NERF pištolji za zabavu

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. NERF 20 Proizvodi
 2. STAR WARS 1 Proizvod
 3. UNIKATOY 2 Proizvodi
 4. X-SHOT 14 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bijela 2 Proizvodi
 2. Crna 2 Proizvodi
 3. Ljubičasta 1 Proizvod
 4. Narančasta 4 Proizvodi
 5. Plava 2 Proizvodi
 6. Šarena 29 Proizvodi
 7. Siva 1 Proizvod
 8. Žuta 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 8 godina 30 Proizvodi
 2. 3 godine 1 Proizvod
 3. 4 godine 1 Proizvod
 4. 14 godina 3 Proizvodi
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po

Nezaboravna zabava za vašu djecu

Prepustite se dječjoj razigranosti i domišljatosti te skupa sa svojim djetetom uživajte u igri s pištoljima za zabavu. Ljeti,  u proljeće ili zimi – igra pištoljima za zabavu je uvijek aktualna i atraktivna. Jeste li spremnu za ludu zabavu?

Na našim policama ćete pronaći bogatu ponudu atraktivnih i kvalitetnih pištolja za zabavu koji će nasmijati cijelu obitelj. S obzirom da nisu primjereni za dojenčad, malu djecu za zabavu možete osvježiti pištoljima na vodu.

Ne zaboravite da takve igračke nisu namijenjene za poticanje nasilja, nego služe za dobru zabavu i puno osmijeha.

Pištolji za dugo i vruće ljeto

Kada ljeto pokuca na vrata dječje misli se usmjerene samo na zabavu, praznike i zabavne vodene pustolovine. Bazeni na dvorištu postanu nepogrešiv dodatak, zajedno s podlogama za napuhavanje i igračkama za vodu. Kako bi osvježenje bilo još bolje odaberite atraktivne ljetne pištolje za zabavu.

Još uvijek ne znate o čemu govorimo? O vodenim puškama! Vodene puške nacrtaju osmijeh na lice baš svakome – djeci i odraslima. Obećavamo vam puno zabave, puno osmijeha i naravno dobro osvježenje. U našoj ponudi ćete pronaći male i velike puške za vodu, stoga neće biti teško odabrati onu pravu za obiteljsku zabavu!

Pušku za vodu napunite vodom i ciljanje može početi. Možete pripremiti prave bitke i natjecanja tko će na kraju ostati najviše suh.  Pored velikih pištolja možete naravno pronaći i one manje. Kod takvih pištolja voda malo manje curi, zbog čega će biti primjereni za zabavu s malom djecom i dojenčadi. Malo osvježenja će im dobro doći.

Pištolji s mekanim punjenjem

U našoj ponudi možete pronaći velik izbor pištolja s mekanim punjenjem. Pištolji su izrađeni od kvalitetnih umjetnih materijala, a odlikuju ih detalji koji ih čine još privlačnijima. Glavna prednost mekanih punjena je to da ne uzrokuju bol i  da se djeca ne mogu ozlijediti.

Takvi pištolji su pored zabave odličan dodatak za učenje i djetetov razvoj. Odlični su za učenje preciznosti te ciljanja točno određene mete. To je odlična prilika da zajedno sa svojim djetetom izradite metu i potaknete njegovu kreativnost! Na taj način će doživljaj biti još zanimljiviji. Metu možete postepeno pomicati dalje i više. Dijete će vježbati svoju točnost, spretnost i vid.

Prijedlozi za zanimljiviju igru pištoljima

Pištolji omogućavaju brojne načine zabavne igre. Za vas smo pripremili nekoliko najboljih ideja kako igra možete postati još zabavnija.

 • Izradite veliku metu. Možete je ciljati mekanim punjenjem ali i pištoljima na vodu. Na metu postavite brojeve tako da možete zbrajati rezultate i na kraju odlučiti tko je pobjednik. Odredite udaljenost od mete tako da odgovara i bude primjerena svima koji sudjeluju u igri. Ukoliko djeca budu previše udaljena od mete, zadatak bi mogao postati prezahtjevan i brzo bi mogli izgubiti  motivaciju.
 • Ukoliko je ljeto, a vani je dovoljno toplo za osvježenje, možete prirediti vodene borbe. Savjetujemo da sva djeca imaju obučene majice. Tako ćete lakše prepoznati tko je najlošije izbjegavao vodene napade. To će biti divlja borba, no osvježenje će goditi svima po takvim visokim vrućinama.
 • Ukoliko želite provjeriti djetetovu spretnost probajte napraviti izazov gađanja limenki. Prazne limenke složite u piramidu, a zatim ih dijete jedno po jedno može ciljati. Cilj je srušiti što više limenki sa što manje upotrjebljenih mekanih metaka ili vodenog špricanja. To je dobar izazov, a istovremeno je odlična prilika za ciljanje točno određene mete.
 • Djeci možete predložiti igru policajaca i lopova. Policajci mogu imati vodene puške ili puške s mekanim punjenjem, a lopovi moraju bježati od policajca.  Cilj policajaca je da što prije pogode sve lopove. Hoće li im uspjeti ili će lopovi ipak uspjeti pobjeći? Budite pozorni da u kući tijekom igre odredite prostor za igru te na taj način osigurate kako se niti jedno dijete ne bi ozlijedilo. Sigurnost treba biti na prvom mjestu.

Atraktivna i zabavna igra s pištoljima

Djeca su uvijek oduševljena igračkama koje su drugačije, zanimljive i koje im omogućavaju nezaboravan doživljaj. Tako će ih različiti pištolji osvojiti na prvi pogled. Uvjereni smo da će se u širokoj ponudi teško odlučiti za pištolj kojega žele imati.

Na našim policama možete pronaći igračke koje su zabavne, a istovremeno omogućavaju razvoj i  učenje – neke potiču razvoj mozga, fine motorike, a neke pomažu prilikom razvoja spretnosti. Ovo posljednje je upravo ono što će se djeca na brz i zabavan način naučiti u igri pištoljima.

Bogata ponuda pištolja i dodataka na našim policama

U našoj ponudi nećete pronaći samo pištolje i puške na vodu. Nudimo puno dodataka koji ne smiju nedostajati tijekom igre i zabave. Po želji možete dokupiti komplet streljiva koji odgovara vašoj pušci. Robna marka Nerf nudi komplete koji sadrže različit broj streljiva i koji se razlikuju po veličinama. Na taj način vaš mališan nikada neće ostati bez streljiva.

Upotpunite dosadne kišne i vruće ljetne dane. Dopustite djeci da se stvarno opuste te da njihova dječja razigranost dođe do izražaja i  da testiraju koliko su dobri u ciljanju mete. Uvjeravamo vas da će igra biti zabavna i puna smijeha. Teško će te se oduprijeti da im se ne pridružite. I vi ćete se dobro osjećati kada se malo opustite, a djeca će biti sretna ukoliko im se pridružite u igru.

Pištolji su namijenjeni svima – dečkima, djevojčicama, njihovim roditeljima, tetama, stričevima, odnosno svima koji su spremni probuditi dijete u sebi te se od srca nasmijati. Bez brige, streljivo za puške je izrađeno od mekanih materijala i ne može nikoga ozlijediti. No, svejedno vas pozivamo da djeci objasnite kako potječe sigurna igra te ih upozorite na koje dijelove tijela ne smiju ciljati svoje „protivnike“.  I sami znate da se smijeh brzo može pretvorit u plač, a ne želimo da naše odlične igračke izazovu lošu volju.

 

Pripremite pravi obiteljski dan te se zajedno uputite u Bubamarinu prodavaonicu. Pogledajte bogatu ponudu pištolja za zabavu i odaberite onog za kojeg mislite da će vas najviše razveseliti. Možete ih izabrati više kako u kući ne bi došlo do prepirke tko je na redu za strijeljanje.  

Pokažite više
Zatvori