Igračke za u vodu

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. FISHER-PRICE 1 Proizvod
 2. GLOBO 1 Proizvod
 3. KIDS II 1 Proizvod
 4. NAVYSTAR 1 Proizvod
 5. SMOBY 1 Proizvod
 6. UNIKATOY 1 Proizvod
 7. VITAMINA G 2 Proizvodi
 8. WTOY 1 Proizvod
Cijena
Boja
 1. Bijela 1 Proizvod
 2. Crvena 1 Proizvod
 3. Narančasta 1 Proizvod
 4. Plava 2 Proizvodi
 5. Šarena 3 Proizvodi
 6. Žuta 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 6 mjeseci 1 Proizvod
 2. 12 mjeseci 1 Proizvod
 3. 18 mjeseci 2 Proizvodi
Prikazanih 9 od 9 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 9 od 9 proizvoda
Poredaj po

Igra u vodi je zabavna

Bila zima ili ljeto ne smiju vam nedostajati igračke za vodu.  Zamislite veselje svojega djeteta kada ugleda zanimljive igračke. Kupanje u moru, kadi ili bazenu više nikada neće biti dosadno nego će postati puno zanimljivije i zabavnije.

Igračke za vodu

Djeca vole igru. Bez obzira nalazili se u vodi, sobi, vani, u vrtiću, automobilu ili u vodi – zabavne i zanimljive igračke ih uvijek razvesele. Igračke za vodu će obogatiti svako kupanje. Za ljetne dane na moru odaberite zabavne podloge i lopte na napuhavanje, a za kupanje u kadici odaberite čamce i druge igračke koje će djete voziti po vodi.

U Bubamarinim prodavaonicama ćete pronaći igračke za vodu primjerene za svu djecu – od najmlađih pa do najvećih. Neke igračke će sigurno razveseliti i odrasle. Tijekom igre u vodi morate pustiti mašti na volju.

Podloge za napuhavanje

Ukoliko se spremate za more, ne zaboravite spakirati podloge za napuhavanje. Kupanje vašem djetetu neće biti samo zabavno nego i udobno. Za vas imamo široku ponudu podloga za napuhavanje različitih veličina i oblika. Djevojčice će sigurno biti oduševljenje labudicama flamingosima, a dječaci avionima ili morskim psima.

Za dodatnu zabavu će se pobrinuti čamac za napuhavanje na kojem se djeca mogu voziti na obali, a kupanje će biti još veći užitak. Odaberite čamac za napuhavanje s krovićem tako da dijete bude zaštićeno od sunca.

Plivanje pod vodom je zabavno

Podvodni svijet je jako uzbudljiv. Djeca vole roniti u bazenima i u moru. Slana voda dječjim očima može smetati stoga djetetu ne zaboravite kupiti praktične naočale za vodu. Sigurni smo da će im se svidjeti naočale u obliku riba, morskih pasa i flamingosa. Podvodna pustolovina može početi.

Djeci možete predstaviti različite zadatke kako bi istraživanje vodenog svijeta bilo još zanimljivije. Neka potraže ribice, koralje i školjke koje se skrivaju na morskom dnu. I vi odaberite svoje podvodne naočale te istražujte zajedno s djetetom. Kada zatrebate odmor uzmite igračke za vodu s kojima se možete igrati uz obalu.

Nikuda bez lopte na napuhavanje

Igranje s loptom je jedna od najzabavnijih igara. Iako je lopta jednostavna igračka, djeca će uvijek pronaći način kako začiniti takvu igru. S veseljem će se igrati na igralištu, travnjaku ili u vodi. U našoj bogatoj ponudi će moći odabrati onu loptu koja im se najviše sviđa.

Loptu na napuhavanje si možete dodavati rukom, nogom ili se možete natjecati tko će prvi doplivati do nje. Postoji puno mogućnosti za zabavu, samo pustite mašti na volju.

Tko zna plivati?

Plivanje je zahtjevna sposobnost koju djeca ne mogu brzo naučiti. Potrebno je puno vremena kako bi došli do toga da dijete više ne treba pomoć tijekom plivanja. Dodaci za plivanje su im velika pomoć. Uz dodatke za plivanje će se djeca osjećati puno opuštenije i sigurnije.

Za najmlađe odaberite obruč za plivanje – običnog ili Fredovog koji potiče pravilan položaj tijekom plivanja. Kada postanu dovoljno veliki je vrijeme za rukavice. Kod nas možete pronaći rukavice različitih motiva koje će im ponuditi sigurnost, slobodu i neometano brčkanje u vodi.

Zabava u bazenu na dvorištu

Kada pred vrata dođe vruće ljeto sve misli lete na brčkanje u moru ili bazenu. Budite bez brige ukoliko u svojoj blizini nemate more, jezero ili terme. Možete si pripremiti pravu zabavu u bazenu na dvorištu. Nudimo vam više različitih tipova bazena tako da će svaka obitelj pronaći pravoga za sebe.

 

 • Mali dječji bazeni Za svoje najmlađe možete odabrati male bazene. Neki su napravljeni tako da im se dno može napuhati zbog čega su još mekši i udobniji za kupanje. Možete ih pronaći u različitim veličina i bojama.
 • Veliki bazeni Ukoliko želite biti sigurni da će biti dovoljno prostora za sve, odaberite jedan od većih bazena u našoj ponudi. Viši rubovi i veći promjer znači više vode i puno zabave.
 • Vodeni centar za igru Zamislite djetetovu sreću kada na dvorištu ugleda pravi vodeni centar za igru! Vodeni centri su kombinacija zabave i osvježavajućeg kupanja.

Ne zaboravite na sigurnost

Plivanje i brčkanje je zabavna aktivnost koja vrlo brzo može postati opasna. Nemojte dopustiti da se zabava u vodi pretvori u loš dan. Pored svih dodataka i pomagala za kupanje nemojte zaboraviti na sigurnost. Djeca tijekom kupanja u moru, jezeru ili bazenu moraju biti pod konstantnim nadzorom odrasle osobe. Čak i u bazenu kojega imate na dvorištu i koji je napunjen sa samo nekoliko centimetara vode. Budući da su djeca živahna, brzo se može dogoditi nesreća.

Prije nego spustite dijete u vodu s napuhanim obručem ili rukavicama, provjerite jesu li dobro napuhani. Provjerite jesu li dodaci za plivanje dobro namješteni. Samo na taj način im možete osigurati udobnost i sigurnost. Naučite ga pravila kupanja u moru ili bazenu i recite mu do kakvih posljedica može doći. Djeca puno više razumiju nego što se vam čini.

Zajedno sa svojim djetetom odaberite igračke za vodu koje će mu uljepšati ljetne i zimske dane. Tijekom zime će im praviti društvo u kadi ili bazenu, a tijekom ljeta ih ne smije zaboraviti spremiti u koferu za more. Igra u vodi je uzbudljiva i zabavna baš kao i igra s ostalim igračkama. Igra u vodi pozitivno utječe na razvoj motoričkih sposobnosti. Pored toga ih morate naučiti pravila kojih se moraju držati tijekom igre na bazenu ili u moru.

Na Bubamarinim policama možete pronaći bogatu ponudu igračaka za vodupodloga za napuhavanjenaočala za vodurukavica bazena koji će obogatiti tople dane te vas još više povezati s vašim djetetom. Neka ih tijekom igre vodi domišljatost i dječja razigranost. Obećavamo vam puno zabave!

 

Pokažite više
Zatvori