Za bebe (do godine dana)

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BLUE SEVEN 10 Proizvodi
 2. JACKY 3 Proizvodi
 3. KOKO NOKO 1 Proizvod
 4. LOL SURPRISE 1 Proizvod
 5. MILO MALO 17 Proizvodi
 6. MINOTI 108 Proizvodi
 7. NINA NANA 1 Proizvod
 8. VENERE 9 Proizvodi
Boja
 1. Bež 4 Proizvodi
 2. Bijela 29 Proizvodi
 3. Crna 20 Proizvodi
 4. Crvena 12 Proizvodi
 5. Narančasta 2 Proizvodi
 6. Plava 34 Proizvodi
 7. Roza 29 Proizvodi
 8. Šarena 13 Proizvodi
 9. Siva 27 Proizvodi
 10. Siva 6 Proizvodi
 11. Smeđa 1 Proizvod
 12. wheit 2 Proizvodi
 13. Zelena 6 Proizvodi
 14. Žuta 5 Proizvodi
Ne možemo pronaći proizvod prema traženim kriterijima.

Prekrasna odjeća za vaše najmlađe

Odjeća za najmlađe je tako slatka i malena, tako da je ponekad teško vjerovati da je netko uopće može obući. Vrlo je važno da je dječja odjeća izrađena od kvalitetnih materijala koji su nježni za osjetljivu dječju kožu. No, ne smijemo zaboraviti na praktičnost jer je oblačenje novorođenčadi pravi izazov – prvo jer su tako maleni, a kasnije jer ih zanima sve osim oblačenja i sudjelovanja tijekom oblačenja.

U Bubamari je odjeća za novorođenčad izrađena od kvalitetnih materijala te je istovremeno lijepa i praktična. Novorođenčad će se u njoj osjećati udobno, a istovremeno će zbog prekrasnog dizajna i slatkih motiva izgledati predivno! Ne zaboravite da je dječja odjeća odlična ideja za poklon koji će razveseliti sve buduće roditelje. I sami znate da je njihova odjeća uvijek umrljana, stoga su nove majice, hlače i bodiji uvijek dobro došli.

Provjerite Bubamarinu ponudu i širok raspon prekrasne odjeće za novorođenčad. Kod nas ćete pronaći odjeću za vaše najmlađe, robnih marki Minoti, Dirkje, Blue Seven, Koko Noko i drugih.

Odjeća za dijete je odlična ideja za poklon!

Djetetovi roditelji su se već sigurno pobrinuli za njihovu garderobu, no sigurno će se razveseliti svakog dodatnom komadu odjeće. Savjetujemo vam da ne kupujete odjeću u najmanjim brojevima s obzirom da je teško predvidjeti kako veliko će biti dijete kada se rodi i što će mu sve odgovarati. Bolje je odabrati za broj ili dva veći komad odjeće koji će mu sigurno odgovarati, ako ne sada, onda za nekoliko tjedana! Na taj način ćete također pomoći i roditeljima koji neće odmah morati trčati u trgovinu kada dijete preraste prve najmanje brojeve.

Prilikom rođenje djeteta roditeljima možete pokloniti komplet bodija ili udoban i praktičan kombinezon. Odličan izbor su hlače sa stopalima koje će se pobrinuti da su djetetove nožice uvijek tople.

Idete li na Baby Shower? U Bubamari ćete pronaći prekrasne proizvode robne marke BabyBlooms koji će biti odličan poklon za buduće roditelje. Visokokvalitetna odjeća je složena u obliku buketa, torte ili drugog slatkog oblika. odlična ideja za poklon roditeljima koji očekuju novorođenče!

Kako odabrati odjeću za novorođenče?

Odabir odjeće za novorođenče može postati pravi izazov, a posebno onima koji se sa ulogom roditelja susreću prvi puta. Sigurno vam se pojavljuju pitanja poput: „koliko odjeće trebamo?“, „koju veličinu moramo odabrati?“ i „što dijete uopće treba od odjeće?“. Dozvolite da vam pomognemo s nekoliko praktičnih savjeta prilikom izbora te vas odvedemo u čaroban svijet odjeće za novorođenčad.

 • Odjeća za novorođenčad kreće od broja 50 ili 56, izuzetak su jako mala djeca koja u tom slučaju trebaju još manji broj. To je prvi broj odjeće kojega ćete trebati za novog obiteljskog člana. Kako dijete raste tako samo pratite sljedeće brojeve. Brojevi označuju centimetre, odnosno dužinu. Može se dogoditi da dođe do odstupanja jer na veličinu odjeće utječu i kilogrami. Savjetujemo vam da radije odaberete malo veću nego premalenu odjeću.
 • Roditelji se često boje kako će obući dijete s obzirom da su tako maleni i krhki. Kako bi smanjili taj strah odaberite praktičnu odjeću koju nije teško obući. Nepogrešiv dio dječje garderobe su bodiji na preklop koji su vrlo praktični te hlače sa stopalima ili jednodijelni kombinezoni. Za početak vam preporučujemo jednodijelne kombinezone koji imaju zatvarač, a kada postanete iskusniji možete odabrati kombinezone koji se zatvaraju pomoću dugmadi.  
 • Bodiji i jednodijelni kombinezoni su prvi koji nam padnu na pamet kada pomislimo na odjeću za novorođenčad, no nemojte zaboraviti odabrati i druge važne komade odjeće. Ukoliko je vaše dijete rođeno tijekom zimskih dana, sigurno će mu biti potreban topao zimski kombinezon, dok će dijete rođeno u ljeto trebati maleni šeširić ili kapu koja će ga zaštiti od sunca.

Oblačenje djece nije izazov samo zato jer se roditelji boje na koji način će obući dijete te kako ga ne bi ozlijedili. Potrebno je razmisliti kako i što ćemo mu obući s obzirom da dijete još ne zna samostalno uravnotežiti tjelesnu temperaturu poput odraslih. Može se dogoditi da mu je prevruće, a to mu neće biti ugodno. Na drugoj strani ne želimo niti da djetetu bude hladno.

Ukoliko je dijete rođeno tijekom zimskih mjeseci najbolje mu je obući jedan sloj više u usporedbi s vama. Ukoliko imate dobro zagrijan dom dodatan sloj neće biti potreban. Vrlo brzo ćete opaziti ukoliko djetetu ne bude ugodno.

Najosnovniji i najpraktičniji komadi odjeće su bodiji koje možete upotrebljavati kao samostalan komad odjeće ili umjesto dodatne majice ispod majice s dugim ili kratkim rukavima. Bodiji su vrlo praktični jer drže pelene na mjestu te na taj način djetetu osiguravaju da je njegovo tijelo cijelo pokriveno te da mu je toplo. Na bodi možete obući hlače ili kombinezon, ovisno o tome što vam je praktičnije, a vašem mališanu najudobnije.

Najvažnije je odabrati odjeću koja će olakšati oblačenje vama i vašem djetetu, a istovremeno će se pobrinuti da djetetu bude udobno i toplo.

Koliko komada odjeće je potrebno za novorođenče?

Tako su maleni, a trebaju toliko odjeće. Ponekad se čini da ih u ormaru imaju više od odraslih. Broj komada odjeće koja vam je potrebna za dijete ovisi o tome koliko često perete odjeću, koliko često će se odjeća uprljati i koliko često ćete preoblačiti dijete.  Na to pitanje je teško odgovoriti, no poklanjamo vam nekoliko smjernica koje će vam pomoći prilikom izbora i usklađivanja djetetove prve garderobe:

 • između 7 i 10 bodija;  još i više ukoliko je dijete rođeno po zimi te mu budu potrebni dupli slojevi,
 • približno 5 parova hlača; savjetujemo hlače sa stopalima jer malene nogavice mogu skliznuti s nogu,
 • 1 ili 2 veste za hladnije dane; ukoliko je vaše dijete rođeno tijekom hladnijih dana u godini trebat će više toplije odjeće,
 • 3 kombinezona; mogu poslužiti kao odjeća za cijeli dan ili kao pidžama.

Izbor odjeće ovisi najviše od toga u kojem godišnjem dobu je rođeno vaše dijete. Odjeću možete uvijek kasnije dokupiti. Kupovanje odjeće će biti puno lakše kada dijete dođe na svijet jer tek onda ćete vidjeti koliko odjeće mu je potrebno.

 

Ukoliko još uvijek imate nedoumice i pitanja o dječjoj odjeći, možete se obratiti našem osoblju u Bubamarinim prodavaonicama, oni će vam s veseljem pomoći prilikom izbora. Kupovanje odjeće je poseban događaj, a posebno budućim roditeljima. Odjeću koju će vaše dijete nositi prvih nekoliko dana i tjedana odaberite promišljeno jer će vam to ostati zauvijek u sjećanju.

Pokažite više
Zatvori