Dječja soba

Dječja soba je prostor u kojem djeca provode najviše vremena. Osim toga što je ugodan prostor za spavanje, dječja soba je vrlo često prostor za igru i stvaranje. Provjerite Bubamarinu ponudu ležišta, namještaja, posteljina, dekoracija i ostalih dodataka za dječju sobu. Kod nas možete pronaći proizvode robnih marki Bambino, Chicco, Pinio, FreeON, Bubaba By FreeON i drugih.
Pročitaj više

Dječja soba – spavanje, igranje, radionica i kreativni kutak!

Dječja soba je prostor u kojem djeca provode najviše vremena. Osim toga što je ugodan prostor za spavanje, dječja soba je vrlo često prostor za igru i stvaranje.

Opremite svoju sobu s robnim markama BambinoChicco, PinioFreeONBubaba By FreeON i drugimam U Bubamarinim prodavaonicama možete pronaći sve što vam je potrebno za savršenu dječju sobicu. 

Naspavana djeca su sretna djeca

Naspavana djeca su sretna i zadovoljna djeca, a kada su djeca zadovoljna onda su zadovoljni i roditelji. Naspavanoj djeci je vrlo važan kvalitetan odmor, stoga je vrlo bitno da su dječje sobe napravljene na način da našim mališanima nude udobnu i mirnu okolinu. 

Dječji krevetić je dio namještaja na kojega prvo pomislimo pri opremanju dječje sobe. U Bubamarinim prodavaonicama ćete pored klasičnih krevetića pronaći prijenosne krevetiće, koje vrlo lako možete premještati po prostoru ili ih uzeti sa sobom na put, a mogu se upotrebljavati i kao vrtić. Vrtić je zatvorena površina za igranje u kojoj se vaš mališan može sigurno igrati ili odmarati. Svi roditelji koji žele spavati u neposrednoj blizini svoje djece, a unatoč tome imati odvojen prostor za spavanje između sebe i djeteta, preporučujemo kupnju dječjeg krevetića koji se stavi pored vašeg kreveta za spavanje. Ti krevetići su vrlo jednostavni za namještanje pokraj vašega kreveta. Ukoliko bi željeli spriječiti potencijalne padove krevetić možete dodatno opremiti zaštitnom ogradom.

Za ugodan i miran san je vrlo važan odabir primjerenog ležišta i posteljine. Ležište mora biti visoke kvalitete, a posteljina prozračna i ugodna na dodir. U Bubamarinim prodavaonicama pored ležišta i posteljine možete pronaći razne proizvode pomoću kojih ćete se pobrinuti za udobnost djece, ali i roditelja. Provjerite našu ponudu potpornih jastuka, klasičnih jastuka, podloga, dekica, jastuka za dojenje, vreća za spavanje i mrežica protiv komaraca. 

Čarobni snovi i mirno spavanje

Neka vaše dijete utone u san uz čarobnu svjetiljku ili bajkovitu projekciju. Noćne svjetiljke i projektori su vrlo popularan dodatak za pobjedu strahova koja djeca imaju tijekom noći. Ugodna svjetlost umiruje dijete i nije previše intenzivna tako da ne ometa san. Prekrasna projekcija zvjezdanog neba će odvesti dijete u bajkoviti svijet snova.

Na prvom mjestu je također djetetova sigurnost! Dodatnu sigurnost možete osigurati elektronskom dadiljom, odnosno alarmom pomoću kojeg možete imati nadzor djetetove sobe iz druge prostorije. U Bubamarinim prodavaonicama možete pronaći audio i video nadzore različitih cjenovnih razreda, mogućnosti i specifikacija. Pomoću elektronske dadilje možete provjeriti ukoliko vaše dijete spava, bez da morate otvarati vrata ili upaliti svijetlo koje bi moglo omesti djetetov san. Pomoću zaštitne mrežice na krevetiću djetetu možete pružiti još mirniji i odmorniji san, jer ga noću neće moći ometati dosadni komarci ili drugi insekti.

Namještaj za dječju sobu

Pored dječjeg krevetića u sobicu trebate postaviti i ormar koji će vam poslužiti za spremanje dječje odjeće. Unatoč tome što je dječja odjeća malena, tijekom prvih nekoliko mjeseci ćete trebati veliku zalihu malene odjeće zbog čega će spremanje zauzeti više prostora nego što očekujete. I sami znate da dječje odjeće nikada nije dosta. Naši mališani uvijek iznova pronađu način kako se zaprljati.

Stolovi i stolice u sobama spadaju u najdraže dijelove namještaja naših mališana. Pravilnim postavljanjem dječjeg stola i stolice možete stvoriti udoban prostor za kreativno crtanje, bojanje ili stvaranje umjetnina s plastelinom.

Sjedenje za stolom ima brojne prednosti i potiče djetetov razvoj i odrastanje. Kako?

  • Učenje bontona i lijepog ponašanja. Djeca koja sjede za dječjim stolom će se vrlo vjerojatno osjećati odgovornim za red i čistoću te će svoj stol uvijek za sobom pospremiti.
  • Poticanje kreativnosti i stvaranja. Kreativni kutak koji ima dječji stol i stolicu je odličan za crtanje, pisanje, bojanje, stvaranje pomoću plastelina itd. Pustite dječjoj mašti na volju.

Ukoliko dječji stol i stolice postavite u prostor u kojem dijete bude jelo, predlažemo da ga opremite s malim dječjim priborom i ostalim dodacima za hranjenje. Provjerite Bubamarinu ponudu prekrasnih setova za hranjenje s raznim slatkim motivima. Vaše dijete će sigurno biti motiviranije i sretnije tijekom jela, ukoliko ga na to dodano bude poticao prekrasan set tanjurića, pribora i čaše. Još više ukoliko je taj set oslikan slatkom životinjicom ili najdražim junakom!

Udoban i praktičan kutak za prematanje

Novopečeni roditelji potroše puno vremena za prematanje. Ponekad nam se čini da smo tek nedavno zamijenili pelenu, a ona je odjednom opet puna. Kako bi prematanje bilo što ugodnije predlažemo da si napravite kutak za prematanje koji će biti udoban za dijete, a praktičan za vas.

Pitate li se što vam je sve potrebno za opremanje kutka za prematanje? U Bubamari ćete pronaći sve dodatke za prematanje koji će vam biti potrebni onda kada vam se pridruži novi obiteljski član.

  • Komoda za prematanje s velikim ladicama za spremanje pelena i ostalih dodataka za prematanje.
  • Podloga za prematanje služi kako bi djetetu bilo čim udobnije, a svojim slatkim motivima ga obogaćuje. Podloge za prematanje su najčešće izrađene od materijala kojeg je jednostavno očistiti, stoga vas ne trebaju brinuti mrlje koje mogu nastati tijekom prematanja.
  • Pelene su nepogrešiv dodatak svakog kutka za prematanje. Pobrinite se da vaš kutak za prematanje već od djetetovog prvog dana u kući, bude dobro založen malenim pelenama.  
  • Koš za pelene je napravljen na način koji sprječava širenje neugodnih mirisa po cijelom prostoru.
  • Kozmetika i njega za vaše dijete treba biti spremljena tako da je uvijek na dohvat ruke, kako bi prematanje prošlo što brže i ugodnije.

Dekoracija dječje sobe

Vrlo je važno da u dječjoj sobi napravite ugodnu okolinu u kojoj će vaše dijete s veseljem provoditi vrijeme, igrati se, stvarati, a navečer mirno zaspati. Upotrijebite svoju i djetetovu maštu te zajedno unesite dodatnu toplinu i ugođaj prekrasnom dekoracijom. Neki dekorativni dodaci za dječju sobu su također vrlo praktični; na primjer, na primjer; mrežica iznad krevetića koja štiti dijete od uboda komaraca te mu omogućuje miran san. U dekorativnom programu Bubamarinih prodavaonica možete pronaći brojne proizvode za dekoraciju dječje sobe, kao što su na primjer naljepnice za zid, ukrasni jastuci, analogni satovi, dječje fotelje, mekane slagalice, podloge za igranje i još puno toga. 

 

Pokažite više
Zatvori