za vožnju starijeg djeteta. Provjerite našu ponudu BuggyBoard-a robne marke Peg Perego i dodataka za kolica robne marke Babyzen.

Pokažite više
Zatvori