Zašto postati član kluba Bubamara?

Zakaj postati član kluba Pikapolonica?

Članstvo u klubu Bubamara donosi ugodnosti koje nikako nemojte propustiti.

U Bubamari se brinemo da naši kupci uvijek imaju bogatu ponudu i povoljne cijene. Kao član kluba ćete uvijek biti obavješteni o posebnim akcijama i aktualnim ponudama.

Pozivamo vas da se učlanite u klub Bubamara, ispunite obrazac na poveznici i počnete koristiti pogodnosti već danas!

Pogodnosti za vjerne kupce

Ne propustite pogodnosti koje vam donosi članstvo u klubu Bubamara! 

Kupujte po povoljnijim klupskim cijenama

Prilikom svake kupnje pokažite svoj klupski broj i omogućite si kupnju po nižim, samo za vas osiguranim klupskim cijenama.

3 % stalnog bonusa

Prilikom svake kupnje od vrijednosti proizvoda koje ste kupili na redovnim cijenama, obračunavamo vam 3 % STALNOG BONUSA. Bonus se bilježi na vaš profil kluba Bubamara i možete ga iskoristiti već sljedeći dan od dana kupnje. * Bonuse prikupljate i koristite tijekom bonitetnog razdoblja:
1. bonitetno razdoblje: od 1. 1. do 30. 6. tekuće godine
2. bonitetno razdoblje: od 1. 7. do 31. 12. tekuće godine

Korištenje bonusa
Prikupljeni bonus možete iskoristiti već sljedeći dan od dana kupnje, odnosno najkasnije do kraja bonitetnog razdoblja.
Bonus je potrebno iskoristiti u jednokratnom iznosu i nije ga moguće iskoristiti djelomično. Bonus možete iskoristiti prilikom kupnje u prodavaonicama Bubamara predočenje klupskog broja. 
Neiskorišten bonus se po isteku bonitetnog razdoblja briše. Ponovni zapis izbrisanog bonusa nije moguć. S novim bonitetnim razdobljem bonus se prikuplja ispočetka.
Bonus nije moguće koristiti u web trgovini www.bubamara.in.

Stanje bonusa
Trenutno stanje bonusa možete provjeriti na svojem profilu na web stranici www.bubamara.eu. Stanje se također ispisuje na računu prilikom svake kupnje.

Budite obavješteni o aktualnim akcijama

Ukoliko želite, možemo vas putem kanala kojeg sami izaberete, obavještavati o aktualnim akcijama i pogodnostima, koje vrijede isključivo za članove kluba Bubamara. Odaberite najbolji način obavještavanja, i redovito ćemo vas obavještavati o najnovijim ponudama i odličnim akcijama. 

Bonus povoljnosti uvijek i svugdje

Kupovinu po povoljnijim klupskim cijenama možete koristiti u svim prodavaonicama Bubamara i na bubamara.eu i u prodavaonicama Pikapolonica u Sloveniji.

Poklon za dijete povodom njegovog rođendana

Vaš mališan slavi rođendan? Veselom slavlju pridružuje se i Bubamara!
Pošaljite nam podatke svog djeteta i svake godine, do njegove 6. godine iznenadit ćemo ga posebnom čestitkom. U čestitci će dobiti kupon za zamjenu za POKLON kojeg može preuzeti u najbližoj Bubamara prodavaonici. Mama i tata će moći iskoristiti KUPON POGODNIJE KUPNJE, da svom mališanu ispuni rođendanske želje. 

Podatke o djeci možete ažurirati na svojem profilu na www.bubamara.eu. 

Više o aktivnosti pročitajte ovdje.

Posebne pogodnosti za trudnice i mamice dojenčadi

U Bubamari vam vaš lijepo zaobljen, trudnički trbuh svaki utorak omogućuje 10% POPUSTA odmah prilikom kupnje potrepština za vašeg nadolazećeg člana obitelji. Pogodnost možete koristiti i kada postanete mama. U Bubamari vam vas zaobljeni trudnički trbuščić omogućuje 10% POPUSTA odmah prilikom kupnje potrepština za vašeg novog člana obitelji. Pogodnosti možete koristiti i ako ste već postali mamica i poslali nam podatke svoje bebe. 

Utorkom 10% POPUSTA možete koristiti u vrijeme trudnoće i sve do prvog rođendana vašeg djeteta. U tom periodu vam dodajemo i 3% STALNOG BONUSA, kojeg možete iskoristiti već sljedeći dan nakon dana kupovine.* Popusti se obračunavaju na proizvode na redovnim cijenama. Proizvodi s klupskom cijenom i već sniženi proizvodi su isključeni iz akcije. Akcija se ne zbraja s kuponima pogodnosti.

Više o aktivnosti možete pročitati ovdje

 

Opće uvjete članstva dostupni su ovdje.

*3 % stalnog bonusa se prilikom web narudžbe pripisuje na dan izdavanja računa, a ne na dan slanja narudžbe. 

Zatvori