Kupanje djeteta

Filtriraj 1
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. BUBABA BY FREEON 18 Proizvodi
 2. CANPOL 6 Proizvodi
 3. FEHN 1 Proizvod
 4. FREEON 2 Proizvodi
 5. KEEEPER 7 Proizvodi
 6. MALTEX 6 Proizvodi
 7. NUK 1 Proizvod
 8. STERNTALER 2 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bež 1 Proizvod
 2. Bijela 10 Proizvodi
 3. Crna 1 Proizvod
 4. Plava 11 Proizvodi
 5. Roza 7 Proizvodi
 6. Šarena 3 Proizvodi
 7. Siva 7 Proizvodi
 8. Smeđa 1 Proizvod
 9. Zelena 4 Proizvodi
 10. Žuta 1 Proizvod
Novi proizvodi
 1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 1 od 1 proizvoda
Poredaj po

Ugodno kupanje i veselo brčkanje

Kupanje i njega djeteta je više nego obična rutinska obaveza prije spavanja. Kupanje znači njega, briga i održavanje povezanosti između djece i roditelja. Svojem djetetu pružite samo najbolje s proizvodima za kupanje, te dodacima robnih marki Canpol, Chicco, Doomoo Basic, FreeOn, Keeeper i Thermobaby.

Iskoristite priliku za proživljavanje lijepih trenutaka sa svojim djetetom i neka se kupanje pretvori u pravu malu vodenu zabavu! Ne zaboravite, sigurno i udobno kupanje je ključ do vrhunske njege vaših najmlađih.

Proizvodi i dodaci za kupanje djece

Prilikom odabira proizvoda za kupanje djece, važno je da se odlučite za dodatke koji najbolje odgovaraju vama, vašem djetetu i ne manje važno, prostoru s kojim raspolažete. U Bubamari vas čeka velika ponuda kadica, ležaljki za kupanje, termometara za vodu i protukliznih podloga.

Kadice su neizostavan dodatak za kupanje naših mališana. Kupanje novorođenčadi je na početku pravi izazov, kako za roditelje, tako i za novorođenčad. Važno je da odaberete proizvod koji najbolje odgovara vama i vašem djetetu, te na taj način smanjite stres na obje strane.

Kako odabrati kadicu za kupanje djeteta? Na što moramo biti pozorni prilikom kupovine?

 • Kadice koje rastu skupa s djetetom su primjerene za novorođenčad i za malo veće bebe. Opremljene su s dodatnim sjedalom za novorođenče, kojeg kasnije možete ukloniti, te kadicu dalje upotrebljavati.
 • Plastične kadice su jednostavne za čišćenje. Na dnu najčešće imaju čep s pomoću kojeg kadicu vrlo brzo i jednostavno možete isprazniti. Neke kadice su već opremljene sa sjedalom, no ukoliko nisu, sjedalo ili ležaljku uvijek možete dodatno kupiti.
 • Sklopive kadice su odličan izbor za one obitelji koje raspolažu s manje prostora za spremanje kadice i za one koji vrlo često idu na putovanje sa svojim mališanom. Nakon upotrebe kadicu možete vrlo jednostavno složiti i pospremiti tamo gdje će zauzeti najmanje prostora  ili ju možete uzeti sa sobom na put.
 • Stalak za kadicu služi kako bi kadicu namjestili na viši položaj, najčešće u visinu pojasa. Tijekom kupanja neće biti potrebe za saginjanjem, što pomaže prilikom pravilnog držanja i udobnog položaja vaše kralježnice. Kadica je na stalku namještena čvrsto i stabilno, no važno je da se prije upotrebe uvjerite u kompatibilnost kadice i stalka.

Kada vaše dijete preraste kadicu dolazi vrijeme za nadogradnju opreme za kupanje. Sjedalo ili ležaljka za kupanje vašem djetetu osigurava maksimalnu udobnost tijekom kupanja, a istovremeno ga štiti od klizanja ili pada. Neka sjedala i ležaljke su primjerene za novorođenčad od rođenja na dalje, no obično su namijenjeni djeci koja već samostalno sjede, što znači djeci starijoj od 6 ili 8 mjeseci. Bitno je da prilikom upotrebe sjedala ili ležaljke za kupanje detaljno pročitate i poštujete pravila za upotrebu, te da dijete bude cijelo vrijeme pod nadzorom. Možete ih koristiti u kadi ili tuš kabini.

Kako odabrati sjedalo odnosno ležaljku za kupanje? Na što moramo biti pozorni prilikom kupovine?

 • Provjerite ukoliko sjedalo/ležaljka odgovara novim sigurnosnim standardima.
 • Uvjerite se da oblik sjedala osigurava sigurno i stabilno sjedenje.
 • Odaberite sjedalo/ležaljku koja je primjerena za visinu, težinu i starost vašega djeteta.
 • Izmjerite svoju kadu ili tuš kabinu, te se uvjerite da dimenzije odabranog sjedala/ležaljke odgovaraju kadi.
 • Odaberite sjedalo ili ležaljku izrađene od protukliznog materijala ili ih opremite s protukliznom podlogom.
 • Odaberite motiv i boju koja će se najviše sviđati vašem djetetu.

Za još sigurnije i udobnije iskustvo možete upotrijebiti različite dodatke za kupanje. Neke kadice su opremljene sa senzorima koji vas upozoravaju o mogućnosti previsoke ili preniske temperature vode. U suprotnom slučaju možete si pomoći termometrom za vodu i osigurati se da je temperatura vode odgovarajuća. U Bubamari vas čekaju slatki termometri s različitim životinjskim motivima – termometar, pored svoje funkcije mjerenja temperature vode, može postati i igračka koja će tijekom kupanja dodatno razveseliti dijete!

Kupanje će biti sigurnije i udobnije ukoliko upotrijebite protukliznu podlogu. Možete ju koristiti u kadi ili tuš kabini. Možete birati između različitih motiva i čarobnih nijansi boja. Neke podloge su opremljene s indikatorom topline, koje prilikom dodira s toplom vodom promijene boju. Razveselite svoje dijete s protukliznom podlogom za koju mislite da će mu se najviše svidjeti, te mu dodatno uljepšajte dnevnu rutinu kupanja. Možete odabrati protuklizne podloge manjih dimenzija, te ih rasporediti po površini za kupanje.

Mekani ručnici i udobni ogrtači – optimalna udobnost za vaše dijete i nakon kupanja!

Svom djetetu osigurajte udobno i sigurno iskustvo i nakon kupanja. Umotajte ga u mekani ručnik ili udobni ogrtač. Za vaše najmlađe u Bubamarinoj ponudi možete pronaći razne boje i motive. Ručnici i ogrtači su najčešće ukrašeni veselim životinjskim motivima ili slatkim ušima. Nakon kupanja se vaš mališan može pretvoriti u skakutavog zeca, zelenu žabicu ili sjajnog pingvina. U raznolikoj liniji ogrtača i ručnika ćete sigurno pronaći nešto za svaki ukus.

Udobno i prije svega sigurno kupanje

Roditelji sigurnost svog djeteta uvijek postavljaju na prvo mjesto, a kupanje nije iznimka. Osigurajte svojim najmlađim maksimalnu sigurnost prilikom kupanja i poštujte sljedeće savjete:

 1. Tijekom kupanja djeca moraju biti pod konstantnim nadzorom odrasle osobe. Najviše nezgoda se dogodi upravo zbog toga jer se roditelji samo na trenutak okrenu na drugu stranu. Iako vaše dijete stabilno sjedi u kadici ili na stalku za kupanje, nikada ga ne puštajte samoga!
 2. Prvo napunite kadicu vodom, a tek onda položite dijete u nju. U suprotnom slučaju bi se temperatura vode tijekom kupanja mogla promijeniti, što bi bilo neugodno za dijete. Temperaturu vode provjerite prije nego dijete stavite u kadicu. Možete si pomoći termometrom.
 3. Uvjerite se da dodaci koje upotrebljavate za kupanje odgovaraju starosti odnosno veličini vašeg djeteta. U slučaju da je dodatak (npr. kadica ili sjedalo) prevelik ili premalen, dijete neće biti namješteno u optimalnom položaju, što smanjuje udobnost i povećava mogućnost nezgode tijekom kupanja.
 4. Osigurajte svoje dijete prije pada ili skliske površine – odaberite proizvod od protukliznog materijala i pobrinite se za dodatnu sigurnost tijekom kupanja.

U Bubamari provjerite veliku ponudu dječjih kadica, ležaljki za kupanje, protukliznih podloga, mekanih ručnika i ogrtača. S njima će kupanje umjesto stresne obaveze postati prava vodena pustolovina. Sigurno i udobno kupanje je bitno za odličnu njegu vaših najmlađih. Osigurajte svojem djetetu samo najbolje!

 
Pokažite više
Zatvori