Prijenosni krevetići i vrtići

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. CHICCO 6 Proizvodi
 2. FREEON 13 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bež 2 Proizvodi
 2. Bijela 3 Proizvodi
 3. Crna 1 Proizvod
 4. Ljubičasta 1 Proizvod
 5. Plava 2 Proizvodi
 6. Roza 1 Proizvod
 7. Šarena 2 Proizvodi
 8. Siva 12 Proizvodi
 9. Siva 1 Proizvod
Prikazanih 19 od 19 proizvoda
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  CHICCO kolijevka BABY HUG AIR 7919340 CHICCO kolijevka BABY HUG AIR 7919340
  CHICCO 
  CHICCO kolijevka BABY HUG AIR 7919340
  1.937,99 kn
  257,22 EUR
  2.279,99 kn
  302,61 EUR
  Quickview
  -15%
 2. Dodajte na listu želja
  %
  Kvadratni vrtić Slonić
  FREEON 
  Kvadratni vrtić Slonić
  Trenutna cijena 459,99 kn
  61,05 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 549,99 kn
  73,00 EUR
  Quickview
  %
 3. Dodajte na listu želja
  %
  Kvadratni vrtić Slonić
  FREEON 
  Kvadratni vrtić Slonić
  Trenutna cijena 459,99 kn
  61,05 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 549,99 kn
  73,00 EUR
  Quickview
  %
  Kvadratni vrtić Slonić
  Kvadratni vrtić Slonić
 4. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Prijenosni krevetić s dvostrukim dnom Safari Prijenosni krevetić s dvostrukim dnom Safari
  FREEON 
  Prijenosni krevetić s dvostrukim dnom Safari
  615,99 kn
  81,76 EUR
  769,99 kn
  102,20 EUR
  Quickview
  -20%
 5. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Baby Hug 4 u 1 Baby Hug 4 u 1
  CHICCO 
  Baby Hug 4 u 1
  1.937,99 kn
  257,22 EUR
  2.279,99 kn
  302,61 EUR
  Quickview
  -15%
  Baby Hug 4 u 1
  Baby Hug 4 u 1
 6. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Baby Hug 4 u 1 Baby Hug 4 u 1
  CHICCO 
  Baby Hug 4 u 1
  1.699,99 kn
  225,63 EUR
  1.999,99 kn
  265,44 EUR
  Quickview
  -15%
 7. Dodajte na listu želja
  Krevetić Close & Free Krevetić Close & Free
  FREEON 
  Krevetić Close & Free
  1.099,99 kn
  145,99 EUR
  Quickview
  Krevetić Close & Free
Prikazanih 19 od 19 proizvoda
Poredaj po

Za slatke snove gdje god se nalazili

Prijenosni krevetići i vrtići su obvezni dio dječje opreme, a djetetu nude udobno i sigurno spavanje ili okolinu za igranje bez obzira na to gdje se nalazi, istodobno su izuzetno praktični za roditelje jer ih se može jednostavno složiti i ponijeti na put.

U Bubamari vas čeka velika ponuda prijenosnih krevetića, krevetića koji se postave pored kreveta roditelja te vrtića robnih marki Chicco  in FreeOn.

Zašto se sve više obitelji odlučuje za kupnju prijenosnog krevetića, krevetića koji se stavi pored kreveta roditelja ili vrtića?

Glavna prednost prijenosnih krevetića je odlična mobilnost, stoga ih vrlo jednostavno možete uzeti sa sobom na put. Tako svojem djetetu nudite udoban i kvalitetan san bilo gdje i bilo kada. Neki krevetići su dodatno opremljeni s kotačićima koji omogućuju lakše prenošenje krevetića po prostoru. Brojne obitelji se odlučuju za uporabu prijenosnih krevetića kod baka i djedova ili kada idu na put. Prijenosni krevetići se mogu upotrebljavati i kao vrtići.

Krevetići koji se stavljaju pored roditeljevih krevetića su odlična ideja za roditelje koji žele spavati u neposrednoj blizini najmlađeg člana svoje obitelji, a istodobno odvojiti svoj i djetetov prostor za spavanje. Visinu krevetića možete prilagoditi visini svog kreveta te ga stabilno fiksirati. Blizina tijekom spavanja u prvih nekoliko mjeseci djetetovog života izuzetno olakšava rutinu noćnog ustajanja i hranjenja. Upotreba takvog krevetića povećava emocionalnu vezu između djeteta i roditelja, a djetetu daje osjećaj sigurnosti i blizine. Krevetić možete upotrijebiti i samostalno, bez da ga fiksirate na svoj krevet.

Vrtići djetetu nude siguran prostor za bezbrižnu igru. Stoga se ne trebate brinuti da će ga radoznalost odvesti tamo gdje bi se mogao ozlijediti. U slučaju pada glavica neće udariti u tvrdo tlo nego na meku podlogu. Odaberite igračke s kojima se vaše dijete najradije igra te ih postavite u vrtić. Djeca se u vrtiću mogu igrati samostalno, no ne zaboravite da djeca moraju biti pod nadzorom odrasle osobe tijekom igre.

Na što moramo biti pozorni prilikom odabira prijenosnog krevetića ili vrtića?

U Bubamarinoj ponudi vas čeka izuzetno velika ponuda artikala, zbog čega je ponekad teško odlučiti koji je pravi za našu obitelj. Predlažemo da prije kupovine prijenosnog krevetića ili vrtića razmislite o sljedećim čimbenicima koji bi mogli utjecati na vašu odluku:

 • Neki prijenosni krevetići su dodatno opremljeni kotačima, što vam omogućuje veću mobilnost i lakše pomicanje krevetića po prostoru.
 • U slučaju da svom djetetu želite omogućiti slobodan prijelaz u i iz vrtića ili krevetića predlažemo da se odlučite za artikl sa zatvaračem. Na taj ćete način djetetu omogućiti da samostalno izađe iz krevetića kada se probudi ili zaželi vaše blizine.
 • Prijenosni krevetići i vrtići su ukrašeni slatkim motivima koji će očarati vašeg najmlađeg člana obitelji. Možete birati između različitih boja te si na taj način osigurati onog koji se najbolje slaže sa stilom vaših prostora.
 • Vrtići su u ponudi u različitim oblicima. Možete izabrati okrugle, kvadratne ili pravokutne oblike.
 • Uvjerite se da dimenzije odabranog artikla odgovaraju prostoru u kojem ćete ga upotrebljavati.
 • Obiteljima koje često putuju preporučujemo izbor artikala koji se mogu jednostavno složiti i zauzimaju malo prostora. Tako da prijenosni krevetić ili vrtić možete jednostavno složiti, spremiti u automobilski prtljažnik i uzeti sa sobom na izlet ili praznike kod djeda i bake. Ne zaboravite da je prije upotrebe krevetić ili vrtić potrebno pravilno složiti!
 • Neki prijenosni krevetići i vrtići imaju dodatke kao što je na primjer torba za prenošenje i spremanje potrepština.

Koje igračke postaviti u vrtić ili dječji krevetić?

Igračke u vrtiću ili krevetiću će dodatno razveseliti dijete. Ali koje igračke izabrati?

Izborom plišane igračke sigurno ne možete pogriješiti. Djeca ih obožavaju bez obzira na njihovu starost, a istodobno unapređuju djetetov socijalni razvoj, te su odlično oruđe za razvoj empatije i suosjećanja. Kroz igru uloga se razvijaju djetetove komunikacijske sposobnosti i govor.

No ne smijete se ograničiti samo na plišane igračke! Vrtić možete opremiti različitim kockama, automobilima  i drugim zanimljivim igračkama. Predlažemo da izaberete one s kojima se vaše dijete najradije igra. Tako da mu okruženje vrtića ili krevetića bude što ugodnije.

Provjerite izbor igračaka u Bubamarinoj ponudi i odaberite one za koje mislite da će najviše razveseliti vaše dijete. U Bubamari  možete pronaći igračke svih veličina, oblika i boja s različitim slatkim motivima. U velikoj ponudi igračaka ćete sigurno pronaći onu koja će najbolje ići uz djetetov vrtić ili prijenosni krevetić.

Ne zaboravite! Bitno je da izaberete sigurnu igračku s kojom si vaš mališan neće moći pomoći ispuzati iz vrtića ili krevetića, te se na taj način osigurate od potencijalnih ozljeda. Prije kupovine se uvjerite da je odabrana igračka primjerena starosti vašeg djeteta.

Sigurna upotreba prijenosnog krevetića, krevetića pored kreveta roditelja ili vrtića

Prije izbora prijenosnog krevetića , krevetića kojeg ćete postaviti pokraj vašeg kreveta ili vrtića ne zaboravite se uvjeriti da je artikl primjeren starosti i visini vašeg djeteta. U slučaju da je dijete preveliko za krevetić ili vrtić bi moglo pobjeći iz krevetića ili pasti iz njega, što bi moglo dovesti do neželjenih ozljeda. Preporučujemo da slijedite starost odnosno maksimalnu težinu koju preporučuje proizvođač artikla.

Prije nego svoje dijete postavite u prijenosni krevetić ili vrtić se uvjerite da ste dobro pročitali upute za upotrebu i sigurnosna upozorenja koja su navedena na ambalaži artikla. Općenito je poznato:

 • Prilikom sastavljanja artikla točno pratite priložene upute. Vrtiće ili krevetiće koji nisu primjereno sastavljeni, ne upotrebljavajte! U slučaju da naletite na probleme tijekom sastavljanja, predlažemo da se posavjetujete s prodavačem ili stručnjakom.
 • Uvjerite se da u krevetiću ili vrtiću niste ostavili predmete koji djetetu mogu pomoći pri pokušaju bijega iz krevetića. Artikl ne stavljajte u blizinu namještaja ili predmeta koji također mogu pomoći kao odskočna daska za bijeg.
 • Dijete mora biti pod neprestanim nadzorom tijekom vremena provedenog u prijenosnom krevetiću ili vrtiću.

 

Uvjereni smo da će vaša obitelj u Bubamari pronaći prijenosni krevetić, krevetić kojeg će postaviti pored svog kreveta ili vrtić koji odgovara vašem životnom stilu i vašim potrebama. Provjerite našu ponudu artikala i svojim najmlađima osigurajte puno lijepih trenutaka u sigurnoj i udobnoj okolini za spavanje!

Pokažite više
Zatvori