Pametni satovi, elektroničke igračke

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. CHI CHI LOVE 2 Proizvodi
 2. CHICCO 3 Proizvodi
 3. CLUB PETZ 1 Proizvod
 4. DIMIAN 2 Proizvodi
 5. FISHER-PRICE 4 Proizvodi
 6. FOREVER 2 Proizvodi
 7. FORUM 6 Proizvodi
 8. FUR REAL 3 Proizvodi
 9. FURREAL 4 Proizvodi
 10. KID-E-CATS 1 Proizvod
 11. LITTLE LIVE PETS 2 Proizvodi
 12. NAŠA DJECA 6 Proizvodi
 13. NATIONAL GEOGRAPHIC 1 Proizvod
 14. SINGA 9 Proizvodi
 15. VIGA 1 Proizvod
Boja
 1. Bijela 1 Proizvod
 2. Crvena 1 Proizvod
 3. Narančasta 1 Proizvod
 4. Plava 2 Proizvodi
 5. Roza 1 Proizvod
 6. Šarena 46 Proizvodi
 7. Siva 1 Proizvod
 8. Smeđa 2 Proizvodi
 9. Zelena 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 4 godine 11 Proizvodi
 2. 12 mjeseci 1 Proizvod
 3. 5 godina 4 Proizvodi
 4. 18 mjeseci 4 Proizvodi
 5. 6 godina 4 Proizvodi
 6. 6 mjeseci 1 Proizvod
 7. 8 godina 3 Proizvodi
 8. 3 godine 6 Proizvodi
 9. 0 mjeseca 4 Proizvodi
Ne možemo pronaći proizvod prema traženim kriterijima.

Svjetlosni i zvučni efekti za pravu zabavu

Djeca trebaju puno igre jer se tijekom igre uče i razvijaju. Potičete ih k slobodni igri gdje njihova domišljatost može poletjeti. Neka vas ne brine ukoliko im je ponekad dosadno jer je upravo dosada dobra za njih. Ne zaboravite na igračke koje su posebne i drugačije od drugih – interaktivne igračke.

Ponekad dođu takvi dani i trenuci kad ih upravo interaktivne igračke najviše razvesele i zabave. Ponekad vaša djeca trebaju više stimulacije i poticaja u obliku svjetlosnih i zvučnih efekata. Pomoću takvih igračaka razvijaju sluh, navikavaju se na različite zvukove i opažaju različite svjetlosne nijanse.

Mekane interaktivne igračke

Kada si vaše dijete zaželi kućnog ljubimca, takvu želju je ponekad jako teško odmah ostvariti. Pravi kućni ljubimac zahtjeva puno odgovornosti, pažnje, a istovremeno je i pravi financijski zalogaj. U Bubamari imamo rješenje za vas. Na našim policama ćete pronaći predivne životinje koje će vaši mališani odmah prisvojiti. Simpatični plišani zec, konjić koji hoda, pingvin koji govori, različiti psići ili mačke koje će osvojiti srca vaših mališana.

Interaktivne životinje se glasaju, pomiču, potrebna im je pozornost i njega, a prije svega su mekane i ugodne za dodir i maženje. Djeca će se osjećati kao da imaju prave kućne ljubimce ili domaće životinje. Zamislite sreću na njihovim licima. Mekana životinjica koja izgleda skoro kao prava može biti prekrasan poklon za dijete.

Učenje, razvoj i zabava

Interaktivne igračke su namijenjene zabavi i učenju, a učenje s igračkom će biti puno zanimljivije nego sjedenje za stolom. Dijete se tijekom igre postavi u realnu situaciju te uči načine rješavanja problema, komunikaciju i sudjelovanje. Na taj će način iskustva iz igre puno lakše prenijeti na realni svijet nego kada bi o njima samo slušao i čitao.

Simpatične plišane životinjice definitivno spadaju u interaktivne igračke koje bogate različite funkcije. Dok se dijete bude igralo s psićom, mačkom ili plišanim zekom kojem je potrebna pažnja i pozornost da „preživi“, razviti će empatiju i osjećaj o brizi za životinje. Pomoću interaktivnih igračaka će vaš mališan razvijati finu motoriku. Igra ga može postaviti u situaciju rješavanja problema, što će biti vrlo korisno i poučno za daljnji životni razvoj.

Ukoliko izaberete interaktivnu igračku, koja ima dodatne zvučne efekte, mogućnost govora ili mogućnost govora na stranom jeziku, igra će na taj način utjecati na razvoj govora te razumijevanja stranog jezika. Mališani se pomoću interaktivne igračke mogu naučiti brojati i izgovarati prve riječi. S veseljem će zaplesati i zapjevati kada čuje najdražu melodiju koju igračka reproducira.

Različitim materijalima, zvučnim i svjetlosnim efektima takve igračke mogu pozitivno utjecati na razvoj. Najviše imaju pozitivan utjecaj na razvoj osjetila, prepoznavanja boja, zvukova i riječi.

Igrajte se zajedno s djetetom

Svaki roditelj je sretan ukoliko se njegovo dijete zna samo zaigrati te na taj način roditelj pridobije nekoliko slobodnih minuta za sebe. Vrijeme koje dobiju mogu iskoristiti za kućne poslove ili za opuštanje. Unatoč tome da vam slobodno vrijeme odgovara, ponekad ga namijenite za igru s djetetom. Svaki dan namijenite barem 10 minuta zajedničkoj igri. Potaknite ga da odabere interaktivnu igračku koja mu je posebno draga. Neka dijete samo vodi igru, a vi slijedite postavljena pravila.

Gledajte ga kako njihova domišljatost djeluje te na koji način ga potiče interaktivna igračka. Bit ćete oduševljeni načinom razmišljanja njihovih malih glavica. Prepustite se igri i uživajte zajedno s djetetom. Obećavamo da će vas zabavne i interaktivne igračke u potpunosti oduševiti.

Koje interaktivne igračke možete pronaći na našim policama

Na našim policama ćete pronaći zanimljive i raznolike igračke koje su primjerene za mališane, djecu predškolske dobi ali i malo stariju djecu. Kako bi vam izbor bio lakši predstavljamo vam ih po kategorijama:

 • Što može biti bolje od toga da je najdraža plišana životinjica interaktivna. Zna hodati, glasa se i potrebo joj je puno pažnje. Takve interaktivne igračke naše mališane stvarno očaraju. Djeca se osjećaju odgovorno i zrelo poput odrasle osobe jer moraju brinuti za njih. Vrlo su slatke i primjerene za maženje i stiskanje. U velikoj ponudi možete birati sve od psića, maca pa do konjića ili čak plišanoga zeca.
 • Čarobni tablet je zanimljiv i zabavan dodatak za učenje. Kada dijete nije raspoloženo za učenje može ga upotrebljavati za crtanje. Omogućuje crtanje, bojanje te učenje slova i riječi. Poučno i zabavno!
 • Svi znamo kako su mališani zainteresirani za stvari koje ne bi smjeli imati. Na prvom mjestu su naravno mobiteli s kojima bi se najradije igrali i stiskali tipke. Konačno se više nećete morati prepirati oko mobitela jer vaš mališan može imati svoj mobitel. Mobitel koji je otporan na padove i udarce, ne šteti, a istodobno reproducira zabavne svjetlosne i zvučne signale. Pravi izbor za svakog mališana koji je oduševljen suvremenom tehnologijom.
 • Učenje slova i abecede nikada nije bilo zabavnije. Uz interaktivnu ploču će dijete vrlo brzo naučiti slovo po slovo, povezivati ih u riječi, a istodobno će se beskonačno zabavljati.

Uživajte u igri s djetetom i dozvolite da i on uživa u igri. Prve godine djetinjstva vrlo brzo prolete i prije nego što shvatite već će rješavati zadatke za učenje brojeva i slova. Vremena za igru će biti sve manje. Dijete ne treba stotine različitih igračaka, ali je vrlo bitno da one koje ima budu dovoljno izazovne, raznolike i prije svega didaktičke.

Odaberite drvene igračke koje svojom jednostavnošću potiču domišljatost, a dijete postaje sve kreativnije. Ne zaboravite na prekrasne slikovnice i pričice koje će s veseljem čitati zajedno s vama. Zbirci igračaka ne smiju nedostajati interaktivne igračke koje svojim dodatnim efektima pružaju posebnost. Učenje slova, riječi i odgovornosti još nikada nije bilo tako zabavno kao što je to sada.

 

Na Bubamarinim policama vas čeka velika ponuda interaktivnih igračaka koje djetetu možete pokloniti kao rođendanski poklon, poklon za Božić ili jednostavno samo zato što ga volite.

Pokažite više
Zatvori