Sigurnosne ograde i dodaci

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. AVENT 5 Proizvodi
 2. BABYDAN 2 Proizvodi
 3. CHICCO 12 Proizvodi
 4. FISHER-PRICE 1 Proizvod
 5. FREEON 8 Proizvodi
 6. KIDZ DELIGHT 1 Proizvod
 7. LUMIPETS 1 Proizvod
 8. MOTOROLA 3 Proizvodi
 9. PINIO 1 Proizvod
 10. RABBIT AND FRIENDS 6 Proizvodi
 11. REER 1 Proizvod
 12. VTECH 5 Proizvodi
Cijena
 1. 500,00 kn - 599,99 kn 1 Proizvod
 2. 600,00 kn - 699,99 kn
 3. 700,00 kn - 799,99 kn
 4. 800,00 kn - 899,99 kn
 5. 900,00 kn i iznad 1 Proizvod
Boja
 1. Bež 1 Proizvod
 2. Bijela 25 Proizvodi
 3. Crna 2 Proizvodi
 4. Drvena 1 Proizvod
 5. Narančasta 1 Proizvod
 6. Plava 5 Proizvodi
 7. Prozirna 1 Proizvod
 8. Roza 5 Proizvodi
 9. Šarena 7 Proizvodi
 10. Siva 4 Proizvodi
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 24 od 46 proizvoda
Stranica
Poredaj po
Prikazanih 24 od 46 proizvoda
Stranica
Poredaj po

Pobrinite se za djetetovu sigurnost i u kućnom okuženju

Djetetova sigurnost je izuzetno bitna svakom roditelju. Svojim najmlađim obiteljskim članovima želimo više od bilo čega, osigurati bezbrižno djetinjstvo i odrastanje u sigurnom okruženju. Našu djecu ćemo teško moći zaštiti od vanjskoga svijeta, no sigurnost u toplom domu im možemo pružiti uvijek. Pri tome nam pomažu različita pomagala, kao što su ogradice, kućna zaštita, zaštita za krevetiće, noćne svjetiljke te video i audio alarme.

U Bubamari možete pronaći brojne sigurnosne dodatke robnih marki Avent, Baby Dan, FreeOn Safe, Jane, Pinio i Summer Infant. Provjerite našu ponudu i odaberite artikle koji će vam pomoći osigurati topao dom.

Sigurno istraživanje doma i bezbrižna igra

Ogradice i zaštitna vrata će vašem djetetu osigurati bezbrižnu igru te sprječavaju znatiželju da se spusti po stepenicama i ozljedi. Možete birati artikle različitih boja i dimenzija, napravljenih od različitih materijala. Prije kupovine sigurnosne ogradice ili zaštitih vrata ne zaboravite se uvjeriti da dimenzije odgovaraju dimenzijama prostora u kojeg ćete staviti zaštitu. Tijekom izbora artikla provjerite način prilagođavanja; većina ogradica se namješta zavrtanjem. U slučaju da je ogradica prekratka možete ju jednostavno dopuniti produžetkom koji mora biti kompatibilan s ogradicom.

Kućne zaštite namjestite na ona mjesta koja bi potencijalno mogla biti nesigurna za dijete. Oštre rubove namještaja zaštite posebnim zaštitama za rubove i spriječite ozljede pri mogućem padu. Mali i radoznali prstići naše djece se često pronađu tamo gdje ne bi smjeli. Sa zaštitama možete spriječiti nesigurno dodirivanje utičnica i mogućnost zatvaranja nježnih dječjih prstiju ladicom. U Bubamari pored zaštita za utičnice i zaštita za ladice možete pronaći univerzalne kućne zaštite koje možete postaviti bilo gdje. Univerzalne zaštite  su primjerene za ormare, ladice, frižider, koš za smeće, toalet školjke itd. Dužinu trake možete prilagoditi bez zavrtanja na željene kutove.

Miran i siguran san

Ugodan i miran san je prvi uvjet za djetetovo zdravlje, veselje i dobru volju. Provjerite Bubamarinu ponudu artikala koji vašima najmlađima pomažu osigurati maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom bezbrižnog noćnog odmora.

Zaštita za krevetiće sprječava neugodne i nesigurne padove iz kreveta te djetetu omogućuju  ugodan i neometan san. Prilagodba zaštite je vrlo jednostavna, a njihov doprinos za mirnu i sigurnu noć izuzetno velik. Uz pomoć zaštite ćete izbjeći mogućnost neugodnog pada iz kreveta koji može prouzročiti ozbiljne ozljede. Kada je dijete budno neke zaštite možete okrenuti prema dolje, te na taj način dijete može samo ući u krevet ili izaći iz njega.

Noćne svjetiljke štite dijete od svih strahova koje donosi tamna noć. Pored projektora su dječje svjetiljke poznate kao jedan od učinkovitih metoda za prevladavanje dječjeg straha od tame. Strah se većinom počne razvijati između 2. i 3. godine, jer se istovremeno razvija djetetova domišljatost. Noćne svjetiljke i projektori stvaraju udoban i siguran prostor za spavanje, te pomažu pri uklanjanju neugodnih misli koje stvaraju noćne more. Prijenosne noćne svjetiljke su odlične suputnice za mališane koji se pripremaju na samostalnu upotrebu kahlice. Uz pomoć svoje svjetiljke može i tijekom noći bez straha otići u kupaonicu. Za kupovinu noćnog svjetla se često odlučuju novopečeni roditelji koji moraju hraniti i prematati dijete nekoliko puta na noć. Preporučuje se da s upotrebom svjetiljke prestanete čim dijete prvi put neometano prespava cijelu noć.

Opremite dječju sobu sa slatkom noćnom svjetiljkom koja će otjerati strah od tame, a dijete smiriti tako da utone u slatki noćni san. U Bubamari vas čeka velika ponuda noćnih svjetiljki u obliku slatkih životinjica i projektori koji će u dječjoj sobi stvoriti čarobno nebo, puno bajkovitih zvjezdica.

Audio i video alarmi

Opremite dječju sobicu s jednom od visokokvalitetnih elektronskih alarma robnih marki Avent, Chicco, Motorola i Reer. U Bubamari se sigurno nalazi baby alarm odnosno dadilja za svaku obitelj, jer naša ponuda obuhvaća sve od najjednostavnijih baby alarma do naprednih sigurnosnih video sistema koji uključuju više kamera. Osigurajte svom djetetu miran san i provirite u sobu bez paljena svjetla!

Set audio i video alarma sadrži prostor roditelja i barem jedan dječji prostor. Alarmi odnosno dadilje se razlikuju po brojnim funkcijama i karakteristikama, zbog čega su i razlike u cijeni od najjeftinijih do najskupljih zaista velike. Kod nekih dobijete različite dodatke, kao što su noćna svjetiljka ili držalo na koje možete postaviti alarm.

Audio alarm je najbolja klasična elektronska dadilja koju odabere većina novopečenih roditelja. Prostor roditelja je većinom opremljen indikatorima zvuka, koji roditelje dodatno upozore na zvuk koji se pojavi u dječjoj sobi.

Za video dadilje će te vjerojatno morati odvojiti malo više novaca, no video nadzor djeteta ima dodatne prednosti. Na taj način možete vrlo jednostavno provjeriti je li vaše dijete spava, bez nepotrebnog paljenja svjetla koje može probuditi dijete.

Video dadilje se u pravilu razlikuju po sljedećim funkcijama i karakteristikama:

 • Pomicanje kamere Kamere se pomiču lijevo-desno i gore-dole, a njihov položaj se može prilagoditi i na daljinu.
 • Broj kamera Neki kompleti omogućuju dodavanje dodatne kamere pomoću kojih dječju sobu možete nadzirati iz različitih pozicija, što vam omogućuje još bolji pregled i nadzor nad sobom. U tom slučaju kameru možete dodatno dokupiti.
 • Postavke Na roditeljevim postavkama i postavkama djetetove kamere možete odabrati različite postavke skladbi, temperature i dodatne kamere. Putem kamere koja se postavlja kod roditelja možete provjeriti različite stvari, kao što su temperatura, stanje baterije, broj priključenih kamera, signal i jačinu veze. Mogućnosti postavki se razlikuju s obzirom na model i robu marku.
 • Zaslon Možete izabrati zaslon sa crno-bijelom slikom ili u boji te zaslone različitih rezolucijskih kvaliteta.
 • Raspon Se razlikuje s obzirom na to upotrebljavate li video alarm na otvorenom ili zatvorenom prostoru.

Kako djeluju video alarmi?

Djelovanje video alarma odnosno dadilja se razlikuje s obzirom na robnu marku i model. Neki video nadzori djeluju pomoću aplikacije koju možete instalirati na svoj pametni mobitel, računalo ili tablet. Aplikacija vam omogućuje postavke položaja kamere, pomoću nje možete povećati sliku, pustiti skladbu, provjeriti temperaturu sobe itd. Takvi video alarmi rade pomoću WiFi veze.

Pokažite više
Zatvori