Stolni i samostojeći nogomet

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Cijena
Boja
  1. Drvena 2 Proizvodi
  2. Šarena 2 Proizvodi
Novi proizvodi
  1. Novi proizvodi 1 Proizvod
Prikazanih 2 od 2 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 2 od 2 proizvoda
Poredaj po

Stolni nogomet zabavlja mlade i one koji se tako osjećaju

Nogomet je zasigurno najpopularnija igra na cijelom svijetu. Muški su nad njom posebno oduševljeni. Ne govorimo samo o odraslim muškarcima i djeci – nogomet obožavaju svi pripadnici muškoga spola. Nogomet je toliko popularan da je čak i ženska populacija oduševljena. To nam nešto govori, zar ne? Budite bez brige ukoliko vam lopta ne leži tako dobro kao Messi-ju ili Ronaldu. Ne brinite se ukoliko ne možete pretrčati desetke kilometara na potpuno pokošenoj travi. Mi smo se pobrinuli kako bi nogomet došao u vašu dnevnu sobu.

Stolni i ručni nogomet

Stolni i ručni nogomet možete pronaći svuda – u pubovima, sportskim klubovima, u dnevnim sobama i prostorima za druženje. Iako se u igri stolnog nogometa većinom nađu muškarci, ručni nogomet ujedinjuje sve generacije. No istina je da se muškarci većinom previše užive i igru shvaćaju preozbiljno.

Ručni nogomet je izrađen od kvalitetnih materijala  tako da preživi svaku napetu utakmicu. Ima 6 željeznih palica – 3 palice imaju držač na jednoj strani, a 3 na drugoj strani. Tako da svaka ekipa u ruci drži tri palice, svaka palica na sebi ima 3 igrača izrađena od umjetnih materijala.  Igra je puno napetija i zanimljivija s obzirom da ti igrači nisu tako fleksibilni kao što bi željeli. Nikada ne nedostaje vikanja na igrače – koji ništa ne čuju, navijanja i prepiranja ako netko vara ili ne.

Obogatite igru stolnog nogometa

Pravila ručnog nogometa su jasna svima koji ga igraju. Cilj je dati gol i ništa nije važnije od toga. Ukoliko u društvu nemate muškaraca, igru možete dodatno obogatiti. Ženama će brzo dosaditi deranja i prepiranja o „offside-u“ koji uopće ne postoji. Za vas smo odabrali nekoliko zabavnih i zanimljivih prijedloga na koji način možete svima obogatiti igru – malima i velikima.

  • U igru uključite sve, čak i ako imate miješano društvo – od djece do odraslih. Djeca za svog para mogu odabrati odraslu osobu ili se mogu natjecati protiv roditelja sa svojim najboljim prijateljem. Ukoliko su maleni, ponudite im stolicu ili klupu kako bi imali pogled na stol kao i odrasli.
  • Bez obzira na to jeste li u manjem ili većem društvu možete pripremiti zabavan turnir. Ukoliko vas je manje igrajte 1:1, na taj način će turnir biti zanimljiviji i duže će trajati. Ukoliko vas je više, podijelite se u parove –malo drugačije nego inače! Za svog para odaberite nekoga s kome redovno razgovarate, osobu suprotnog spola ili nekoga od koga se u potpunosti razlikujete tijekom igre stolnog nogometa. Na kraju krajeva, radi se o zabavi i smijehu, a ne samo o rezultatima. Na taj način će biti još zabavnije.
  • Jeste li pokušali igrati slijepi nogomet? Sljedeći puta probajte. Stolni nogomet ima ograničen prostor, stoga se ne trebate brinuti da će loptica negdje odletjeti, jedino ako ju prejako udarite. Začinite igru i zavežite si oči. Oslonite se na osjećaj i upute koje vam smiju dati samo navijači. To će biti zabavno i smiješno!
  • Ručni nogomet možete igrati tako da na svakoj strani bude tri igrača. Na taj način svaki od igrača jednom rukom drži palicu dok je druga ruka slobodna. Igranje jednom rukom će biti puno zanimljivije, jer smo naviknuli igrati s dvije ruke koje nam omogućavaju bolju kontrolu. Prepustite se te se od srca nasmijte, golovi nisu bitni.
  • Svaka ekipa može imati tri ili najviše četiri igrača. Mijenjajte igrače iz svake ekipe kada jedna strana da gol. Pored igre će biti potrebno skoncentrirati se i na zamjene. Zamjene moraju ići po istom redu. Obećavamo da vas čeka puno smijeha.

Vrijeme je za igru bilijara! 

Bilijar je također vrlo popularna igra baš poput stolnog nogometa. Upravo zbog toga smo ga uključili u našu ponudu. Sigurno ćete se slagati ako vam kažemo da je bilijar jedan od zanimljivih dekorativnih dodataka za vaš blagovaonski stol ili stolić za dnevnu sobu. Ukoliko pustimo dekoraciju svi se slažemo da je igra bilijara uvijek dobra zabava.

Iako je bilijar malo zahtjevniji za djecu, sigurno će biti sretni ukoliko im pokažete nekoliko trikova. Stol za bilijar kojeg možete pronaći u našim trgovinama je malo manji, zbog čega je vrlo praktičan. Ukoliko idete na putovanje možete ga jednostavno ponijeti sa sobom.

Vrste stolnog nogometa

Iako smo uvjereni da je ručni nogomet kojeg igramo jedini koji postoji, to nije istina.  Na svijetu postoji puno različitih stolova za stolni nogomet. Svaki ima svoje karakteristike i drugačije se igra. Unatoč tome što se međusobno razlikuju svi stolni nogometi moraju ispunjavati neke osnovne uvjete. Pobrinuli smo se da te standarde ispunjavaju i oni nogometi koje smo pripremili za vas.

Najbolja zabava u vašem domu

Pobrinuli smo se kako bi od danas na dalje priredili najbolje zabave. No kako bi stvarno bile najbolje se morate sami pobrinuti, a mi ćemo se pobrinuti za razigranost svih gostiju.

U našoj ponudi možete pronaći ručni stolni nogomet kojeg možete postaviti na pod ili na stol, isto kao i bilijar i stol 4 u 1. Stol 4 u 1 vam nudi 4 atraktivne i zabavne igre koje će oduševiti sve kojima ih budete predstavili. Od sada će se bilijar, ručni nogomet, stolni tenis i hokej igrati u vašoj dnevnoj sobi.

Vrlo je važno da probudite dijete u sebi, a ništa ga ne može probuditi bolje od igre. Ukoliko ne stolni nogomet, onda možda bilijar ili hokej. Tijekom igre ćete se moći dokazati, nasmijati i družiti s vašim najdražima.

 

Za vas i vaše prijatelje odaberite jednu od igara koje nudimo na našim internetskim i fizičkim policama. Igre su primjerene za djecu i odrasle. Uvjereni smo da će tijekom igre uživati svi obiteljski članovi!

Pokažite više
Zatvori