FreeON – sve za vaše dijete

Slovenska robna marka dječje opreme FreeON sa svojim proizvodima već 10 godina prati moderne trendove roditeljstva. Temeljne vrijednosti robne marke se odražavaju u svakom proizvodu, a to su kvaliteta, funkcionalnost, sigurnost i estetikaFreeON želja je omogućiti pružiti djeci pažljivo i profesionalno osmišljenu osnovu za daljnji rast i razvoj i omogućiti roditeljima da kvalitetno provode vrijeme sa svojom djecom i stvaraju dragocjene uspomene.

Pretražite proizvode FreeON

 

Dječja kolica

Veliki izbor atraktivnih i funkcionalnih kolica za dnevne šetnje, vikend izlete i obiteljski odmor.

Dječje autosjedalice

Dječje autosjedalice FreeON pružaju mališanu sigurnost i udobnost na putu, tako da je svaki put prepun smijeha i radosti.

Dječja oprema

Udobne i praktične hranilice, vrtići, klokanice, udobne ljuljačke i ležaljke olakšat će vam svakodnevicu.

Dječja soba

Drveni namještaj, prijenosni kreveti, krevetić uz krevet roditelja, gnijezda za bebe i drugi proizvodi, uključujući posteljinu Bubaba by FreeON, dizajnirani su za miran san, ugodan odmor i slatke snove vaših mališana.

Prematanje i njega

Svakodnevna njega će dječjoj koži biti još ugodnija s mekanim ogrtačima, tetra pelenama, proizvodima za kupanje i prematanje.

Za trudnice i mamice

Jastuci za trudnice i jastuci za dojenje omogućit će vam da udobnije spavate i dojite, a praktične torbe omogućit će vam da sa sobom uvijek imate sve što trebate.

 

Zatvori