Predivne ideje za darivanje vaših najmlađih

Iščekivanje darova u očima najmlađih zapali iskre, uzbuđeno čekaju pitajući se je li poklon u  kutiji ili vrećici ono što su najviše željeli. Istodobno, odabir prave igračke ponekad može biti pravi izazov za roditelje, bake i druge odrasle osobe. Igračka mora odgovarati djetetu, koliko dijete ima godina i u kojem je razvojnom razdoblju. To će igru ​​učiniti ugodnom i istovremeno potaknuti djetetov razvoj. Kako bismo olakšali odluku, pripremili smo izbor najljepših igračaka za djecu.

Odabir igračaka prema dobi djeteta

 

Najljepše igračke za bebe

Šareni vrtuljci, zvečke, jastuci za igru ​​i druge igračke potaknut će djetetov razvoj osjetila i postaviti čvrste temelje za daljnji razvoj igre.

Najljepše igračke za malu djecu

Od prvih koraka do učenja govora. Jednostavne zagonetke, kolica i igračke koje potiču govor u ovom će razdoblju najviše zainteresirati male šaljivdžije.

Najljepše igračke za djecu predškolskog uzrasta

Prijelaz u svijet mašte gdje igra nikad ne završava. U to će vrijeme najveći hit biti kuhinje s igranjem uloga, lego kockice i igre koje će ih pripremiti za polazak u školu.

Najljepše igračke za djecu između 5 i 8 godina

Lutke Barbie, Spin Fighters i druge trendy igračke će ih oduševiti. Također, ne zaboravite društvene igre i ostale igre koje pomažu u učenju.

Najljepše igračke za djecu od 8 godina

Složeni Lego kompleti, društvene igre i brzi automobili na daljinsko upravljanje oduševiti će i najzahtjevnije.

I dalje ne znate što odabrati?

U članku vam donosimo nekoliko ideja za odabir igračke.  

Odabir igračke prema robnoj marki 

 

 

 

 

Zatvori