Zašto postati član kluba Bubamara?

Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Članstvo u klubu Bubamara donosi ugodnosti koje nikako nemojte propustiti.

U Bubamari se brinemo da naši kupci uvijek imaju bogatu ponudu i povoljne cijene. Kao član kluba ćete uvijek biti obavješteni o posebnim akcijama i aktualnim ponudama.

Pozivamo vas da se učlanite u klub Bubamara, ispunite obrazac na poveznici i počnete koristiti pogodnosti već danas!

Pogodnosti za vjerne kupce

Ne propustite pogodnosti koje vam donosi članstvo u klubu Bubamara! 

Tko može postati član kluba Bubamara?

Svaki punoljetan građanin Republike Hrvatske i ostalih zemalja, koji žele koristiti pogodnosti članstva u klubu prilikom kupnje u fizičkim prodavaonicama i na www.bubamara.eu.

Kupujte po povoljnijim klupskim cijenama

Prilikom svake kupnje pokažite svoj klupski broj i omogućite si kupnju po nižim, samo za vas osiguranim klupskim cijenama.

3 % bonusa za trudnice i mame beba

Mamice beba i trudnice na klupsku karticu Bubamara dobivaju 3 % bonusa u vrijednosti kupnje proizvoda na redovnim cijenama.

Korištenje bonusa

Prikupljeni bonus možete iskoristiti već sljedeći dan od dana kupnje, odnosno najkasnije do kraja bonitetnog razdoblja. 

Bonus je potrebno iskoristiti jednokratno i nije ga moguće djelomično iskoristiti. Bonus možete iskoristiti prilikom kupnje u prodavaonicama Bubamara prilaganjem klupskog broja.

Neiskorišten bonus na kraju bonitetnog razdoblja se briše. Ponovni upis izbrisanog bonusa nije moguć. S novim bonitetnim razdobljem se bonus ispočetka zbraja. 

Bonus nije moguće iskoristiti u web trgovini www.bubamara.eu.

Stanje bonusa
Trenutno stanje bonusa možete provjeriti na svom profilu na web stranici www.bubamara.eu. Stanje bonusa također se ispisuje na računu prilikom svake kupnje. 

 

Budite obavješteni o aktualnim akcijama

Ukoliko želite, možemo vas putem kanala kojeg sami izaberete, obavještavati o aktualnim akcijama i pogodnostima, koje vrijede isključivo za članove kluba Bubamara. Odaberite najbolji način obavještavanja, i redovito ćemo vas obavještavati o najnovijim ponudama i odličnim akcijama. 

 

Kupovinu po povoljnijim klupskim cijenama možete koristiti u svim prodavaonicama Bubamara i na bubamara.eu i u prodavaonicama Pikapolonica u Sloveniji.

Poklon za dijete povodom njegovog rođendana

Vaš mališan slavi rođendan? Veselom slavlju pridružuje se i Bubamara!
Pošaljite nam podatke svog djeteta i svake godine, do njegove 6. godine iznenadit ćemo ga posebnom čestitkom. U čestitci će dobiti kupon za zamjenu za POKLON kojeg može preuzeti u najbližoj Bubamara prodavaonici. Mama i tata će moći iskoristiti KUPON POGODNIJE KUPNJE, da svom mališanu ispuni rođendanske želje. 

Podatke o djeci možete ažurirati na svojem profilu na www.bubamara.eu. 

Više o aktivnosti pročitajte ovdje.

Posebne pogodnosti za trudnice i mamice dojenčadi

U Bubamari vam vaš lijepo zaobljen, trudnički trbuh svaki utorak omogućuje 10% POPUSTA odmah prilikom kupnje potrepština za vašeg nadolazećeg člana obitelji. Pogodnost možete koristiti i kada postanete mama. U Bubamari vam vas zaobljeni trudnički trbuščić omogućuje 10% POPUSTA odmah prilikom kupnje potrepština za vašeg novog člana obitelji. Pogodnosti možete koristiti i ako ste već postali mamica i poslali nam podatke svoje bebe. 

Utorkom 10% POPUSTA možete koristiti u vrijeme trudnoće i sve do prvog rođendana vašeg djeteta. U tom periodu vam također dodajemo i 3% BONUSA, kojeg možete iskoristiti već sljedeći dan nakon dana kupovine.* Popusti se obračunavaju na proizvode na redovnim cijenama. Proizvodi s klupskom cijenom i već sniženi proizvodi su isključeni iz akcije. Akcija se ne zbraja s kuponima pogodnosti.

Više o aktivnosti možete pročitati ovdje

3 % bonusa za trudnice i mame beba do godine dana

Prilikom svake kupnje od vrijednosti proizvoda koje ste kupili na redovnim cijenama, za sve članice kluba Bubamara koje imaju aktivan status trudnice ili mame bebe, obračunavamo 3 % BONUSA. Bonus se bilježi na vaš profil kluba Bubamara i možete ga iskoristiti već sljedeći dan od dana kupnje. * Bonuse prikupljate i koristite tijekom bonitetnog razdoblja:
1. bonitetno razdoblje: od 1. 1. do 30. 6. tekuće godine
2. bonitetno razdoblje: od 1. 7. do 31. 12. tekuće godine

*bonus se evidentira samo na klupskim karticama koje imaju aktivan status trudnice i mame beba do godine dana.

Korištenje bonusa
Prikupljeni bonus možete iskoristiti već sljedeći dan od dana kupnje, odnosno najkasnije do kraja bonitetnog razdoblja.
Bonus je potrebno iskoristiti u jednokratnom iznosu i nije ga moguće iskoristiti djelomično. Bonus možete iskoristiti prilikom kupnje u prodavaonicama Bubamara predočenje klupskog broja. 
Neiskorišten bonus se po isteku bonitetnog razdoblja briše. Ponovni zapis izbrisanog bonusa nije moguć. S novim bonitetnim razdobljem bonus se prikuplja ispočetka.
Bonus nije moguće koristiti u web trgovini www.bubamara.eu.

Stanje bonusa
Trenutno stanje bonusa možete provjeriti na svojem profilu na web stranici www.bubamara.eu. Stanje se također ispisuje na računu prilikom svake kupnje.

 

Opći uvjeti članstva dostupni su ovdje.

*3 % stalnog bonusa se prilikom web narudžbe pripisuje na dan izdavanja računa, a ne na dan slanja narudžbe. 

Zatvori