Podloge za igru

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BUBABA BY FREEON 2 Proizvodi
 2. CHICCO 3 Proizvodi
 3. FEHN 4 Proizvodi
 4. FISHER-PRICE 1 Proizvod
 5. FREE 2 PLAY BY FREEON 4 Proizvodi
 6. KIDS II 5 Proizvodi
 7. VTECH 1 Proizvod
Cijena
Boja
 1. Bijela 2 Proizvodi
 2. Plava 3 Proizvodi
 3. Roza 2 Proizvodi
 4. Šarena 14 Proizvodi
 5. Siva 3 Proizvodi
 6. te01 1 Proizvod
 7. te111 1 Proizvod
 8. te20 1 Proizvod
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 20 od 20 proizvoda
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Pjena puzzle Pjena puzzle
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Pjena puzzle
  169,99 kn
  22,56 EUR
  Quickview
 2. Dodajte na listu želja
  Pjena puzzle Pjena puzzle
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Pjena puzzle
  169,99 kn
  22,56 EUR
  Quickview
 3. Dodajte na listu želja
  Podloga za igru ljama
  FISHER-PRICE 
  Podloga za igru ljama
  399,99 kn
  53,09 EUR
  Quickview
 4. Dodajte na listu želja
  Podne Puzzle životinje
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Podne Puzzle životinje
  194,99 kn
  25,88 EUR
  Quickview
 5. Dodajte na listu želja
  Podne puzzle brojevi
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Podne puzzle brojevi
  194,99 kn
  25,88 EUR
  Quickview
 6. Dodajte na listu želja
  Podloga za igru Podloga za igru
  FEHN 
  Podloga za igru
  569,99 kn
  75,65 EUR
  Quickview
Prikazanih 20 od 20 proizvoda
Poredaj po

Igranje na pjenastim puzzlama je još zabavnije i udobnije

Djeca provode puno vremena na podu. Vrlo je važno da im je toplo, udobno, a posebno da ne zadobiju modrice kada izgube ravnotežu. Za dječji kutak, dječju sobu ili dnevni prostor su odlično rješenje pjenaste puzzle koje možete složiti na podu.

Veličinu podloge možete sastaviti tako da odaberete jedan ili više kompleta slagalica. Pomoću slagalica im optičko ograničite prostor za igru, a istovremeno ga obogatite. Slagalice moraju biti izrađene od kvalitetnih, a prije svega sigurnih materijala – takve vam nudimo u Bubamarinim internetskim i fizičkim trgovinama.

Pjenaste puzzle za novorođenčad

Za djetetov razvoj je najbolje da što više vremena provedu na podu. Na taj način se može neometano gibati, igrati, okretati te istraživati svoje tijelo i svijet oko sebe. Kako bi mu bilo toplo, na pod postavite pjenaste puzzle. Možete biti bez brige jer će djetetu biti udobno, a istovremeno će imati dovoljno tvrdu podlogu za gibanje.

Na pjenaste puzzle možete postaviti luk za igranje i zvečke. Jednostavnim vježbama ga možete potaknuti k pravilnom razvoju gibanja.

Pjenaste puzzle za dekoraciju dječje sobe

Dječja soba je roditeljima, a posebno majkama najvažniji dio doma te joj s veseljem posvete puno pozornosti. Dobro premislite prije odabira krevetića, komode za prematanje i ormara za malenu dječju odjeću. Vrlo je bitna dekoracija koja će dječjoj sobi staviti točku na i.

Kako bi igranje bilo udobno na pod sobe postavite pjenaste slagalice ili tepih. Na slagalici će se cijele dane moći igrati, čitati knjige te kreativno stvarati – ukoliko ju primjereno zaštitite. Pored svega, slagalica će na lijep način ispuniti i povezati cijelu dječju sobu.

Pored pjenastih puzzli i podloga u Bubamari možete pronaći brojne druge artikle za dekoraciju dječje sobe! Provjerite našu dekorativnu ponudu i pronađite inspiraciju.

Slagalice za sve ukuse

U Bubamarinim prodavaonicama možete pronaći  različite pjenaste puzzle koje će zadovoljiti sve ukuse. Ono što je najzanimljivije je to da su vrlo poučne. Ukoliko odaberete onu koja ima brojeve možete je upotrijebiti za učenje brojevazbrajanja računanja. U ponudi su također puzzle koje na sebi imaju životinjske motive zbog čega će djeci biti još zanimljivije. Svaki dan ponovite imena životinja koje su na puzzlama. Sigurno će ih brzo zapamtiti.

Puzzle su izrađene od kvalitetne pjene te su jako ugodne na dodir. Možete ih brzo i jednostavno složiti , a kada vam više ne budu trebale možete ih jednostavno spremiti.

Bezbroj načina za uporabu

 

Pjenaste puzzle su najbolje iz razloga što ih možete upotrijebiti na više načina. Da, dobro ste pročitali. Pjenaste puzzle možete upotrijebiti za igranje ili dekoraciju sobe. U nastavku vam predlažemo nekoliko zanimljivih ideja za uporabu:

 • Iz pjenastih dijelova možete sastaviti pravu kućicu. Slaganje kućice će biti vrlo jednostavno, jer se rubovi slagalica mogu jednostavno sklopiti pod kutom od 90°. U kućici će biti dovoljno prostora za igranje i skrivanje. Igra u kućici će biti uzbudljiva i zabavna.
 • Umjesto u obliku kvadrata kocke možete sastaviti jednu na drugu. Napravite nekoliko zavoja, tunel i vaš dom će postati prava atraktivna i zanimljiva cesta. Cesta je primjerena za trkaće automobile, vozila na četiri kotača, a iznad nje može poletjeti helikopter.
 • Loptice, automobili i druge igračke vam cijelo vrijeme bježe s pjenaste podloge? Predlažemo vam da uspravite vanjske rubove kocke. Tako ćete napraviti nisku ogradicu koja će sve igračke zadržati na jednom mjestu. Zanimljivo, zar ne?
 • Pjenaste slagalice možete iskoristiti i kao zaštitu za zid. Ukoliko ih većinu vremena imate postavljene na podu pokraj zida, uzmite jedan red te ga naslonite na zid. Postavite ga na slagalice na podu i dobit ćete praktičnu zaštitu za zid. Vašem mališanu će biti još toplije s obzirom da zimi zidovi mogu biti hladni.
 • Od pjenastih puzzli možete sastaviti kućicu za lutkice ili garažu za automobile. Upotrijebite 5 komada pjenastih puzzli, a jednu stranu ostavite otvorenu. Ukoliko želite možete napraviti krov, kućicu  će učiniti ljepšom i realnijom.
 • Natječite se tko će sastaviti najveću pjenastu stepenicu. To će biti pravi izazov s obzirom da su dijelovi puzzli mekani. Bit će puno smijeha i zabave bez obzira na to tko pobijedi. Nitko se neće moći ozlijediti s obzirom da su dijelovi slagalice mekani i nemaju oštrih rubova.

Zašto su pjenaste puzzle najbolji izbor?

Novorođenčad i mališani puno istražuju – rukama, a najviše ustima. U ustima imaju najviše osjetila zbog čega sve što im dođe pod ruku stavljaju u usta. To znači da u usta unesu puno prljavštine i to nije moguće izbjeći. U djetetov kutak možete postaviti mekanu i dlakavu podlogu, no pjenaste puzzle su puno bolji i čistiji izbor.

Pjenaste puzzle je puno lakše očistiti. Možete ih obrisati mokrom krpom i opet će biti spremne za igru. Puzzle možete oprati u stroju za rublje ukoliko se baš jako uprljaju. S pjenastih puzzli ne otpada tkanina zbog čega ih dijete neće moći pojesti. Ugodne su na dodir, a nude dovoljno čvrsto tlo za pokušaje puzanja, prevrtanja, sjedenja i ustajanja.

Djetetov najdraži kutak

Obećavamo vam da će djetetov najdraži kutak postati prostor koji na podu ima puzzle i igračke. Rasporedite ih po puzzlama kako bi si sam mogao odabrati igračku s kojom se želi igrati. Gledajte ga kako uživa u igri. Prednost pjenastih puzzli je to da tijekom igre neće biti glasnih zvukova. Uopće nećete primijetiti pad kocki ili vožnju divljih automobila.  

Dijete će se dobro osjećati na puzzlama, jer će znati da je to njegov prostor. To je njegov kutak na kojem se nalaze njegove najdraže igračke i udobni jastuci. U svojem kutu se može mirno igrati i zabavljati bez da ga itko ometa. Ukoliko vas pozove pridružite se njegovoj igri i uživajte u zajedničkom druženju i domišljatosti.

 

Pjenaste puzzle možete pronaći na Bubamarinim internetskim i fizičkim policama. Možete odabrati jedan ili više istih kompleta. Bit će zanimljivo ukoliko budete kombinirali komplete. Na taj način će dijete moći istovremeno učiti o životinjama i brojevima. A pjenasta podloga će biti još zanimljivija i šarenija.

Pokažite više
Zatvori