Bubamara prodavaonice su se pridružile Baby Centru!

 

 

Poštovani kupci, poštovani članovi kluba,

Dugogodišnja tradicija, znanje i stručnost dvaju timova koji su pratili razvoj dviju robnih marki Bubamara  i Baby Center  spajaju se pod zajedničkim brendom - Baby Center.

Tradicija i zajedničke vrijednosti koje prenosimo daju nam snažan oslonac za ostvarenje zacrtane vizije - biti prvi izbor trudnica, mladih mama, roditelja i svih koji žele najbolje za svoju djecu sa sveobuhvatnom, stručnom i promišljenom ponudom proizvoda objedinjenom na jednom mjestu uz uvijek prijateljski savjet naših prodavača.

Zajedno ćemo i dalje graditi snažan i prepoznatljiv brend Baby Center koji je sinonim za širok asortiman, izvrsnu kvalitetu, stručnu i prijateljsku podršku svima vama od trenutka kada središte vašeg svijeta postane sigurno i razigrano odrastanje djece.

U tome nas vode zajedničke vrijednosti naših zaposlenika - poštovanje, povjerenje, suradnja, iskrenost i inovativnost.

Veseli nas da ste dio te obitelji i Vi.

 U narednim danima, odnosno do kraja listopada, krećemo s izmjenama vizualnog identiteta poslovnica Bubamare – u  novi vanjski izgled - pod logotipom Baby Centra

 

 

Što se mijenja za vas kao kupce?

Bubamara prodavaonice dobivaju novo ime - Baby Center. Ostaju na istim lokacijama i u istom radnom vremenu. Sve lokacije Baby Center prodavaonica provjerite OVDJE.

Ukoliko kupujete na bubamara.eu i želite odabrati osobno preuzimanje kao način dostave narudžbe, i dalje ćete moći odabrati prodavaonicu u kojoj želite preuzeti narudžbu. To će sada biti Baby Center prodavaonica, a odabrati možete onu u kojoj se željeni proizvodi nalaze na zalihi. Dakle, web narudžbe na bubamara.eu osobno možete preuzeti u odabranim Baby Center prodavaonicama.

Bubamara.eu web shop nastavlja sa radom te ćete i dalje moći kupovati kao i dosad.

 

Kupnja u Internet trgovinama

Kupovati možete u dvije internet trgovine: bubamara.eu i babycenter.hr

Za korištenje pogodnosti na bubamara.eu* potrebno se registrirati na sljedećoj poveznici: https://www.bubamara.eu/customer/account/create/ 

Za korištenje pogodnosti na babycenter.hr* potrebno se registrirati na sljedećoj poveznici: https://www.babycenter.hr/register 

*ukoliko ste kreirali svoj profil/online klupsku karticu na jednom od navedenih web shopova, ona vrijedi za kupovinu u svim fizičkim prodavaonicama Baby Center. Dakle, i Bubamara i Baby Center klupskom karticom možete kupovati u svim fizičkim Baby Center prodavaonicama. 

 

Što se mijenja za vas kao članove kluba Bubamara?

Ujedinili smo uvjete poslovanja kluba Bubamara i Baby Center tako da sada članovi kluba Bubamara dobivaju još bolje uvjete. Za svaku kupnju iznad 80 kn na svoju klupsku karticu dobivate bonus od 2% od iznosa kupnje. Više o novim uvjetima kluba Bubamara potražite ovdje

Sve pogodnosti koje imate sa svojom postojećom Bubamara karticom ostvarujete i dalje te ju sada možete koristiti i u svim Baby Center prodavaonicama.

Ako još niste član kluba Baby Center, kako biste ostvarivali klupske pogodnosti, registrirajte se i kreirajte svoj profil/online klupsku karticu Baby Center ovdje: https://www.babycenter.hr/register

Korištenje bonusa - prikupljen bonus na Bubamara klupskoj kartici možete iskoristiti u bilo kojoj Baby Center prodavaonici. 

 

Potražite više odgovora na najčešća pitanja na ovoj poveznici

Za dodatna pitanja, javite se putem e-maila: klub@babycenter.hr 

Zatvori