Automobili, roboti na daljinsko upravljanje

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. DICKIE 2 Proizvodi
 2. HAPPY PEOPLE 4 Proizvodi
 3. NIKKO 12 Proizvodi
 4. REVELL 3 Proizvodi
 5. SUPER MARIO 1 Proizvod
Cijena
Boja
 1. Crna 1 Proizvod
 2. Crvena 1 Proizvod
 3. Narančasta 3 Proizvodi
 4. Plava 4 Proizvodi
 5. Šarena 18 Proizvodi
 6. Srebrna 1 Proizvod
 7. Zelena 3 Proizvodi
 8. Žuta 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 12 godina 1 Proizvod
 2. 6 godina 11 Proizvodi
 3. 8 godina 12 Proizvodi
 4. 3 godine 1 Proizvod
Prikazanih 24 od 30 proizvoda
Stranica
Poredaj po
Prikazanih 24 od 30 proizvoda
Stranica
Poredaj po

Automobili na daljinsko upravljanje su zabavni

Automobili su maloj djeci pri srcu. Najčešće se s njima igraju dječaci, ali i ponekoj djevojčici će igra s automobilima biti jako zanimljiva. Automobili su različitih vrsta, oblika i veličina, stoga nije teško izabrati onoga koji će se najviše svidjeti vašem djetetu. Sigurno će im biti zanimljivi automobili na daljinsko upravljanje. Djeca će nad njima imati potpuni nadzor što je vrlo zabavno i uzbudljivo.

Automobili na daljinsko upravljanje su zanimljiva igračka koja zahtjeva pozornost i praćenje pravila igre kako igranje ne bi postalo nesigurno. Zajedno sa svojim djetetom se uputite u najbližu Bubamarinu trgovinu gdje će si dijete moći izabrati onoga koji mu se najviše sviđa. Možete razgovarati o tome na koji način se igra s takvim automobilom te na što moraju biti pozorni.

Automobili na daljinsko upravljanje za svako dijete

U našoj ponudi možete pronaći automobile na upravljanje različitih boja i veličina. Zabavni su i atraktivni. Možda će vaše dijete biti oduševljeno Vaporizr-om, velikim terenskim autom koji može podnijeti svaki teren ili će možda odabrati autorobot na senzor.

Veliku ponudu imamo i za one koji obožavaju poljoprivredne strojeve. Kombajn ili traktor robne marke Class su napravljeni tako da izgledaju poput pravih. Zamislite oduševljenje svojega djeteta kada ugleda tako atraktivno i zabavno vozilo.

Terenski automobili i radni strojevi nisu jedina vozila na daljinsko upravljanje. Na našim policama možete pronaći čamce na upravljanje, brze sportske automobile i prave sportske motore. Odlična zabava za svako dijete.

Mogućnosti za igru su beskonačne

Automobili na daljinsko upravljanje nude puno različitih mogućnosti za igru. Kako bi dani bili zanimljiviji i bogatiji, nudimo vam odličnu ideju kako bi igru s automobilima na daljinsko upravljanje učinili još zanimljivijom.

 • Tijekom toplih dana se možete igrati u vanjskim prostorima. Isprobajte terenski automobil na travnjaku, u šumi ili mu pripremite pješčani poligon. Vaše dijete će u potpunosti uživati i biti oduševljeno kada vidi što sve vozila na četiri kotača mogu napraviti.
 • Pripremite trkaću stazu u dnevnoj ili dječjoj sobi. Zajedno sa svojim djetetom napravite cestu od jastuka, pjenastih slagalica i kocaka. Neka djeca provozaju svoj auto kroz razne zavoje i prepreke na putu. Natječite se tko će se manje puta zabiti ili promašiti zavoj. To je prava zabava!
 • Pripremite natjecanje u brzoj vožnji. Bit će vam potrebno više prostora, kao što je dug hodnik te početna i završna točka, odnosno cilj. Podijelite se u parove i natjecanje može početi. Kako vam ne bi bilo dosadno pripremite različite zavoje, tunele i prepreke koji će utrku učiniti još zanimljivijom.
 • Od jastuka, pjenastih slagalica i drugih igračaka možete pripremiti doline i uzbrdice s kojim će se vozilo na daljinsko upravljanje morati uspješno suočiti. Tko će prvi uspjeti?
 • Jeste li spremni na nove izazove? Pripremite automobile i pobrinite se da se pokraj pruge ne nalazi ništa što bi se moglo uništiti ili razbiti. Probajte se igrati dalje od stepenica jer nitko ne bi želio da automobil padne po stepenicama. Djetetu probajte zavezati oči te ga izazvati na slijepu vožnju. Navijači su jedini koji smiju dati upute i smjernice. Zahtjevan, ali jako zabavan izazov!

Automobili na daljinsko upravljanje nisu primjereni za dojenčad i malu djecu

Djeci je ponekad teško objasniti da neka igračka nije primjerena za njih. Još teže ćete im objasniti ukoliko se budo radilo o igrački kao što je automobil na daljinsko upravljanje. Većina automobila na daljinsko upravljanje nije primjerena za manju djecu zbog toga što sadrže dosta malih dijelova i zahtjevniji su za upotrebu. Prije kupnje provjerite ograničenja s obzirom na djetetovu starost. Ukoliko se dijete stvarno zanima za igračku možete mu je pokazati i dozvoliti mu da se igra s njom, no cijelo vrijeme ga morate imati pod nadzorom.

Za malu djecu i dojenčad imamo veliku ponudu drvenih ali i drugih atraktivnih vozila od umjetnog materijala. Za djecu koja kreću u prvi razred će automobil na daljinsko upravljanje, kombajn ili čamac biti odličan izbor.

Učenje kroz igru

Iako je vožnja automobila na daljinsko upravljanje prava zabava, djeca se kroz takvu igru mogu dosta naučiti. Vožnja automobila na daljinsko upravljanje zahtjeva puno preciznosti, što za djecu mora biti veliki izazov. S vremenom će im ići sve bolje i bolje. Upravljanje zahtjeva dobru koordinaciju, a prije svega finu motoriku koja će se tijekom igre dodatno razvijati.

Igra s takvim automobilima je odlična prilika za učenje o prometnim pravilima, cestovnim propisima i o tome kako se treba ponašati na cesti. Možete izraditi prometne znakove, prepreke i zebre te ga na taj način usmjeriti k učenju o znakovima i pravilima.

Djeca će morati biti pozorna kako automobil ne bi pao po stepenicama, srušio mamin najdraži cvijet ili se zaletio u kuhinjske elemente – na taj način će dobiti osjećaj za prostor.

Automobili na daljinsko upravljanje su odličan poklon

Ukoliko nemate ideju što pokloniti djetetu, njegovom prijatelju, nećaku ili mlađem rođaku možete odabrati automobil na daljinsko upravljanje. Takav poklon će sigurno razveseliti svakog dječaka, a vrlo često će i djevojčice biti oduševljene takvim originalnim i atraktivnim poklonom.

Vrlo je bitno naučiti djecu o načinu na kojeg takvi automobili djeluju. Sigurnost mora biti na prvom mjestu kako bi igra bila zabavna i bezbrižna. Morate ih upozoriti na nesigurnosti te im postaviti jasna pravila gdje se mogu voziti te što trebaju zaobilaziti. Automobili koju djeluju pomoću baterija neće dobro raditi ukoliko ih budu vozili po vodi.

Automobili na daljinsko upravljanje su zanimljiva, atraktivna i zabavna igračka koja će oduševiti djecu ali i njihove roditelje. Može se dogoditi da red za igru automobilom postane dug. Ukoliko imate više takvih automobila ne zaboravite prirediti zabavna natjecanja, utrke brzine ili bitku u kojoj se automobili na četiri kotača međusobno suočavaju s zahtjevnim terenima.

 

Izbor automobila na daljinsko upravljanje je pravi doživljaj, stoga si uzmite vremena i jedno poslijepodne posvetite ugodnom druženju s vašim djetetom. Puno će mu značiti vrijeme koje mu budete posvetili. Skoro toliko kao novi automobil na daljinsko upravljanje.

Pokažite više
Zatvori