Dječja oprema

Roditelji žele svom djetetu osigurati samo najbolje, a dječja oprema nije iznimka. U velikoj ponudi dječje opreme možete pronaći hranilice, nosiljke i klokanice, ležaljke i ljuljačke, hodalice i drugo. Razne robne marke kao što su: Avent, Baby Dan, Bellelli, Boba, Bobike, Bubaba by FreeON, Chicco, Childhome, Dieffe, Ingenuity, FreeOn, FreeOn Safe, Jane, Mima Moon, Minimonkey, Motorola, Peg Perego, Pinio, Reer, Summer Infant.
Pročitaj više

Dječja oprema za cijelu obitelj

U Bubamari možete pronaći svu dječju opremu na jednom mjestu. Opremite svoj dom s visokokvalitetnim proizvodima i osigurajte svom djetetu udobno odrastanje u sigurnoj obiteljskoj okolini. U velikoj ponudi dječje opreme možete pronaći hranilice, nosiljke i klokanice, ležaljke i ljuljačke, hodalice, prijenosne krevetiće, vrtiće, sigurnosne ograde, dodatke za sigurnost i dječje sjedalice za bicikl.

Hranilice

Hranilice spadaju u nepogrešive dijelove dječje opreme koju možete pronaći u svakom domu obitelji s malim djetetom. Djetetu nude udobnu okolinu za otkrivanje novih okusa, roditeljima omogućuje bolji nadzor hranjenja i jednostavnije čišćenje hrane koja često umjesto u ustima završi na pladnju ili na podu. Visinu nekih dječjih hranilica možete prilagoditi obiteljskom blagovaonskom stolu, te vašem mališanu osigurate udobnu interakciju s obitelji i drugim obiteljskim članovima.

U Bubamari vas čeka brojna ponuda visokih hranilica, drvenih hranilica, prijenosnih hranilica i dodataka za hranilice. Tako ćete sigurno pronaći onog, koji najbolje odgovara vašoj obitelji i vašem domu.

Nosiljke i klokanice

Nošenje djeteta u nosiljci ne znači samo najbolja mobilnost i rast emocionalne veze između djeteta i roditelja, isto tako pomaže prilikom optimalnog držanja odraslog koji nosi dijete, te je izuzetno dobro za njegovu kralježnicu. Zbog jednakomjerne raspodjele djetetove težine je kralježnica bez pritiska, a nošenje djeteta u nosiljci roditeljima omogućava slobodu ruku. Neke nosiljke su primjerene za uporabu tijekom dojenja, jer dijete u nosiljci ima jednostavan pristup do mlijeka, a istodobno vam nosiljka nudi topao zagrljaj. Neka istraživanja pokazuju da upotreba nosiljke ili klokanice smanjuje postporođajnu depresiju. Mamama omogućuje da svoje novorođenče uzme gdje kog želi i ostane društveno aktivna.

Provjerite Bubamarin ponudu nosiljki, marama i klokanica te si osigurajte odličan dodatak za zajedničko otkrivanje svijeta i međusobno upoznavanje. 

Ležaljke i ljuljačke

Izuzetno popularne ležaljke i ljuljačke su skoro obavezni dio dječje opreme za svaku obitelj s malim djetetom. Oni novopečenim roditeljima omogućavaju kako bi mogli odmoriti ruke bez da bi svom malom djetetu morali uzeti osjećaj umirujućeg ljuljanja. U velikoj ponudi ćete sigurno pronaći artikl koji najbolje odgovara potrebama vaše obitelji, možete odabrati sve od jednostavne ležaljke do pravog malog zabavnog centra. Artikli se međusobno razlikuju po brzini i smjeru ljuljanja, mogućnosti postavljanja automatskog isključivanja, melodijama, zvukovima, načinu punjenja, sigurnosnim pojasima, konstrukciji itd. Bitno je da odaberete artikl kojeg možete jednostavno očistiti, zbog čega je dobro odabrati skidivu i perivu navlaku. Preporučujemo da prije kupnje ležaljke ili ljuljačke razmislite o prostoru i financijama kojima raspolažete, te o funkcijama artikla koji su za vas i vaše dijete najvažnije. Ne zaboravite da upotreba ljuljačke i ležaljke ne zamjenjuje ljudski dodir. Stručnjaci preporučuju da ne pretjerujete s upotrebom tih artikala, nego ih upotrebljavate kao dodatnu pomoć, a ne kao primarni prostor za spavanje vašeg djeteta.

Hodalica

Hodalice su napravljene tako da najmlađima pomažu prilikom prvih koraka, te su izuzetno praktičan dodatak za razvoj motoričkih sposobnosti. Namijenjene su djeci staroj od 6 do 18 mjeseci. Djeca moraju biti udobno smještena u hodalici kako bi bezbrižno mogla otkrivati svoju okolinu, neke hodalice imaju dodatne svjetlosne i zvučne efekte ili funkciju ljuljanja. Sjedeći dio je opremljen udobnim jastuk kojeg je moguće skinuti i oprati. Obloge za kočenje štite dijete od pada po stepenicama. Slaganje je izuzetno jednostavno, a složena zauzima jako malo prostora.

Hodalice su dio dječje opreme i možemo ih pronaći skoro u svakoj obitelji s malim djetetom. Razlog njihove uporabe je uglavnom činjenica da učenje hodanja znatno oslobađa kralježnicu roditelja, te djeci daje mogućnost da samostalno istražuju prostor. Prije upotrebe hodalice dobro proučite sigurnosne upute i upute za upotrebu. Ne zaboravite da prekomjerna upotreba hodalice ne pridonosi bržem razvoju, zbog toga ne pretjerujte s upotrebom.

Prijenosni krevetići i vrtići

Prijenosni krevetić je odlična investicija za obitelji koje često putuju sa svojom djecom. Uz njihovu pomoć djetetu možete osigurati udobno i kvalitetno spavanje bilo kada i bilo gdje. Zbog jednostavne mobilnosti i sastavljanja te rastavljanja, prijenosni krevetići su izuzetno praktičan suputnik na putu. Primjereni su također za obitelji s manjim automobilskim prtljažnicima, jer složeni zauzimaju jako malo prostora.

Krevetići koji se stavljaju pored roditeljevih krevetića omogućuju spavanje roditelja i djeteta u neposrednoj blizini, a istodobno imaju odvojeni prostor za spavanje. Mogućnost prilagođavanja različite visine nudi prilagodbu krevetića visi vašeg kreveta.

Vrtić nudi djetetu prostor za sigurnu igru, a istodobno osigurava optimalnu zaštitu i sigurnost. Vrtići su jednostavni za slaganje te zauzimaju jako malo prostora, zbog toga su odličan izbor za obitelji koje često putuju sa svojom djecom. Neki vrtići imaju prepreku koja omogućava ulaz i izlaz iz vrtića. Odaberite vrtić sa slatkim motivima koji se uklapa u stil vašeg prostora. Na izbor imate pravokutne, kvadratne ili okrugle vrtiće.

Sigurnosne ograde i sigurnosni dodaci

Djetetova sigurnost je svakom roditelju na prvom mjestu. Unatoč tome naše najmlađe ne možemo zaštiti od svih nesigurnosti koje ih čekaju u svijetu, no jedno je sigurno, a to je da im u obiteljskom okruženju toploga doma možemo ponuditi sigurnost. Osigurajte djetetu maksimalnu sigurnost tijekom igre i istraživanja doma upotrebom sigurnosnih ograda i sigurnosnih vrata. Pripremite svoj dom za male istraživače i spriječite pad po stepenicama koje bi mogle prouzročiti teške ozljede. Ne zaboravite na djetetovu sigurnost tijekom noći. Osigurajte mu udoban i miran san uporabom video ili audio dadilje te noćnog svjetla, koje će sigurno spriječiti tamne noćne strahove.

Dječje sjedalice za bicikl

Bubamarina ponuda dječjih sjedalica za bicikl oduševiti će sve mlade i starije ljubitelje bicikala. Odaberite jednu od visokokvalitetnih  dječjih sjedalica za bicikl te zajedno sa svojim djetetom otputujte prema novih pustolovinama.

Pokažite više
Zatvori