Dječji instrumenti i dodaci

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BONTEMPI 22 Proizvodi
 2. DJECO 1 Proizvod
 3. FOREVER 3 Proizvodi
 4. FREE 2 PLAY BY FREEON 1 Proizvod
 5. TOP BRIGHT 1 Proizvod
 6. VIGA 1 Proizvod
Cijena
 1. 160,00 kn i iznad 1 Proizvod
Boja
 1. Bijela 2 Proizvodi
 2. Crna 1 Proizvod
 3. Crvena 8 Proizvodi
 4. Plava 2 Proizvodi
 5. Roza 1 Proizvod
 6. Šarena 14 Proizvodi
 7. Siva 1 Proizvod
 8. Srebrna 2 Proizvodi
 9. ulticolor 1 Proizvod
 10. yellow and blue 1 Proizvod
 11. Zelena 1 Proizvod
 12. Žuta 1 Proizvod
Dob djeteta
 1. 12 mjeseci 2 Proizvodi
 2. 5 godina 2 Proizvodi
 3. 18 mjeseci 3 Proizvodi
 4. 3 godine 18 Proizvodi
 5. 4 godine 1 Proizvod
Prikazanih 24 od 32 proizvoda
Stranica
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Klavijature silikonske Klavijature silikonske
  FREE 2 PLAY BY FREEON
  Klavijature silikonske
  Redovna cijena 299,90 kn
  Quickview
 2. Dodajte na listu želja
  Truba
  BONTEMPI
  Truba
  Redovna cijena 119,99 kn
  Quickview
 3. Dodajte na listu želja
  Saksofon
  BONTEMPI
  Saksofon
  Redovna cijena 119,99 kn
  Quickview
 4. Dodajte na listu želja
  Flauta
  BONTEMPI
  Flauta
  Redovna cijena 44,99 kn
  Quickview
 5. Dodajte na listu želja
  Gitara
  BONTEMPI
  Gitara
  Redovna cijena 79,99 kn
  Quickview
 6. Dodajte na listu želja
  Bubnjevi
  BONTEMPI
  Bubnjevi
  Redovna cijena 79,99 kn
  Quickview
 7. Dodajte na listu želja
  outlet
  Drveni piano
  BONTEMPI
  Drveni piano
  Akcijska cijena 160,93 kn Redovna cijena 229,90 kn
  Quickview
  -30%
Prikazanih 24 od 32 proizvoda
Stranica
Poredaj po

Djeca su oduševljena glazbom i plesom

Nema ništa ljepšega od glazbe. Obožavaju je djeca, tinejdžeri, njihovi roditelji, bake i djedovi, odnosno sve generacije. Glazba ima vrlo bitnu ulogu tijekom djetetovog razvoja, stoga su glazbeni instrumenti dobar odabir za dijete. Iz prve će se samo upoznavati s instrumentom te ga upotrebljavati svoj način. Zvukovi koje budu izvodili s instrumentom privući će njihovu pozornost te im se sviđati. Dozvolite im da upoznaju instrument na svoj način te ih pri tome nemojte ograničavati.

Instrumenti za dojenčad

Da, instrumente možete predstaviti već vašoj dojenčadi. Odaberite jednostavan ksilofon ili zabavne bubnjeve. Dojenčad voli udarati po predmetima, stoga će im se ta dva instrumenta sigurno svidjeti. Novorođene bebe vole slušati različite zvukove koje mogu proizvesti sami ili instrumentom uz vašu pomoć.

Njihovo igranje sigurno neće biti smisleno i po pravilima, no svakim danom će im biti lakše, a igranje instrumentima će doprinijeti njihovom razvoju.

Malene klavijature za buduće pijaniste

Djeci su klavijature jako zanimljive.  Proizvode zanimljive zvukove, a imaju crno-bijele tipke koje još više privlače pozornost. Ukoliko u kući imate malog budućeg pijanista morate odabrati jednu od klavijatura u našoj ponudi. Na našim policama ćete pronaći simpatičan mali klavir s osam tipaka, elektronske klavijature različitih dimenzija te zanimljive i moderne silikonske klavijature. Sigurno ćete pronaći nešto što će im se svidjeti bez obzira na to imate li dječaka ili djevojčicu.

Nježni i zanimljivi žičani instrumenti

Djeci su instrumenti često vrlo zanimljivi, no teško je pogoditi koji će im se najviše svidjeti. To može biti gitara. Nježni instrument pomoću kojeg mogu zasvirati sve što požele - nježnu, klasičnu, rock ili neku drugu melodiju koju su sami izmislili.

Imamo prekrasne drvene gitare koje izgledaju poput pravih. Gitare imaju kvalitetne metalne žice na kojima djeca mogu igrati prstima ili trzalicom. Koja će se najviše svidjeti vašem djetetu – bijela ili drvena? Za sve prave rockere imamo atraktivnu i zanimljivu električnu gitaru. Svi će biti oduševljeni!

Ritmični bubnjevi i udaraljke

Roditelji najčešće nisu oduševljeni činjenicom da u kući imaju malog bubnjara. No uvjeravamo vas da će te biti oduševljeni nad udaraljkama koje će te pronaći u našoj internetskoj i fizičkog trgovini. Djeca vole instrumente svih vrsta, no udaraljke imaju posebno mjesto u njihovom srcu. Mala djeca vole udarati po predmetima baš poput novorođenčadi. Zašto ne bi usmjerili udaranje u stvaranje glazbe i učenje ritma?

Zamislite oduševljenje nad šarenim udaraljkama ili nad pravim drvenim setom bubnjeva. Bubnjanje i udaranje pozitivno utječe na djetetov razvoj, a posebno na razvoj osjećaja ritma. Takve vještine će mu dobro doći ukoliko u budućnosti odluči postati glazbenik. Kada vidite njegovo oduševljenje brzo ćete mu oprostiti buku.

Prava harmonika za male glazbenike

Kada nabrajamo instrumente ne smijemo zaboraviti na tradicionalnu i svima dobro poznatu harmoniku. Djeca vole domaću glazbu i živahan ritam harmonike zbog čega će biti oduševljeni kada ju vide.

U Bubamarinoj trgovini vaše dijete može odabrati harmoniku napravljenu od kvalitetnih materijala. Još više će ih oduševiti što izgleda poput prave. Igranje harmonikom će biti zabavno, a prije svega korisno za razvoj sluha i koordinaciju prstiju.

Vrijeme je za zabavu

Djeca sanjaju o tome da će postati poznate i slavne osobe. Vaše dijete će biti oduševljeno karaokama ukoliko voli pjevati, poznaje riječi svih pjesama i cijelo vrijeme sluša glazbu. Pravi pjevač ili pjevačica mora imati svoj mikrofon. U našoj ponudi za svoje male glazbenike možete pronaći veliku ponudu mikrofona.

Možete odabrati samostojeći mikrofon, mikrofon s torbicom, selfie štapom ili bluetooth vezom. Sve vam to osigurava atraktivno i zabavno pjevačko iskustvo. Možete pripremiti zabavu s karaokama koja će oduševiti svu djecu. Sigurni smo da će roditelji također htjeti provjeriti svoja pjevačka iskustva.

Glazbeni instrumenti su ulaganje u razvoj

Glazba je vrlo važan dio djetinjstva zbog čega su instrumenti odličan odabir za djecu. Mogu biti prekrasan i praktičan rođendanski ili blagdanski poklon. Navodimo 7 razloga zašto je glazba važna i bitna za dobro vaše djece:

 • Dokazano je da glazba pozitivno utječe na djetetov emocionalni razvoj, a posebno one djece koja su rođena ranije.
 • Instrumenti pomažu pri razvoju fine motorike. Dobra usvojena fina motorika je vrlo važna, stoga njezin razvoj možete poduprijeti izborom i kupnjom instrumenta.
 • Glazba i matematika su usko povezani, iako vam se to čini nemoguće. Sviranje instrumenata i čitanje nota neposredno pomaže pri razvoju razumijevanja matematike. Sviranje instrumenta ne može stvoriti matematičkog genija, no samo to da glazba pomaže pri računanju i nije tako loše, zar ne?
 • Sviranje instrumenata razvija koordinaciju oko-ruka. Ukoliko dijete nije naviknuto na sviranje instrumenata i to mu ne ide od ruke, možete ga ohrabriti na ples uz najdražu glazbu. Ples je odličan za razvoj ravnoteže i koordinacije.
 • Tijekom sviranja instrumenata djeca uče biti strpljivi, što će im u daljnjem životu puno koristiti. Sviranje se ne može naučiti preko noći. Zahtjeva puno truda, vježbe i učenja, pri čemu je strpljivost velika prednost.
 • Glazba pozitivno utječe na djetetove osjećaje. Teško je biti loše volje ako se oko nas pleše, svira ili sluša glazba. Ukoliko je vaše dijete žalosno, ljuto ili zabrinuto možete ga potaknuti na ples uz njegovu najdražu pjesmu. To će ga sigurno opustiti i nasmijati.
 • Pomoću glazbe djeca razvijaju govor, izgovor i usvajaju nove riječi.

S glazbom ne možete pogriješiti. Dopustite da postane dio vašega života. Neće samo pozitivno utjecati na vas, nego i na vašu djecu. Različiti instrumenti će im pomoći prilikom usvajanja novih tonova i skladbi. Pored toga su vrlo dobar i važan dodatak pri razvoju koordinacije oko-ruka, fine motorike, računanja i strpljivosti.

 

Ulaganje u glazbu će vam se sigurno isplatiti. Zamislite djetetovo oduševljenje kada smisli svoju pjesmicu te vam je predstavi. Zajedno možete odabrati instrument koji mu se najviše sviđa i kojeg će s veseljem svirati.

Pokažite više
Zatvori