Bubamara

Sreća za male i velike

Dobrodošli u svijet Bubamara koja ispunjava dječje želje. Dječje prodavaonice Bubamara možete pronaći po cijeloj Hrvatskoj, a s našim web shopom Bubamara prisutni smo i izvan hrvatskih granica. Ponosni smo na dugogodišnju tradiciju i brinemo za još ljepše djetinjstvo vaših najmlađih.

 

Naša misija

AKIDS HR d.o.o. je specijalizirano poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za djecu i trudnice. U dječjim trgovinama Bubamara možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću, proizvode za njegu i hranjenje. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve potrebe i želje djece i roditelja, a ljubazno osoblje pomoći Vam i savjetovati Vas prilikom kupnje proizvoda.

 

Naša vizija

U ugodnom okruženju, s ljubaznim osobljem i uz široki asortiman kvalitetnih proizvoda (oprema za djecu, odjeća, obuća, igračke, hrana, kozmetika) želimo omogućiti svim kupcima što kraći put do naših proizvoda. Gdje su naši kupci, bit ćemo i mi!

Iz godine u godinu zapošljavamo ljubazno osoblje koje stručnim savjetima pomaže našim kupcima pri odabiru i kupnji odgovarajućih proizvoda. Neprestano se trudimo obogaćivati naš prodajni asortiman kvalitetnim i sigurnim proizvodima koji su u skladu sa svim europskim standardima (briga o medicinskom i pedagoškom razvoju djeteta te željama i zahtjevima kupaca).

 

Posjetite naše prodavaonice Bubamara!
Bubamara, sreća za male i velike!

 

Osnovni podaci o poduzeću:

AKIDS HR d.o.o.
Jankomir33
10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)49 658 260
Fax: +385 (0)49 658 270
E-mail: info@bubamara.eu 

Tadeja Šteharnik, direktorica poduzeća
Matični broj: 2876043
Poduzeće je u sustavu PDV-a, pod brojem PDV ID: HR97350708482
Poduzeće je upisano u Sudski registar Republike Hrvatske kod Trgovačkog suda u Zagrebu; MBS: 080795045.

Zatvori