Namještaj za dječju sobu

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BAMBINO 6 Proizvodi
 2. BUBABA BY FREEON 7 Proizvodi
 3. CHICCO 5 Proizvodi
 4. DREWEX 4 Proizvodi
 5. FREEON 4 Proizvodi
 6. MALTEX 2 Proizvodi
 7. PINIO 6 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bež 2 Proizvodi
 2. Bijela 17 Proizvodi
 3. blue/green 1 Proizvod
 4. Drvena 2 Proizvodi
 5. mint 1 Proizvod
 6. Roza 3 Proizvodi
 7. Šarena 3 Proizvodi
 8. Siva 5 Proizvodi
 9. Siva 3 Proizvodi
 10. Srebrna 1 Proizvod
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 3 Proizvodi
Prikazanih 24 od 34 proizvoda
Stranica
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  %
  Novo
  Ogradica pletenica siva 235 cm
  BUBABA BY FREEON 
  Ogradica pletenica siva 235 cm
  Trenutna cijena 389,99 kn
  51,76 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 459,99 kn
  61,05 EUR
  Quickview
  %
 2. Dodajte na listu želja
  %
  Ogradica pletenica zelena 235 cm Ogradica pletenica zelena 235 cm
  BUBABA BY FREEON 
  Ogradica pletenica zelena 235 cm
  Trenutna cijena 389,10 kn
  51,64 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 459,99 kn
  61,05 EUR
  Quickview
  %
 3. Dodajte na listu želja
  %
  Ogradica pletenica roza 235 cm Ogradica pletenica roza 235 cm
  BUBABA BY FREEON 
  Ogradica pletenica roza 235 cm
  Trenutna cijena 389,10 kn
  51,64 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 459,99 kn
  61,05 EUR
  Quickview
  %
 4. Dodajte na listu želja
  %
  FREEON dječji krevet 120x60 cm OSLO krevetić white FREEON dječji krevet 120x60 cm OSLO krevetić white
  FREEON 
  FREEON dječji krevet 120x60 cm OSLO krevetić white
  Trenutna cijena 999,99 kn
  132,72 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 1.199,99 kn
  159,27 EUR
  Quickview
  %
 5. Dodajte na listu želja
  %
  CHICCO kolijevka BABY HUG AIR 7919340
  CHICCO 
  CHICCO kolijevka BABY HUG AIR 7919340
  Trenutna cijena 1.937,99 kn
  257,22 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.279,99 kn
  302,61 EUR
  Quickview
  %
 6. Dodajte na listu želja
  %
  Komoda Dream Komoda Dream
  FREEON 
  Komoda Dream
  Trenutna cijena 1.919,99 kn
  254,83 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.549,99 kn
  338,44 EUR
  Quickview
  %
 7. Dodajte na listu želja
  %
  Krevetić Next2Me Air Krevetić Next2Me Air
  CHICCO 
  Krevetić Next2Me Air
  Trenutna cijena 1.469,99 kn
  195,10 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.099,99 kn
  278,72 EUR
  Quickview
  %
 8. Dodajte na listu želja
  %
  Krevetić Next2Me Air Krevetić Next2Me Air
  CHICCO 
  Krevetić Next2Me Air
  Trenutna cijena 1.469,99 kn
  195,10 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.099,99 kn
  278,72 EUR
  Quickview
  %
 9. Dodajte na listu želja
  %
  Baby Hug 4 u 1 Baby Hug 4 u 1
  CHICCO 
  Baby Hug 4 u 1
  Trenutna cijena 1.937,99 kn
  257,22 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.279,99 kn
  302,61 EUR
  Quickview
  %
 10. Dodajte na listu želja
  Krevet I'ga
  PINIO 
  Krevet I'ga
  od Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.699,99 kn
  358,35 EUR
     
  Quickview
Prikazanih 24 od 34 proizvoda
Stranica
Poredaj po

Namještaj za dječju sobu

Prvi korak prilikom opremanja dječje sobe je odabir namještaja. Odabrani dijelovi namještaja se među obiteljima najviše razlikuju po dimenzijama dječje sobe, ovisi o ukusu i cijeni koju smo spremni odvojiti za namještaj. U pravilu je poznato koji su dijelovi namještaja potrebni dječjoj sobi:

 • Dječji krevet je prvi dio namještaja na kojeg pomislimo kada saznamo da će se naša obitelj povećati za jednog člana.
 • Ormar u kojega ćemo spremati malenu odjeću i obuću naših najmlađih obiteljskih članova.
 • Komoda za prematanje je pored dječjeg krevetića i ormara također vrlo bitan dio dječje sobi. Prije nego se našoj obitelji pridruži novi član teško možemo pretpostaviti koliko vremena će nam uzeti prematanje tijekom prvih nekoliko mjeseci. Vrlo je bitno napraviti kutak za prematanje koji će biti ugodan djetetu i roditeljima. Praktična komoda za prematanje s velikim ladicama je vrlo važna za lakše i brže prematanje. U komodu možete spremiti pelene i sve ostale dodatke koje ćete trebati prilikom previjanja.

U Bubamarinim prodavaonicama ćete pronaći prekrasne dijelove dječjeg namještaja robnih marki Mambino, Drewex, Jane, Pinio, Kids River i FreeON.

Ne zaboravite namještaj za dječji kutak za igru!

Dječju sobu možete opremiti s ostalim dijelovima namještaja, kao što su na primjer stolice i stol. I sami znate da dijete provodi puno vremena u svojoj sobi, zbog čega bi mu bilo dobro osigurati udoban kutak za stvaranje. Vaš mališan će s veseljem sjediti na malenoj stolici i veselo crtati, stvarati i igrati društvene igre na malenom stolu. Stol i stolice možete postaviti i u dnevnu sobu, kuhinju ili blagovaonicu te mu na taj način omogućiti prostor za hranjenje primjereno njegovoj veličini.

U svaku dječju sobu je dobrodošla po koja ladica ili polica na koju će dijete moći spremiti svoju zbirku igračaka i dječjih knjiga.

Odabir dječjeg krevetića

U Bubamari vas čeka velika ponuda lijepih i kvalitetnih dječjih krevetića. Ne zaboravite da je za kvalitetan san izuzetno bitan odabir ležišta. Kombinacijom kvalitetnog ležišta i udobne posteljine će te svom djetetu osigurati udoban i miran san. I sami znate da su naspavana djeca sretna djeca.

Baldahin je prekrasan dodatak dječjem krevetiću, koji vrlo često služi i kao zaštita protiv dosadnih uboda komaraca, a djetetu daje osjećaj sigurnosti. Prije kupovine baldahina ne zaboravite provjeriti mogućnost postavljanja odabranog artikla na krevetić. Uvjerite se da će dimenzije odgovarati prostoru i dječjem krevetiću na kojem će biti postavljen.

Za dodatnu udobnost predlažemo da dječji krevetić opremite mekanim jastucima, udobnim dekicama i ukrasnim obrubima. Želite svom djetetu osigurati još mirniji i sigurniji san?

Provjerite Bubamarinu ponudu audio i video alarma te zaštitnih ograda.

Spremanje odjeće i igrački

Ponekad se čini da mala djeca trebaju više odjeće od njihovih roditelja. I sami znate da se njihovi bodiji i drugi dijelovi odjeće brzo zaprljaju. Potrebno je puno prostora za spremanje s obzirom da dječje odjeće ima puno, iako je tako malena. To je jedan od razloga zašto je dječji ormar nepogrešiv dio svake dječje sobice. U Bubamari možete birati između različitih dizajna, dimenzija i boja dječjih ormara. Kod nas ćete sigurno pronaći ormar koji će se najbolje slagati s dječjom sobom vašeg najmlađeg obiteljskog člana.

Jeste li već odabrali ormar za dječju sobu? Onda je vrijeme da ga napunite modernom i udobnom dječjom odjećom! Ne zaboravite pogledati veliku ponudu dječje odjeće koju smo u Bubamarinim trgovinama pripremili samo za vas.

Ne zaboravite da će u dječjoj sobi biti puno igračaka, stoga vam predlažemo da sobu opremite s dodatkom za spremanje igračaka.  To možete napraviti i s različitim policama, ladicama i ormarima ili  kutijom za spremanje igračaka.

Stvaranje ugodnog i praktičnog kutka za prematanje

Prije nego se našoj obitelji pridruži novi obiteljski član ne možemo niti pretpostaviti koliko puta ćemo ga morati presvući. Pogotovo novopečeni roditelji koji se s ovom ulogom susreću prvi puta. Ponekad im treba malo duže kako bi se naviknuli na novu rutinu. Vrlo je bitno da kutak za prematanje opremite tako da bude ugodan vama i vašem djetetu. Previjanje će vam tijekom prvih nekoliko tjedana uzeti malo više vremena od očekivanog. Organizirajte svoj kutak za prematanje tako da mijenjanje pelena prođe što lakše.

Podlogu za prematanje možete kupiti odvojeno, dok je kod nekih komoda već priložena i uključena u cijenu. U Bubamari vas čeka velika ponuda podloga za prematanje, različitih dimenzija i boja, s mekom i tvrdom podlogom. Među prekrasnim motivima ćete sigurno pronaći artikl koji će se najbolje uklopiti u dječju sobu.

Kutak za prematanje ne zaboravite opremiti s košem u kojega možete baciti upotrjebljene pelene. Koševi za pelene su napravljeni tako da sprječavaju širenje neugodnog smrada prljavih pelena. Radi se o jednom od korisnih dodataka za kutak u dječjoj sobici.

Preporučujemo da si prije dolaska djeteta osigurate veliku zalihu dječjih pelena i kozmetičkih dodataka za vaše dojenče.

Dječja sobica je više od sobe za spavanje

Naša djeca u svojoj sobi provedu puno vremena jer dječja soba nema samo funkciju spavanja, nego i igraonice, radionice i kutka za stvaranje. U Bubamari će te pored velike ponude namještaja za dječju sobu pronaći velik broj artikala pomoću kojih možete upotpuniti dječju sobu i u nju unijeti malo topline. Provjerite Bubamarinu ponudu proizvoda za dekoraciju dječje sobe, nježne noćne svjetiljke i čarobne projektore. Ne zaboravite pogledati ponudu pjenastih puzzli koje možete dodati na tlo na kojem se djeca mogu bezbrižno igrati.

Opremanje dječje sobe može biti zabavan zadatak. Ukoliko niste sigurni kako započeti s kupovinom, odnosno što sve trebate prilikom dolaska novog obiteljskog člana, slobodno se osvrnite na Bubamarino prodajno osoblje. S veseljem ćemo vam dati savjete i uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama sigurno pronaći namještaj za dječju sobicu koji će najbolje odgovarati cijeloj obitelji.

 

Pokažite više
Zatvori