Dječje fotelje i ljuljačke

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BUBABA BY FREEON 17 Proizvodi
 2. TIMELEADER 2 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. bela 2 Proizvodi
 2. Bež 2 Proizvodi
 3. Bijela 3 Proizvodi
 4. Crna 3 Proizvodi
 5. modra 1 Proizvod
 6. Narančasta 1 Proizvod
 7. Plava 1 Proizvod
 8. Roza 4 Proizvodi
 9. roza 1 Proizvod
 10. rumena 1 Proizvod
 11. Šarena 6 Proizvodi
 12. Siva 6 Proizvodi
 13. Siva 1 Proizvod
 14. Smeđa 3 Proizvodi
 15. veČbarvno 1 Proizvod
 16. Zelena 1 Proizvod
 17. Žuta 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 18 mjeseci 1 Proizvod
 2. 6 mjeseci 1 Proizvod
 3. 3 godine 1 Proizvod
 4. 9 mjeseci 16 Proizvodi
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po

Fotelje i ljuljačke će vašoj djeci izmamiti osmijeh na lice

Našim najmlađima želimo samo najbolje, zar ne? Predivno ih je gledati kako odrastaju, razvijaju se, istražuju svijet oko sebe i uče nove stvari. Ponekad im, baš kao i svima nama, trebaju odmor i mirnije aktivnosti. Ne bi li bilo lijepo ukoliko biste njihov kutak ili sobicu mogli uljepšati dječjom foteljom ili ljuljačkom na kojoj bi se mogli odmoriti ili u miru ljuljati?

U našoj ponudi možete pronaći dječje fotelje i ljuljačke. U mislima na mališane koji po našim trgovinama uvijek hodaju široko otvorenih očiju punih iskrica smo u našu ponudu uvrstili one fotelje i ljuljačke koje su izrađene od kvalitetnih materijala i lijepoga dizajna. Svi proizvodi su izrađeni od kvalitetnih i sigurnih materijala za djecu kako bi djeca u njima mogla bezbrižno uživati. Tako ćete i vi biti bez brige, jer ćete znati da ste svojoj djeci ponudili samo najbolje.

Dječje fotelje i ljuljačke su prekrasna dekoracija dječje sobe

Dječji kutak odnosno dječja soba je onaj dio doma koji djeci puno znači. Ukoliko kod kuće imate mališana onda definitivno znate o čemu govorimo. Mame posvete puno vremena dekoraciji dječje sobe. Imamo odličan savjet kako tu sobicu još više upotpuniti: dječjom foteljom i ljuljačkom.

Dječje fotelje ostavljaju osjećaj ugodnosti bez obzira gdje ih postavite. Malene su i jako slatke. Ukrašene su brojnim crtanim junacima, životinjama i različitim kombinacijama boja. U našoj velikoj ponudi fotelja ćete sigurno pronaći onu koja će odgovarati vašem mališanu.

Ljuljačka se također lijepo uklapa u dječju sobu.  Tu mislimo na slatke ponije i jednoroge koji još odavno privlače djecu da se na njima ljuljaju. Svojim lijepim izgledom su dekorativan dodatak, a uz to su i izuzetno zabavni i funkcionalni.

U Bubamari vas osim dječjih fotelja i ljuljački čeka velika ponuda ostalih proizvoda za dekoraciju dječje sobe.

Dječje fotelje za svaki ukus

Ponosni smo da na našim policama možete pronaći dječje fotelje različitih boja i nijansi. Dečki će biti oduševljeni simpatičnom medo foteljom, pandom, psićem, pingvinom ili Bubaba foteljom s motivima oblaka. Sve su prekrasne zbog čega će izbor biti jako težak. Za djevojčice također imamo puno dječjih fotelja u nježnim rozim bojama s prekrasnim motivima i dizajnima.

Sve fotelje su izrađene od kvalitetnih materijala te su mališanima vrlo udobne. Mekane su, a veliki plus je visoki naslon i dodatni naslon za ruke.  Fotelja je primjerena za djecu do pete godine starosti.

Zabavne ljuljačke za vašega mališana

U Bubamari možete pronaći najbolje dodatke i igračke, a posebne one koje će doprinijeti djetetovom razvoju. Stoga smo u našu ponudu uključili dječje ljuljačke koje vas oduševe već na prvi pogled, a istovremeno mogu poslužiti kao dekoracija za dječju sobu, a istovremeno pozitivno utječu na razvoj.

Ljuljačke su ikone među dječjom opremom, a upotrebljavali su ih već naši roditelji, te njihovi roditelji i generacije prije njih. Odabirom ljuljačke ćete u dječju sobu unijeti moderan dodatak koji ima bogatu i lijepu tradiciju.

Ležaljke koje možete pronaći u Bubamarinim prodavaonicama pomažu pri razvoju mobilnosti i razvoju gibanja. Ljuljačke su sigurne za uporabu jer su izrađene od velikih dijelova koji nemaju oštre rubove. Mališanima se brzo dogodi da komadić nekog predmeta stave u usta, što može biti opasno. Ljuljačke ne trebaju baterije, kablove ili druge dodatke za rad, stoga možete biti bez straha da će djeca doći u kontakt sa strujom. Zbog laganih linija i kvalitetnih materijala su jednostavni za održavanje i čišćenje.

Ravnoteža je bitna za vašu djecu

Djeca su najčešće vrlo aktivna, jer ih zanima sve što vide, čuju i prepoznaju. Kao što je vrlo bitno da ih potičemo ka gibanju, također ih je vrlo bitno naučiti kada je vrijeme za odmor. Ukoliko ih želimo potaknuti na gibanje možemo im predložiti simpatičnu aktivnost ljuljanja na konjiću. Naši konjići su sigurni za malu djecu, jer većina konjića ima leđni naslon.

Ne zaboravite upozoriti djecu kada dođe vrijeme za odmor. Dječje fotelje koje možete pronaći u našoj ponudi su primjerne za odmor tijekom dana. Dobro će doći i u kutak za knjige. Djeci će biti super što imaju dječju fotelju na kojoj mogu sjediti za vrijeme listanja najdraže knjige. Slušanje bajki u fotelji može biti dio večernje rutine. Djeci će se to sigurno svidjeti.

Pravi odabir za poklon

Police naših prodavaonica punimo s vama u mislima. Sigurni smo da ćete se slagati ako vam kažemo da je ljuljačka ili dječja fotelja prekrasna ideja za poklon vašem djetetu, nećakinji ili nećaku, mlađem rođaku ili nekom drugom mališanu kojem želite pokloniti nešto lijepo.

Odabirom primarnoga dizajna ćete pokazati koliko vam je stalo do mališana kome nešto želite pokloniti. Istovremeno možete biti sigurni da ste odabrali funkcionalan i lijep poklon.

Ljuljajući konjići, jednorogi i slonovi su dodaci koji ne smiju nedostajati niti u jednoj dječjoj sobi. Osmijeh na dječjem licu tijekom ljuljanja će vas odmah razveseliti. Ljuljanje će biti zabavno, opuštajuće. a istovremeno i jako ugodna aktivnost. No budite bez brige, pobrinuli smo se i za to da se vaša djeca imaju gdje odmoriti.

 

Predlažemo da dječja fotelja pronađe svoje mjesto pokraj konjića za ljuljanje. Tako će dijete u svakom trenutku moći sići s konjića i odmoriti se na svojoj fotelji.

Pokažite više
Zatvori