Dodaci za školu

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. CERDA 5 Proizvodi
 2. DEPESCHE 1 Proizvod
 3. DINOSART 1 Proizvod
 4. DJECO 1 Proizvod
 5. FANTASY MODEL 1 Proizvod
 6. FREE 2 PLAY BY FREEON 7 Proizvodi
 7. GLOBO 1 Proizvod
 8. HOLA 1 Proizvod
 9. HOT FOCUS 4 Proizvodi
 10. KIDZ DELIGHT 1 Proizvod
 11. LOL SURPRISE 1 Proizvod
 12. MICKEY MOUSE 1 Proizvod
 13. MINNIE MOUSE 1 Proizvod
 14. MIRACULOUS 1 Proizvod
 15. MONSTER CARS 1 Proizvod
 16. NEBULOUS STARS 11 Proizvodi
 17. PAW PATROL 2 Proizvodi
 18. PEARHEAD 1 Proizvod
 19. QUERCETTI 3 Proizvodi
 20. SINGA 4 Proizvodi
 21. SMOBY 1 Proizvod
 22. TOMY 1 Proizvod
 23. TOPMODEL 7 Proizvodi
 24. TY FASHION 9 Proizvodi
 25. UNIKA TTI 1 Proizvod
 26. UNIKATOY 2 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Crvena 2 Proizvodi
 2. Ljubičasta 2 Proizvodi
 3. military 1 Proizvod
 4. Plava 7 Proizvodi
 5. Roza 7 Proizvodi
 6. Šarena 101 Proizvodi
 7. Srebrna 1 Proizvod
 8. white-grey 1 Proizvod
 9. Žuta 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 2 godine 6 Proizvodi
 2. 7 godina 7 Proizvodi
 3. 3 godine 15 Proizvodi
 4. 4 godine 3 Proizvodi
 5. 3 mjeseca 1 Proizvod
 6. 5 godina 4 Proizvodi
 7. 6 godina 5 Proizvodi
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 2 Proizvodi
Prikazanih 2 od 2 proizvoda
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  %
  Novo
  DINOSART svjetleća led podloga za precrtavanje DINOSART svjetleća led podloga za precrtavanje
  DINOSART 
  DINOSART svjetleća led podloga za precrtavanje
  Trenutna cijena 379,99 kn
  50,43 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 449,99 kn
  59,72 EUR
  Quickview
  %
 2. Dodajte na listu želja
  %
  Novo
  NEBULOUS STARS elektično pero sa raspršivačem NEBULOUS STARS elektično pero sa raspršivačem
  NEBULOUS STARS 
  NEBULOUS STARS elektično pero sa raspršivačem
  Trenutna cijena 379,99 kn
  50,43 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 449,99 kn
  59,72 EUR
  Quickview
  %
Prikazanih 2 od 2 proizvoda
Poredaj po

Za još zabavnije školske dane

Vrtić i škola su bitni događaji u djetetovom životu na koje ih moramo dobro pripremiti i opremiti. Većina roditelja ima lijepe uspomene na jutarnje dane koje su proživjeli u vrtiću, a kasnije u školskim klupama. Svi vjerojatno želimo da i naša djeca imaju tako lijepe uspomene iz djetinjstva. S nekim dodacima će sve biti puno lakše – jutarnji odlazak, učenje, pisanje domaće zadaće i stvaranje uspomena. S obzirom da vrtić i škola traju nekoliko godina, a vaše dijete s vremenom raste, dodaci za školu, bilježnice, olovke i školske torbe se prilagođavaju dobi vašeg djeteta. Stoga u Bubamari možete pronaći dodatke koji će oduševiti vaše dijete u različitoj životnoj dobi odrastanja.

Školski podaci trebaju imati svoje mjesto

Najvažnija stvar za prvi odlazak u vrtić ili kasniji odlazak u školu je dobra i kvalitetna školska torba ili ruksak. Školska torba ili ruksak moraju biti čvrsti, napravljeni od kvalitetnog materijala i otporni na padove. I sami znate da djeca ponekad zaborave, te svoje torbe slučajno spuste na mokar pod, u ormar ili na pločnik.

U Bubamarinoj trgovini vam nudimo torbe i ruksake koji su dovoljno veliki da djeca u njih stave sve potrebno – obuću, rezervnu odjeću, bilježnice, knjige, udžbenike i pernice s olovkama i bojicama. Torbe i ruksaci imaju prilagodljive naramenice tako da ih možete prilagoditi djetetovoj visini. To je vrlo važno kako bi izbjegli opterećenje djetetove kralježnice.

Nudimo vam školske torbe i ruksake različitih boja i motiva – tako da će svako dijete pronaći torbu koja će mu izmamiti osmijeh na lice. Vjerujemo da će na taj način prvi koraci te odlazak u vrtić i školu biti još lakši i ohrabrujući.

Pernica za sve olovke i bojice

Niti jednoj školskoj torbi ne smije nedostajati lijepa pernica u koju sve stane. Djeca nižih razreda će svoju pernicu ispuniti raznim bojicama, voštanim bojama i flomasterima, zbog čega morate odabrati pernicu koja se neće brzo uprljati. U našoj bogatoj ponudi ćete pronaći razne pernice za sve ukuse i prilike.

Pernica koja vam se najviše svidi na našim policama treba imati dovoljno prostora za sve dodatke, a istovremeno mora biti dobro pregledna kako bi dijete u njoj brzo pronašlo bojicu ili olovku koju treba. 

Pišem i bojam

S obzirom da znamo koliko vam je bitno da potrošite što manje vremena, potrudili smo se da sve dodatke za školu pronađete na jednom mjestu. Pernica koja svoje mjesto ima u torbi, naravno ne smije biti prazna. Napunite ju kvalitetnim olovkama, bojicama i flomasterima. Na taj način će djeca uvijek biti spremna za školske sate i domaće zadaće koje ih čekaju. Za pernicu također možete odabrati set za pisanje koji sadrži sve bitne dodatke na jednom mjestu.

Crtanje razvija finu motoriku, te pomaže djeci da što prije usvoje pisanje slova i potiče  njihovu domišljatost. Zbog toga dodaci za crtanje ne smiju nedostajati niti jednom učeniku.

Bilježnice za sva slova, brojeve i riječi

Dodacima za školu ne smiju nedostajati bilježnice. Za vašu djecu smo pripremili velik i zanimljiv izbor bilježnica s obzirom da je pisanje u bilježnicu koja nam se sviđa uvijek ljepše i lakše. Možete odabrati različite veličine i dizajne. Vaše dijete će sigurno pronaći najdražu i onu u koju će s veseljem pisati.

Bilježnice u našoj ponudi imaju kvalitetne listove koji su dovoljno debeli kako bi djeca bezbrižno pisala i bojala.

Vrijeme je za učenje

Nije uvijek tako zabavno kada dođe vrijeme za učenje. Neka djeca vole učiti dok druga baš i nemaju strast do učenja. No to nije ništa loše i pogrešno. Srećom za djecu koja se još uvijek prilagođavaju školskom svijetu učenja, postoje razni trikovi i metode kako ga učiniti što zanimljivijim i ugodnijim.

U našoj ponudi možete pronaći ploče za pisanje koje su također bitne kao i drugi dodaci za školu. Jedna takva ploča bi mogla pronaći mjesto u dječjoj sobi jer po njoj dijete može pisati, crtati i bojati. Pisanje na veliku ploču će sigurno biti zanimljivije od pisanja u bilježnicu. U Bubamarinoj ponudi možete pronaći ploču za pisanje pomoću koje će se dijete naučiti računati i pisati. U svoje slobodno vrijeme ju može upotrijebiti za zabavu, pisanje i crtanje najdražih junaka.

Ploča za pisanje je lijep dekorativni dodatak za dječju sobu jer odražava dječju osobnost – znatiželjnost, svestranost, te spremnost na to da se uvijek nešto novo nauče.

Djeca najviše vole crtati

Među svim dodacima za školu vam ne smiju nedostajati setovi za crtanje. Bez obzira na sve, crtanje je najdraža dječja aktivnost. Djeca se tijekom crtanja mogu izražavati bez granica, zbog čega njihova domišljatost dobije krila. Djeca puno uče tijekom crtanja, te se zbog toga trebate pobrinuti da se među dodacima za školu pronađe kvalitetan i praktičan set za crtanje.

Set za crtanje je također odličan dodatak za pernicu  - ovisno o tome u koji razred dijete ide i kakvi su zahtjevi koje treba ispuniti u školi. Svakako može imati jedan set za crtanje kod kuće. Pretražite našu ponudu i pronađite set koji mu se najviše sviđa.

Najljepše su dječje uspomene

Godine u školi prođu jako brzo – brže nego mislimo. Djeca će se nekih trenutaka sjetiti bez problema, no većina će ih se izgubiti. Za rođendan ili blagdan im možete pokloniti knjigu uspomena ili dnevnik. Iako ne spadaju u obvezne dodatke za školu sigurno će postati pravi prijatelj svakog učenika.

Dijete će u svoju knjigu uspomena ili dnevnik moći zapisati sve trenutke, događaje i ljude kojih se želi sjetiti. Tijekom stvaranja uspomena mogu sudjelovati učitelji i njihovi prijatelji iz klupe – na taj način će uspomene biti još posebnije, osobnije i ljepše. Knjiga uspomena će biti uspomena na sve lijepe školske dane. Jeste li već odlučili koji ćete dnevnik ili knjigu uspomena izabrati među našim dodacima za školu?

Svjesni smo da su dodaci za školu bitni djeci i roditeljima. Jer školu ne možemo uzeti zdravo za gotovo. To je ozbiljna stvar, a s kvalitetnim i funkcionalnim dodacima će školski dani brže prolaziti, a učenje će biti lakše i zabavnije. Pobrinuli smo se kako bi sve dodatke za školu pronašli na jednom mjestu - na našim fizičkim i internetskim policama.

Tijekom odabira dodataka za školu i vrtić smo mislili na vas, a najviše na vašu djecu. Želimo da iskrice u očima i dječju razigranost sačuvaju i onda kada prijeđu školski prag. Potaknite ih da svojoj domišljatosti uvijek otvore put – tijekom pisanja, stvaranja, crtanja ili učenja.

Pokažite više
Zatvori