Karnevalske maske i kostimi

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. FROZEN 1 Proizvod
 2. NTOYS 1 Proizvod
 3. PAW PATROL 2 Proizvodi
 4. RUBIES 10 Proizvodi
 5. UNIKATOY 6 Proizvodi
Boja
 1. Bijela 1 Proizvod
 2. Crna 1 Proizvod
 3. Crvena 1 Proizvod
 4. Šarena 110 Proizvodi
Ne možemo pronaći proizvod prema traženim kriterijima.

Karnevalski kostimi i maske su nepogrešivi dio najzabavnije noći u godini

Karneval je dio godine kada se svatko može zamaskirati u ono što želi biti. Tijekom karnevala najviše uživaju djeca koji imaju priliku postati najdraži junaci iz crtića, super-junaci, princeze, najdraže životinje odnosno sve što su oduvijek željeli postati. Uživat ćete zajedno s djetetom tijekom odabira karnevalskog kostima i maske.

Razni zabavni kostimi i maske

Karnevalski kostimi moraju biti kvalitetni i biti lijepi kako bi se dijete dobro osjećalo. U Bubamarinim trgovinama ćete pronaći razne kostime i maske koje će na prvi pogled oduševiti vašu djecu. Pomoću atraktivnih dodataka maska će postati baš onakva kakvu si je dijete zaželjelo.

Zamislite kako će poletjeti djetetova domišljatost kada se budu oblačili u zabavne karnevalske kostime i maske. U trenutku će se preobratiti u moćne i hrabre junake, nježne princeze i slatke životinje. Igra s karnevalskim maskama će biti zabavnija nego ikada prije. Potičite ih k igri, oponašanju i igranju uloga te se skupa s njima zabavljajte!

Zašto se morate obuću i uživati u karnevalskom razdoblju

Karnevalsko razdoblje je poznato kao najzabavniji godišnje doba! I djeca ga vole i nestrpljivo iščekuju. Konačno jedan dan u godini mogu postati junaci o kojima čitaju u knjigama ili gledaju na televiziji.

 • Oblačenje i maskiranje je također jedna vrsta igre uloga u kojoj djeca uživaju i koja je važna za djecu.
 • Karnevalski kostimi i maske razvijaju razvoj djetetovog mozga i sjećanja. Kada su maskirani, užive se u druge uloge i svijet gledaju iz drugačije perspektive. U svoju masku se žele u potpunosti uživjeti, što uključuje i govor. Na taj način razvijaju svoj govor i vokabular, što je vrlo korisno.

 

Izbor karnevalske maske je teži nego što mislite, no u Bubamarinoj trgovini možete pronaći različite maske i dodatke koji će vam biti potrebni za taj dan!

Pokažite više
Zatvori