Figure i setovi za igru

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BATMAN 7 Proizvodi
 2. FUNNYKIDS 1 Proizvod
 3. GLOBO 1 Proizvod
 4. HASBRO 5 Proizvodi
 5. LUDI 1 Proizvod
 6. PAW PATROL 2 Proizvodi
 7. POWER RANGERS 4 Proizvodi
 8. SPIDER-MAN 1 Proizvod
 9. SUPER MARIO 7 Proizvodi
 10. TMNT 2 Proizvodi
 11. TRANSFORMERS 2 Proizvodi
 12. UNIKA TTI 1 Proizvod
 13. UNIKATOY 14 Proizvodi
Boja
 1. Crna 1 Proizvod
 2. Crvena 2 Proizvodi
 3. Plava 1 Proizvod
 4. Šarena 48 Proizvodi
 5. Smeđa 2 Proizvodi
 6. Zelena 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 10 mjeseci 1 Proizvod
 2. 4 godine 14 Proizvodi
 3. 6 godina 3 Proizvodi
 4. 3 godine 15 Proizvodi
Ne možemo pronaći proizvod prema traženim kriterijima.

Zanimljiva igra uloga s figurama i setovima za igru

Djeca obožavaju igru. Igra je najvažniji dio njihovog djetinjstva te ima brojne pozitivne učinke na razvoj. Strukturirane igre s određenim pravilima su zanimljive i zabavne, no morate im što više ponuditi mogućnost slobodne igre.  Odlični dodaci za takvu vrstu igre su figure i setovi za igru. Ukoliko ih budete gledali tijekom igre, vidjet ćete kako se dobro snalaze u igri te kako su domišljati.

Figure junaka iz crtanih filmova

Nema sumnje da djeca obožavaju crtane filmove. Obožavaju njihove junake, hrabre djevojke i životinje koje ih prate u njihovim pustolovinama. Djeca se brzo povežu s junacima iz crtića te ih žele imati posvuda - na posteljini, odjeći i ruksacima. Posebno će biti oduševljeni kada vide da na našim policama postoje figure koje predstavljaju njihove omiljene likove iz crtića. To će biti prava sreća!

Za vašu djecu smo prikupili sve najpopularnije i najzanimljivije figure koje možete pronaći u našim fizičkim i internetskim trgovinama. Ne postoji osoba koja ne poznaje Spiderman-a, hrabre Power Rangers-e i atraktivne Transformers-e. Budite bez brige ako ne znate o kojim likovima govorimo. Vaša će vam djeca sigurno znati objasniti koje figure najviše žele.

Zabavni setovi za igru

Setovi za igru dostupni u našoj ponudi su napravljeni na način kako bi igra bila zabavnija i zanimljivija. Djeci će se to sigurno svidjeti. U to smo sigurni, budući da setovi za igru sadrže njihove omiljene likove iz crtića, a djeca su zbog toga uvijek uzbuđena. Setovi za igru su prikladni i zanimljivi dječacima i djevojčicama.

Setovi za igru uključuju Disney junake, poznate psiće iz crtića Paw Patrol i hrabre, neustrašive Marvel-ove Avengers-e. Djevojčicama će sigurno biti zanimljiv set za igru Schleich, a za sve ljubiteljice konja tu su Spirit setovi za igru koji uključuju slatke djevojčice i prekrasne konjiće.

Kako obogatiti igru s figurama i setovima za igru

Iako su figure i setovi za igru djeci vrlo zanimljivi, možda će ih se brzo nasititi. Srećom, imamo nekoliko ideja kako možete obogatiti igru figurama ili u igru uključiti igračke koje već imate kod kuće.

 • Ako među svojim igračkama imate LEGO® Classic, LEGO® Duplo ili druge kocke, možete graditi kuće, garaže ili visoke zgrade za igranje figurama i super herojima. Možete izgraditi štalu ili sklonište za životinje te na taj način obogatiti igru.
 • Budite bez brige ukoliko pri ruci nemate kocke. Iskoristite prazne kartonske kutije i kutije od cipela. Superman-u će se sigurno svidjeti skakanje po visokim kartonskim kućama, a simpatični konjići će u njima pronaći svoj novi dom. Kako bi kartonske zgrade bile još ljepše, djeca ih mogu obojiti bojicama, flomasterima ili temperama. Za kraj mogu dodati nekoliko naljepnica i igra će postati još zabavnija.
 • Figure su također vrlo praktične za putovanja ili igru na otvorenom. Sljedeći put kada bude lijepo vrijeme, ohrabrite djecu neka ih upotrijebe u igri na pijesku. Pijesak potiče djetetovu kreativnost, a djeca oblikuju stvari kojih se roditelji nikada ne bi domislili. Djetetova najdraža igračka će biti sjajan poticaj za takvu igru. I vi mu se možete pridružiti.
 • Budući da su figure i setovi za igru izrađeni od visokokvalitetnih umjetnih materijala, voda ih obično ne može uništiti. To bi svakako trebali provjeriti prije nego se djeca odluče igrati i brčkati u vodi. Ako je figura pogodna za igru u vodi, sljedeći puta ju ne zaboravite ponijeti na večernjo kupanje ili bazen. Brčkanje će postati još zabavnije i puno smijeha.

Zašto je figura dobra igračka

Figure i setovi za igru vam se mogu činiti kao još jedna plastična igračka. Ali uvjeravamo vas da su puno više od toga. Vašem djetetu će igračka omiljenog junaka puno značiti. Tijekom igre s figurama preuzeti će druge uloge. Na taj će način naučiti komunicirati i rješavati probleme. Događaje i situacije će moći sagledati iz drugačije perspektive i na taj će se način pripremiti za dijaloge koji će ga čekati na daljnjem životnom putu.

Dijete će se također poistovjetiti s likom svog omiljenog super junaka. Htjet će postati hrabar i dobar poput njega. Kroz igru će graditi samopouzdanje i naučiti činiti dobra djela. K tome ga također trebate poticati. Ukoliko primijetite da u igri dominiraju loša djela i nasilje, odmah porazgovarajte s djetetom.

Pažljiv i lijep poklon

Bez sumnje, figure i poklon setovi mogu biti prekrasan blagdanski ili rođendanski poklon. Izbor neće biti težak ukoliko poznajete dijete kojemu ćete ga pokloniti. Ako dijete zaista želite razveseliti, onda je to definitivno dobra odluka.

Kako bi poklon bio osobniji i zanimljiviji, možete priložiti i zanimljivu priču o izabranom junaku. Možete dodati i neke svoje ideje na koji način biste lik uključili u igru te se taj način s njim više zabavili. Poklon će zbog toga biti još osobniji.

Figure i setovi za igru ostvaruju dječje snove

Djeca žele svog najdražeg junaka uvijek imati sa sobom, no roditelji to ponekad ne razumiju. Djeca imaju vrlo bujnu maštu koju nitko ne može spriječiti te na te stvari gledaju potpuno drugačije od nas.

Djetetu će puno značiti ispunjena želja. Sigurno će se brinuti za svog omiljenog junaka, igrati se s njim i biti ponosan što će postati dio njegove kolekcije igračaka. Sigurni smo da će se od njega teško odvojiti. Radost je ponekad toliko velika da odabrani junaci postanu novi obiteljski članovi. Da, dobro ste čuli. Moguće je da će vam se pridružiti na ručku, večernjoj rutini te da će vaše dijete htjeti spavati s njima.

 

Figure i setovi za igru koje smo odabrali za vas i stavili na naše police su zanimljivi i izrađeni su od kvalitetnih materijala. Dječje iskrice u očima će vam pokazati kako je odabir sigurno bio ispravan.

Pokažite više
Zatvori