Kompleti kolica 3 u 1 i 2 u 1

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BABYZEN 2 Proizvodi
 2. FREEON 9 Proizvodi
 3. JOOLZ 12 Proizvodi
 4. MAXI-COSI 3 Proizvodi
 5. NUNA 1 Proizvod
 6. PEG PEREGO 11 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bež 1 Proizvod
 2. Bijela 1 Proizvod
 3. Crna 6 Proizvodi
 4. dark blue 1 Proizvod
 5. light orange 1 Proizvod
 6. Plava 5 Proizvodi
 7. Šarena 13 Proizvodi
 8. Siva 10 Proizvodi
 9. Zelena 3 Proizvodi
 10. Zlatna 1 Proizvod
Prikazanih 24 od 38 proizvoda
Stranica
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Kolica 2u1 Plaza + Essential Green Kolica 2u1 Plaza + Essential Green
  MAXI-COSI 
  Kolica 2u1 Plaza + Essential Green
  5.099,99 kn
  676,89 EUR
  5.999,99 kn
  796,34 EUR
  Quickview
  -15%
 2. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Kolica 2u1 Plaza + Essential Black Kolica 2u1 Plaza + Essential Black
  MAXI-COSI 
  Kolica 2u1 Plaza + Essential Black
  5.099,99 kn
  676,89 EUR
  5.999,99 kn
  796,34 EUR
  Quickview
  -15%
 3. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Kolica 2u1 Plaza + Essential Graphite Kolica 2u1 Plaza + Essential Graphite
  MAXI-COSI 
  Kolica 2u1 Plaza + Essential Graphite
  5.099,99 kn
  676,89 EUR
  5.999,99 kn
  796,34 EUR
  Quickview
  -15%
 4. Dodajte na listu želja
  Konstrukcija za kolica Konstrukcija za kolica
  BABYZEN 
  Konstrukcija za kolica
  3.229,99 kn
  428,69 EUR
  Quickview
 5. Dodajte na listu želja
  Zadnji komadi
  Joolz kolica 2u 1 Geo Gorgeus gray Joolz kolica 2u 1 Geo Gorgeus gray
  JOOLZ 
  Joolz kolica 2u 1 Geo Gorgeus gray
  Trenutna cijena 6.559,99 kn
  870,66 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 8.199,99 kn
  1.088,33 EUR
  Quickview
  %
 6. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Kolica 3 u 1 Comfort Black Edition Kolica 3 u 1 Comfort Black Edition
  FREEON 
  Kolica 3 u 1 Comfort Black Edition
  3.790,99 kn
  503,15 EUR
  4.459,99 kn
  591,94 EUR
  Quickview
  -15%
 7. Dodajte na listu želja
  Košara Culla Elite
  PEG PEREGO 
  Košara Culla Elite
  1.959,99 kn
  260,14 EUR
  Quickview
Prikazanih 24 od 38 proizvoda
Stranica
Poredaj po

Kako odabrati svoj komplet dječjih kolica?

Kompleti dječjih kolica su sastavljeni od različitih komponenata odnosno pojedinačnih proizvoda, koje ćete trebati u prvih nekoliko mjeseci odnosno godina djetetovog života.

Kompleti 3 u 1 i 2 u 1 sadrže različite komponente, a možete birati između kombinacija sljedećih:

 • dječja autosjedalica,
 • duboka košara,
 • sportski dio kolica.

Kompleti dječjih kolica često uključuju različite dodatke za dječja kolica, kao što je na primjer torba za prematanje, navlaka za kišu, mrežica za zaštitu od komaraca, držač za bočicu, igračke i tako dalje. U slučaju da komplet koji ste odabrali ne uključuje dodatke koje želite, možete ih kupiti odvojeno.

Najveća prednost kompleta je kompatibilnost proizvoda koje dobijete u kompletu. Ne trebate se brinuti hoćete li autosjedalicu uspjeti namjestiti na okvir dječjih kolica – kod kupnje kompleta u to možete biti sto posto sigurni. Kasnije možete duboku košaru ili autosjedalicu na kolicima zamijeniti za sportski sjedeći dio, koji je većinom namijenjen djeci iznad 6 mjeseci starosti. S različitim komponentnima kompleta dječja kolica možete u potpunosti prilagoditi starosti i veličini svojeg djeteta.

U velikoj ponudi kompleta dječjih kolica je ponekad teško odlučiti koji je najbolji izbor za našu obitelj. Na što treba obratiti pažnju prije kupovine kompleta dječjih kolica?

 1. Odredite koje komponente kompleta dječjih kolica tražite. Tako ćete najlakše izabrati komplet koji sadrži točno ono što je potrebno vašoj obitelji. Odlučite se između kompleta 3 u 1 ili 2 u 1 i između različitih kombinacija proizvoda – dječja kolica sa sportskim sjedećim dijelom i/ili duboka košara i/ili dječja autosjedalica.
 2. Razmislite o upotrebi dječjih kolica. Razmislite o tome, kako ćete složiti kolica te po kojem terenu ćete se najčešće šetati. Odaberite proizvod s karakteristikama koje najbolje odgovaraju životnom stilu vaše obitelji.
 3. Opredijelite proračun s kojim raspolažete. Unatoč tome što je cijena kompleta dječjih kolica malo viša, dobiti ćete više nego da kupujete svaki dio posebno. Isto tako su cijene svih kompleta različite. Ne zaboravite da kupujete dječju opremu koju ćete upotrebljavati svaki dan, zato bolja kvaliteta ponekad ima više smisla od cijene.

Dječje autosjedalice 

Trenutno postoje dva standarda za dječje autosjedalice – ECE R44/04 i ECE R129, poznatiji pod imenom I- size. Dječje autosjedalice, koje dobijete kompletu su testirane u skladu s jednim ili drugim standardom. Obično se radi o kupoli (jajetu) koja po standardu ECE R44/04 spada u skupinu 0 ili 0+. Obje skupine dječjih autosjedalica su namijenjene djeci od rođenja na dalje, pa sve dok ne dosegnu težinu 10 kg (skupina 0) odnosno 13 kg (skupina 0+). Dječju autosjedalicu možete upotrebljavati u automobilu ili u okviru dječjih kolica. U automobil ju možete namjestiti pomoću zaštitnog pojasa ili pomoću Isofix-a. Mogućnosti namještanja se razlikuju između različitih dječjih autosjedalica, zato prije kupnje provjerite jeste li odabrali autosjedalicu sa sistemom namještanja koji želite. Ukoliko želite biti sigurni da je autosjedalica pravilno namještena odaberite namještanje s Isofix-om. Većina novijih automobila  je na dnu zadnjih sjedala opremljeno s učvršćujućim točkama Isofix-a, a moguće je i dodatno namještanje pomoću treće točke odnosno Top Tether. Isofix sistem namještanja je većinom opremljen s indikatorima pravilnosti namještanja, tako da ćete uvijek biti sigurni, da ste autosjedalicu pravilno postavili. 

Namještanje pomoću učvršćujućih točaka na automobilskim sjedalima

Slika 1: Namještanje pomoću učvršćujućih točaka na automobilskim sjedalima

Namještanje dječje autosjedalice pomoću treće točke – Top Tether

Slika 2: Namještanje dječje autosjedalice pomoću treće točke – Top Tether

Prije kupovine kompleta se uvjerite da je dječja autosjedalica kompatibilna s vašim automobilom.  Predlažemo da se dobro informirate o aktualnim standardima i regulacijama u vezi dječjih autosjedalica, te provjerite kakav sistem namještanja omogućuje odabrana autosjedalica. Također provjerite ukoliko je u komplet uključena Isofix podstava ili ju je potrebno kupiti odvojeno.

Duboka košara

U dubokoj košari svoje novorođenče možete voziti ugodno i sigurno do približno 6. mjeseca starosti. Jednostavno ju namjestite u okvir dječjih kolica – često dovoljan je samo jedan klik. Duboke košare su često opremljene s različitim dodacima i funkcijama, zbog kojih je novorođenču osigurana najudobnija šetnjica:

 • ugodan jastuk s mogućnošću nagiba glave,
 • podesiv suncobran,
 • izolacijska navlaka, koja štiti novorođenče od niskih temperatura,
 • dodatna zaštita od neugodnih i štetnih UV zraka,
 • Neke košare imaju i poseban sustav ventilacije. Duboke košare robne markte Peg Perego su na primjer opremljene s ventilacijskim sistemom imenovanim Četiri godišnja doba, koja po ljeti prozračuje košaru, te štiti dijete po hladnim i vjetrovitim danima.

Uvjerite se da duboka košara koju dobijete u odabranom kompletu ima one funkcije i karakteristike, koje su najvažnije za vaše dijete.   

Sportski dio dječjih kolica i okvir

Sportski (sjedeći) dio dječjih kolica možete početi upotrebljavati onda kada vaše dijete zna samostalno sjediti. Različite sjedalice nude različite mogućnosti i nastavke, kao što je na primjer prilagodba leđnog naslona, mogućnost okretanja u oba smjera ili uklonjiv prednji štitnik.

 • Sigurnosni pojas Većinom su sportski dijelovi dječjih kolica opremljeni sa zaštitnim pojasom u pet točaka, rjeđe s tri točke.
 • Prilagodljivo sjedalo Prilagodite naslon sjedećeg dijela kolica tako da je vašem djetetu u šetnji najudobnije. Budite oprezni, ukoliko naslon možete spustiti do vodoravne pozicije kada dijete zaspe. 
 • Upravljanje Dječja kolica kojima je jednostavno upravljati su odličan izbor za sve roditelje koji često idu u šetnju sa svojom djecom, u gužvi ili između uskih polica u trgovinama. 
 • Kočnice Uporabom nožne ili ručne kočnice će kolica ostati točno tamo gdje želite i neće vam nikada »pobjeći«.
 • Ručka Prilagodljiva ručka vam omogućuje udobno i lagano upravljanje. Možete odabrati između različitih materijala. Odlučite se za onaj koji vam se čini najudobniji na dodir.
 • Suncobran  Suncobran štiti dijete od štetnih sunčevih zrak. Bez ometanja sunčevih zraka će vaše dijete moći mirno zaspati u šetnji.
 • Spremanje Košara za kupnju je korisna za sve roditelje koji često idu u trgovinu s djetetom. Pri kupnji nekih kompleta dječjih kolica dobijete torbu za prematanje i torbu za spremanje potrepština.
 • Površina za prematanje Dodatna površina za prematanje vam omogućuje da svoje dijete previjete bilo gdje i bilo kada.
 • Skidiva i periva navlaka Kod novorođenčadi je teško izbjeći mrlje. Skidiva i periva navlaka omogućuj brzo i jednostavno skidanje. Na taj način će se vaše novorođenče, samo treptajem oka, pronaći u opet čistim kolicima.
 • Mogućnost okretanja sjedala Dijete možete okrenuti prema sebi ili u smjeru vožnje. Neka dječja kolica omogućuju namještanje dodatnog sjedala za novorođenče ili podstave za veće dijete, tako da cijela obitelj može ići skupa u šetnju.

Pregledajte komplete kolica poznatih robnih marki Peg Perego, Chicco, FreeOn i odaberite ona, koja će vam omogućiti uživanje sa vašim mališanom na svakom koraku.

Pokažite više
Zatvori