Dječja vozila

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BRUDER 52 Proizvodi
 2. BRUDER CAT 6 Proizvodi
 3. BRUDER CLAAS 4 Proizvodi
 4. BRUDER FENDT 5 Proizvodi
 5. BRUDER JCB 4 Proizvodi
 6. BRUDER JEEP 3 Proizvodi
 7. BRUDER JOHN DEERE 9 Proizvodi
 8. BRUDER LAND ROVER 3 Proizvodi
 9. BRUDER LIEBHERR 1 Proizvod
 10. BUGS RACINGS 1 Proizvod
 11. DANTOY BIO 3 Proizvodi
 12. DICKIE 45 Proizvodi
 13. ECOIFFIER 1 Proizvod
 14. GLOBO 10 Proizvodi
 15. HOT WHEELS 9 Proizvodi
 16. HW CITY 2 Proizvodi
 17. KINSMART 1 Proizvod
 18. LEGONI 1 Proizvod
 19. LENA 23 Proizvodi
 20. MAJORETTE 17 Proizvodi
 21. MONSTER JAM 2 Proizvodi
 22. NAVYSTAR 2 Proizvodi
 23. NIKKO 1 Proizvod
 24. QUERCETTI 1 Proizvod
 25. ROAD RIPPERS 14 Proizvodi
 26. SPIDKO 1 Proizvod
 27. THOMAS AND FRIENDS 1 Proizvod
 28. TOMY 2 Proizvodi
 29. TOY STATE 7 Proizvodi
 30. TRACK RACING 2 Proizvodi
 31. UNIKATOY 10 Proizvodi
 32. WTOY 1 Proizvod
Cijena
Boja
 1. Bijela 3 Proizvodi
 2. Crna 18 Proizvodi
 3. Crvena 8 Proizvodi
 4. multicolr 1 Proizvod
 5. Narančasta 7 Proizvodi
 6. Plava 11 Proizvodi
 7. Šarena 218 Proizvodi
 8. Siva 6 Proizvodi
 9. Srebrna 3 Proizvodi
 10. Zelena 7 Proizvodi
 11. Žuta 24 Proizvodi
Dob djeteta
 1. 4 godine 37 Proizvodi
 2. 3 mjeseca 4 Proizvodi
 3. 12 mjeseci 2 Proizvodi
 4. 5 godina 1 Proizvod
 5. 18 mjeseci 2 Proizvodi
 6. 6 godina 1 Proizvod
 7. 2 godine 18 Proizvodi
 8. 3 godine 167 Proizvodi
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po

Dječja vozila od A do Ž

Jedna od nezamjenjivih igračaka, a posebno kod dječaka su dječja vozila odnosno automobili. Zabavni su i omogućavaju bezbroj mogućnosti za igru. S automobilićima se  veseljem igraju dječaci ali i djevojčice. U velikoj ponudi vozila ćete sigurno pronaći one koji se najviše sviđaju vašem djetetu. Zanimljivi automobili i druga vozila mogu biti pažljiv i zanimljiv rođendanski ili blagdanski poklon.

Dječja vozila za dječake i djevojčice

Iako je opće poznato da se dječaci igraju s vozilima više od djevojčica bit ćete iznenađeni koliko djevojčica je oduševljeno tijekom igre s vozilima. Vozila su praktična igračka. Djeca ih mogu uzeti sa sobom gdje god se uputili – kod kuće, u posjet baki i djedu, a mogu i ponijeti u vrtić, na izlet ili na putovanje.

Zbog njihove male veličine ih je jednostavno spremiti u ruksak, torbu ili kofer. Dječji automobili su jednostavna igračka uz koju dječja mašta ima bezbroj različitih mogućnosti za igru. Bit ćete iznenađeni kada vidite što se djeca zamišljaju kako bi igru s automobilima učinili što zabavnijom. Pridružite im se te se prepustite njihovoj zaigranosti. Sigurno će vam se svidjeti.

Kakva vozila imamo za vašu djecu?

Na našim policama ćete pronaći automobile različitih vrsta i oblika, stoga će vaše dijete sigurno pronaći onog koji mu se najviše sviđa. Ponuda malih i klasičnih automobila je vrlo bogata. Ukoliko vaše dijete želi odabrati različite automobile uz pomoć Bubamare će moći povećati svoju zbirku.

Klasični automobili su primjereni za igru u svim uvjetima i većinom prirastu k srcu svakom djetetu. Mogu ih voziti po cesti, trkaćoj stazi, po kauču, kuhinjskom pultu ili po podu. Igra nikada neće postati dosadna.

Za svu djecu koja obožavaju terenska vozila smo pripremili ponudu vozila na četiri kotača. To će biti veliko oduševljenje jer su vozila na četiri kotača pravi izazov. Odlični su za igru na otvorenom, npr; u pijesku. Izrađeni su od kvalitetnih materijala zbog čega možete biti bez brige  - vozila na četiri kotača su izuzetno čvrsta.  Pored vozila na četiri kotača djeca vole i motore. Brzi, odvažni i atraktivni. Djeca će ih obožavati. Zamislite veselje na njihovom licu kada među svojim igračkama ugledaju novi motor.

Pored automobila, motora i vozila na četiri kotača ne smijemo zaboraviti da na našim policama možete pronaći široku ponudu radnih strojeva i vozila koji se upotrebljavaju na farmama. Takva vozila su još zanimljivija – traktori, kombajni, bageri i kamioni…djeca će dobiti iskrice u očima kada ih ugledaju.

Kako bi vozni park bio potpun i uvijek pod nadzorom u našoj ponudi možete pronaći atraktivne avione i helikoptere. Gdje mogu odletjeti? Dječja mašta već zna.

Prave staze i garaže za svako vozilo

Dječju zbirku vozila možete dopuniti atraktivnom trkaćom stazom. Možete prirediti prave trkaće turnire. Zamislite takvu zabavu! Djeca će biti oduševljena trkaćim stazama koja će njihovu igru ispuniti i obogatiti.

Staze nude brojne zavoje, okretaje te mogućnosti brzoga starta. Kada utrci dođe kraj je vrijeme da svako vozilo pronađe svoje mjesto u garaži. Kao što gradimo garaže za naše automobile  i druga vozila, bilo bi super kada bi je imali i dječji automobili.  Djeca će ih s veseljem parkirati u garažu znajući da ih drugi dan čekaju nove zanimljive pustolovine s najdražim vozilima.

Izmišljene ceste

Budite bez brige ukoliko u kući nemate staze, ceste ili tepihe s gradovima. Djeca cestu mogu pronaći na svakom kutku jer je njihova mašta beskonačna.  Pustite ih da zamišljaju i uživaju – biti ćete iznenađeni kada vidite što su sve zamislili i pripremili.

Glavna cesta može voditi po kauču, ispod kreveta ili po najdužem hodniku u kući. Može se dogoditi da se koji automobil zaleti u vas, no bez brige – važna je sreća i djetetov osmijeh.

Dječja vozila potiču domišljatost i kreativnost

Igra s dječjim automobilima je najčešće slobodnog karaktera i bez određenih pravila. Takva vrsta igre je jako korisna za djecu, jer su prisiljeni biti kreativni te sami sebi igru učiniti zanimljivom. Igra bez pravila pozitivno utječe na razvoj mozga te na njihovo samopoštovanje.

Igra s vozilima jača koordinaciju oko-ruka te podupire razvoj fine motorike. Posebno onda kada se igraju s malim automobilima ili sa strojevima koji sadrže malene dijelove. Pokušajte im postaviti čim manje pravila posebno onda kada se igraju s vozilima. Neka sami uoče što im najviše odgovara, što sve vozila mogu napraviti te na koji način mogu upotrijebiti igračke koje već imaju kod kuće.

Ideje za igru s dječjim vozilima

 • Pripremite trkaću stazu i natječite se čije će se vozilo odvesti najdalje. Započnite sa startnom crtom koju si prije igre možete nacrtati ili nalijepiti te moćno odgurnite vozilo prema naprijed. Tko će pobijediti?  
 • U pijesku ili šumi možete pripremiti prugu za vozilo na četiri kotača. Neka uključuje uspone, spuštanje, tunel ili jamu za vodu. Neka djeca dožive pravo iskustvo sa svojim vozilom na četiri kotača.
 • Možete zalijepiti više bijelih papira te na njega nacrtati pravu cestu. Rasporedite je po dnevnoj ili dječjoj sobi. Možete dodati prometne znakove, semafore ili prepreke. Na taj način će djeca kroz igru naučiti važnost prometnih pravila koja će mu dobro doći u daljnjoj životnoj dobi.
 • Radne strojeve možete premjestiti na pijesak ili kup zemlje u vrtu. Djeca će biti oduševljena kada pomoću bagera i kamiona budu trebali kopati po pijesku te kupove pijeska prevoziti s jedne strane na drugu. Recite mu da uz pomoć radnih strojeva premjesti jednu hrpu pijeska na drugu stranu pijeska. Kada to učini osjećat će se vrlo samouvjereno, a igra će biti još zabavnija i zanimljivija.

Dječja vozila su jednostavna, ali uvijek zanimljiva i aktualna igračka. Vole ih i mala i velika djeca, a i odrasli će s njima ponekad moći zaigrati. Zašto  ne? Prepustite se domišljatosti i dječjoj razigranosti. Vozila mogu biti prekrasan i pažljiv poklon za vašu djecu. Ukoliko niste sigurni koja mu se najviše sviđaju, možete zajedno obići jednu od naših prodavaonica ili pretražiti police naših internetskih stranica.

 

Kako biste pronašli najbolje vozilo za vašu djecu pregledajte našu kolekciju popularnih robnih marki kao što su Bruder, Majorette, Hot Wheels, Dickie, Nikko, Road Rippers i druge.

Pokažite više
Zatvori