Kombinirana kolica - sastavi svoja kolica

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. CHICCO 1 Proizvod
 2. CYBEX 8 Proizvodi
 3. JOIE 1 Proizvod
 4. JOOLZ 5 Proizvodi
 5. NUNA 1 Proizvod
Cijena
Boja
 1. Bež 1 Proizvod
 2. Crna 4 Proizvodi
 3. Ružičasto zlatna 1 Proizvod
 4. Šarena 4 Proizvodi
 5. Siva 5 Proizvodi
 6. Zelena 1 Proizvod
Prikazanih 16 od 16 proizvoda
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Košara Ramble XL Košara Ramble XL
  JOIE 
  Košara Ramble XL
  999,99 kn
  132,72 EUR
  Quickview
  Košara Ramble XL
Prikazanih 16 od 16 proizvoda
Poredaj po

Sastavi svoja vlastita dječja kolica!

Sastavi svoju kombinaciju dječjih kolica – odaberite konstrukciju, duboku košaru, dječju autosjedalicu i sjedeći dio dječjih kolica!

Zajedno s Bubamarom sastavi svoja kolica! U Bubamari možete pronaći kategoriju Sastavi svoja kolica u kojoj se nalazi velika ponuda dječjih kolica i njihovih komponenata robnih marki Babyzen, Mima Xari, Mamas & Papas, Nuna i Maxi-Cosi. Odaberite svoje komponente i odvezite svoje dijete u šetnjicu u novim, prekrasnim kolicima koja su sastavljena prema vašim preferencijama i potrebama!

Zašto je bitno koju ćemo konstrukciju dječjih kolica odabrati?

Konstrukcija dječjih kolica bi trebala biti primjerena s obzirom na teren po kojem ćete se najčešće šetati s vašim djetetom. Obitelji koje često šetaju po živahnom terenu preporučujemo odabir masivnijih i izdržljivijih konstrukcija dječjih kolica. Budite pozorni na kotače i amortizaciju koja je različita s obzirom na različite modele kolica. U pravilu je poznato su veći kotači primjereniji za živahan teren, duže traju te su puno čvršći.

Brojni roditelji koji žele ostati aktivni čak i onda kada dobiju dijete, umjesto šetnjice biraju lagano trčanje s dječjim kolicima. To je odlična prilika za gibanje na svježem zraku, a i vaše dijete će sigurno uživati u aktivnijoj šetnjici. Vrlo je bitno da za tu vrstu aktivnosti odaberete kolica koja imaju primjerenu konstrukciju, odnosno donjište.  Također je bitno da odaberete kolica koja su jednostavna za vođenje. To se posebno odnosi na obitelji koje se često upute u kupovinu ili autobus. Jednostavno vođenje i kompaktnost konstrukcije će vam pomoći prilikom proguravanja između uskih trgovinskih polica i gužve u autobusu. Ukoliko dječja kolica često upotrebljavate u takvim prilikama onda je smisleno razmisliti o takvoj konstrukciji i manjim kotačima.

Ne znate koja konstrukcija dječjih kolica je najprimjernija za vašu obitelj? Bez brige! Kupnja dječjih kolica zahtjeva puno vremena te nije tako jednostavna. Srećom, u Bubamarinim trgovinama vas čeka stručno i iskusno osoblje, koje je puno znanja te vam s veseljem pomažu i savjetuju. Za bilo kakva pitanja bez problema uvijek možete potražiti pomoć Bubamarinih prodavača i prodavačica.

Konstrukcija dječjih kolica je odabrana –  što sada?

Dijete možete prevoziti u dubokoj košari, autosjedalici ili sjedećem dijelu kolica. Bitno je da se prije upotrebe uvjerite ukoliko su dijelovi kompaktni jedni s drugim. Također je bitno provjeriti ukoliko je odabrani artikl primjeren s obzirom na starost, težinu i visinu vašeg djeteta. Samo na taj način djetetu možete osigurati optimalnu sigurnost i udobnost na putu.

Duboka košara je nepogrešivi dio dječje opreme za sve novopečene roditelje. Možete je upotrebljavati već od djetetovog rođenja pa sve do približno 6. mjeseca starosti. Duboke košare su udobne, a mnoge su opremljene s brojnim funkcijama koje maloj dječici uljepšavaju šetnjicu; to je npr: mogućnost prilagođavanja leđnog naslona, prilagodljiv krović – koji je kod nekih košara opremljen dodatnom zaštitom protiv UV sunčevih zraka.

Za prijevoz novorođečadi u dječjim kolicima možete upotrebljavati kompatibilnu autosjedalicu, odnosno kupolu koja je namijenjena djeci od rođenja na dalje. Glavna prednost mogućnosti Sastavi svoja kolica je upravo to da možete odabrati autosjedalicu koju želite uporabljati. Brojne obitelji se odlučuju za kupnju dječjih autosjedalica visoke kvalitete jer znaju da je djetetova sigurno na putu vrlo bitna. Ne zaboravite provjeriti Bubamarinu ponudu sigurnih i udobnih dječjih autosjedalica! Svojim najmlađim članovima obitelji osigurajte udobnu vožnju i bezbrižno istraživanje velikog i čarobnog svijeta!

Kada vaše dijete bude već samostalno sjedilo je vrijeme da duboku košaru zamijenite sjedećim dijelom dječjih kolica. Sjedeći dijelovi se razlikuju po raznim karakteristikama. Razlike se ne odnose samo na robne marke dječjih kolica, nego i po modelima. Sjedeći dio kolica se može razlikovati po različitim mogućnostima leđnog naslona, naslona za noge itd. Najsigurnija verzija sigurnosnog pojasa je pojas u pet točaka, kojim je opremljena velika većina kolica. Sjedeći dio kolica je namijenjen djeci koja znaju samostalno sjediti.

Različite komponente dječjih kolica su namijenjene djeci različite starosti odnosno težine. Prije kupnje odnosno upotrebe duboke košare, dječje autosjedalice ili sjedećeg dijela kolica se uvjerite da je odabran dio primjeren s obzirom na starost, težinu odnosno visinu vašeg djeteta. Specifikacije se razlikuju s obzirom na različite modele  i robne marke, a mogućnosti i opterećenja su u pravilu određena sa strane proizvođača.

Prilikom izbora kolica ne zaboravite na udobnost! Uvjerite se da vam visina ručke odgovara, tako da se prilikom upotrebe kolica ne biste morali nepotrebno saginjati. Možete odabrati ručku koja ima prilagodljivu visinu u slučaju da se roditelji uvelike razlikuju po visini. Kako biste se tijekom šetnje pravilno držali, jednostavno si prilagodite visinu ručke. Vaša kralježnica će vam biti zahvalna!

Obogatite svoja dječja kolica praktičnim i zanimljivim dodacima!

Upotpunite svoja dječja kolica Bubamarinim dodacima robnih marki Fehn, Babyzen, Altabebe, Mima, Peg Perego, Kurtis, FreeON, Mamas&Papas, Ryco, EasyWalker, Chicco, Artesavi, Peke Baby, Maxi Xari, Jacky, Reer, Bellotte i Cloby.

Dodaci za dječja kolica su zanimljivi i praktični roditeljima ali i djeci. Odaberite dodatke te si osigurajte:

 1. Veću funkcionalnost – torba za prematanje i potrepštine, držač za staklenku, torba za prenošenje kolica, mreža za kupovinu i višenamjenske kuke.
 2. Više zabave i manje nervoze tijekom šetnje – igračke i spirale, Buggyboard-i za prijevoz starijeg djeteta. U Bubamari vas čekaju praktični Buggyboard-i robne marke Peg Perego i Babyzen.
 3. Bolja sigurnost – suncobrani, tende, mrežice protiv komaraca.
 4. Ugodna šetnja bez obzira na godišnje doba – ljetne i zimske vreće, navlake, zimski setovi, muff-i za ruke.

Dodaci mogu biti univerzalni te primjereni za svaka dječja kolica, no mogu biti namijenjena točno određenom modelu ili robnoj marki. Prije kupnje se uvjerite da je odabran doadatk kompatibilan s vašim dječjim kolicima.

 

Na neka dječja kolica možete namjestiti dodatno sjedalo ili dasku za starijeg brata ili sestru. Na taj način se svi skupa možete uputiti u šetnjicu i uživati čak i onda kada noge starijeg djeteta postanu umore. 

Pokažite više
Zatvori