Prematanje i njega

Prematanje i njega su nepogrešive obaveze koje vas čekaju jednom kada postanete novopečeni roditelji. Uz pomoć kvalitetnih i praktičnih dodataka će prematanje i njega postati lagane obveze koje će vas zbližiti s vašom malom bebom. Za vas smo odabrali proizvode robnih marki Tosama, Nuk, Becutan, Chicco, Mam, Aden Essentials, Nivea, Kit and Kin, Pampers, Violeta, Bambo, FreeOn, Braun i druge koji će vas očarati i oduševiti.
Pročitaj više

Dojenčad su tako malena i nježna bića. Tijekom prvih nekoliko mjeseci su potpuno ovisni o nama te cijelo vrijeme zahtijevaju našu pozornost; tijekom hranjenja te prilikom oblačenja i prematanja. Prematanje i njega su vrlo bitni za djetetovo zdravlje, stoga je vrlo bitno odabrati praktične dodatke i dodatke za njegu najviše kvalitete.

Njega i briga za dojenče započinje već u rodilištu kada se susretnemo s prvim mijenjanjem pelena, prvim preoblačenjem i nježnim kupanjem. Kako dijete raste se mijenjaju način njege i dodaci za njegu. Iako vam se čini da prematanje nikada neće prestati - prestat će brzinom treptaja oka, a vaše dijete će već samostalno obavljati nuždu.

Prvo kupanje i zabava u vodi

Svaki roditelj se sjeća djetetovog prvog kupanja koje ponekad mladim obiteljima predstavlja prepreku. Brčkanje postane redovan dio jutarnje ili večernje rutine i zbog toga je vrlo važno odabrati kvalitetne dodatke za kupanje koje ćete upotrebljavati svaki dan. Dodaci će vam olakšati kupanje, a djetetu ga učiniti zabavnijim. Ne zaboravite na njegu dječje kože nakon kupanja!

Tijekom prvih nekoliko mjeseci dječja kadica je nepogrešiv dio dječje opreme. Dijete je puno lakše okupati u kadici nego pod tušem ili u velikoj kadi. Možete ju postaviti na stol ili neku drugu, visoku površinu te si na taj način olakšati posao. Dojenče će se također osjećati udobnije u dječjoj kadici jer mu manji prostor predstavlja veću sigurnost. Kako bi mu kupanje bilo još udobnije ga tijekom prvih nekoliko tjedana možete uviti u tetra pelene koje će nježno zagrliti njegovo malo tijelo.

Kada djeca odrastu kupanje postane puno zabavnije. Više će se brčkati i istraživati. S obzirom da ih je teško držati rukama, pomoći će vam praktične ležaljke i sjedala za kupanje koja vrlo jednostavno možete postaviti u dječju ili veliku kadu. 

Nakon kupanja zavijte dijete u mekan ručnik koji dobro upija vodu. Ručnik mora biti dovoljno velik kako bi pokrio cijelo dijete. Kako se dijete ne bi prehladilo vrlo je bitno da mu je tijekom kupanja udobno i toplo.

Njega s kvalitetnom kozmetikom

Nježna dječja koža zahtjeva kvalitetnu kozmetiku koja sadrži provjeren i siguran sastav. Njega dječje kože je vrlo bitna kako bi spriječili moguće upale ili svrbež, stoga je vrlo bitno da je koža nahranjena i vlažna. Tijekom hladnih mjeseci je posebno bitno zaštititi dječju kožu od vanjskih utjecaja.

Provjerite kvalitetnu kozmetiku u Bubamarinim prodavaonicama! U našim prodavaonicama se nalaze proizvodi napravljeni od sigurnog i kvalitetnog sastava.

Predlažemo vam da u kozmetičku zbirku uključite sljedeće proizvode:

  • krema za hlađenje koja ublažuje razdraženu kožu, najčešće uzrokovano pelenama,
  • ulje za njegu koje možete upotrijebiti nakon kupanja,
  • kremu koja štiti nježnu kožu od mraza i vjetra,
  • šampon za kupanje odnosno tuširanje.

U Bubamari vas pored osnovnih proizvoda čekaju još drugi brojni proizvodi za njegu. Ne zaboravite da svako dijete ima jedinstvenu kožu te da svaki proizvod ne odgovara svakom djetetu.

Zdravlje na prvom mjestu

Svaki roditelj sa sigurnošću može potvrditi da nema ništa goreg od toga kada se dijete razboli. Temperatura, kašalj i puni nosić mogu izmoriti vaše dijete. Na našim policama ćete pronaći praktične dodatke koji će vam pomoći prilikom prehlada i viroza. Pored stola za prematanje uvijek možete postaviti praktični termometar kako bi u svakom trenutku mogli izmjeriti djetetovu temperaturu. Pomoću aspiratora ili inhalatora možete pomoći djetetu kojeg je viroza već zahvatila.

Uzbudljiva i sigurna igra u prirodi

Kada prođe zima i proljeće probudi prirodu, sunce postane sve jače. Pojave se insekti i komarci koji mogu prouzročiti neugodne ubode vašem djetetu. Ukoliko se puno igrate ili šetate po prirodi ili u gradu, pobrinite se da vaša djeca budu zaštićena od sunčanih zraka, uboda komaraca i drugih insekata.

Višenamjenska upotreba tetra pelena

Tetra pelene su dodatak kojeg ćete sigurno kupiti tijekom pripreme za novog obiteljskog člana. Vrlo su praktične, a u ponudi su u različitim veličinama. Tetra pelene su odličan dodatak prilikom njege djeteta – možete ih upotrebljavati kao podlogu za prematanje, tijekom kupanja, za brisanje kože ili kao ljetni pokrivač. Roditelji često odabiru one koje dobro upijaju te su izuzetno kvalitetne.

Prematanje će postati vaša svakodnevna rutina. Kada vam se pridruži novi obiteljski član, njega i prematanje postanu dio svakodnevnice. Morati ćete zamijeniti puno pelena prije nego vaše dijete postane spremno na samostalnu uporabu kahlice ili nastavka za toalet. S obzirom da će dijete puno vremena provesti u pelenama, vrlo je važno da su udobne te mu u potpunosti odgovaraju. Ukoliko mu ne odgovaraju može doći do osipa. Na naše police smo smjestili kvalitetne pelene, napravljene od nježnih materijala, primjerenih za dječju kožu, a istodobno ih odlikuje odlično upijanje. Pelene koje možete pronaći u našoj ponudi nisu samo kvalitetne, nego su i simpatičnog izgleda. Tako da vam prematanje neće biti samo dosadna obaveza.

Kako bi se vaše dijete tijekom prematanja osjećalo sigurno, odaberite udobne podloge za prematanje. U ponudi možete pronaći podloge različitih dimenzija tako da ćete s lakoćom pronaći podlogu koja odgovara vašem stolu za prematanje.

Prematanje i njega će vas zbližiti s djetetom

Njega i prematanje nisu samo obaveza koju morate ispunjavati. To su trenuci tijekom kojih se možete zbližiti sa svojim djetetom. Tijekom prematanja mu možete govoriti nešto lijepo, zabavljati ga različitim izrazima na vašem licu ili mu zapjevati najdražu pjesmu.

Kako bi se dijete osjećalo mirno i opušteno tijekom njege mu možete ponuditi nježnu i opuštajuću masažu. Pomoću kvalitetnih dodataka, njega i prematanje postaju zabavne aktivnosti koje vam prirastu k srcu. Trenuci koje ćete tijekom njege provesti sa svojim djetetom će vam zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

Pokažite više
Zatvori