O nama

SREĆA ZA MALE I VELIKE

Bubamara sve za djecu d.o.o., trgovina dječje opreme i proizvoda za djecu i trudnice, na hrvatskom je tržištu prisutna od 2009. godine. Prva trgovina otvorena je u Varaždinu (centar Supernova), a u kolovozu 2012. godine otvorili smo i drugu trgovinu, u Zagrebu (centar King Cross Jankomir), koja se prostire na čak 1500 m2. U prosincu 2014. nastavljamo trend širenja na hrvatskom tržištu. Najprije otvaramo trgovinu u Sisku (STC Sisak), a nakon tjedan dana prisutni smo i u Zagrebu Dubrava u Shopping centru Garden Mall. U ožujku 2015. godine dječja trgovina Bubamara svoja vrata otvara i u srcu Slavonije, u Osijeku (STC Osijek). U lipnju 2015. godine otvaramo trgovinu u Zadru (Shopping centar Supernova) koja je u listopadu 2017. preseljena u City Galleriu Zadar, a u srpnju 2015. otvorena je i Bubamara u Karlovcu, također u Shopping centru Supernova. Na jesen 2015. nastavljamo s novim otvorenjima. Krajem listopada otvorena je Bubamara u Dubrovniku, a sredinom studenog svoja vrata otvara i Bubamara u Splitu. I u novoj, 2016. godini nastavljamo trend širenja dječjih trgovina Bubamara na hrvatskom tržištu. U ožujku 2016. otvorili smo i 10. Bubamara prodavaonicu na hrvatskom tržištu, u Rijeci, na Vukovarskoj 87 (TC Plodine), a samo nakon mjesec dana, sredinom travnja 2016., otvorena je i Bubamara u Bjelovaru u novom Stop&Shop centru na Južnoj obilaznici 2a. Svibanj 2016. rezerviran je za otvorenje druge najveće Bubamare i to u Shopping centru Mall of Split. U ožujku 2017. otvorili smo Bubamaru u Našicama, a u kolovozu 2017. Bubamaru u Trogiru. U veljači 2018. smo otvorili prodavaonicu Bubamara u Puli, a u ožujku u Koprivnici i ponovno u Shopping centru Supernova u Zadru. U 2019. godini otvorene su dvije nove prodavaonice, najprije ona u Arena parku u Zagrebu, koja je otvorena u svibnju, te prodavaonica u Slavonskom Brodu, koja je otvorena u listopadu. U ožujku 2020. godine otvorena je prodavaonica u Šibeniku. Trenutno je na hrvatskom tržištu prisutno 19 Bubamara trgovina.

 

Misija

Bubamara sve za djecu d.o.o. je specijalizirano poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za djecu i trudnice. U dječjim trgovinama Bubamara možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću, proizvode za njegu i hranjenje. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve potrebe i želje djece i roditelja, a ljubazno osoblje pomoći Vam i savjetovati Vas prilikom kupnje proizvoda.

Vizija

U ugodnom okruženju, s ljubaznim osobljem i uz široki asortiman kvalitetnih proizvoda (oprema za djecu, odjeća, obuća, igračke, hrana, kozmetika) želimo omogućiti svim kupcima što kraći put do naših proizvoda. Gdje su naši kupci, bit ćemo i mi!

Iz godine u godinu zapošljavamo ljubazno osoblje koje stručnim savjetima pomaže našim kupcima pri odabiru i kupnji odgovarajućih proizvoda. Neprestano se trudimo obogaćivati naš prodajni asortiman kvalitetnim i sigurnim proizvodima koji su u skladu sa svim europskim standardima (briga o medicinskom i pedagoškom razvoju djeteta te željama i zahtjevima kupaca).

 

Dobro došli u dječje trgovine Bubamara u kojima ćete pronaći sve za vaše mališane na jednome mjestu!

 

Osnovni podaci

Bubamara sve za djecu d.o.o.

Pustodol Začretski 19 a, 49223 Sveti Križ Začretje

Tel: +385 (0)49 658 260

Fax: +385 (0)49 658 270

E-mail: info@bubamara.eu

 

Direktor: Janko Volgemut

OIB: 54211176911

Matični broj: 2386054

Poduzeće je upisano u Sudski registar Republike Hrvatske kod Trgovačkog suda u Zagrebu; MBS: 080657719.

Zatvori