Tricikli

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. FREE 2 MOVE BY FREEON 2 Proizvodi
 2. QPLAY 8 Proizvodi
 3. SMARTRIKE 2 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Crna 7 Proizvodi
 2. Ljubičasta 2 Proizvodi
 3. Roza 1 Proizvod
 4. Šarena 3 Proizvodi
 5. Siva 3 Proizvodi
 6. Srebrna 2 Proizvodi
Dob djeteta
 1. 10 mjeseci 8 Proizvodi
 2. 12 mjeseci 2 Proizvodi
 3. 6 mjeseci 1 Proizvod
Prikazanih 12 od 12 proizvoda
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Ideja za poklon
  Tricikl Nova 3 u 1 crni Tricikl Nova 3 u 1 crni
  QPLAY 
  Tricikl Nova 3 u 1 crni
  1.399,99 kn
  185,81 EUR
  Quickview
 2. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Tricikl Smartfold 300+ Tricikl Smartfold 300+
  SMARTRIKE 
  Tricikl Smartfold 300+
  879,99 kn
  116,80 EUR
  1.099,99 kn
  145,99 EUR
  Quickview
  -20%
 3. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Tricikl STR7 Urban Tricikl STR7 Urban
  SMARTRIKE 
  Tricikl STR7 Urban
  1.439,99 kn
  191,12 EUR
  1.799,99 kn
  238,90 EUR
  Quickview
  -20%
Prikazanih 12 od 12 proizvoda
Poredaj po

U šetnjicu s triciklom

Otkrivanje svijeta iz dječjih kolica je zanimljivo, no vaše dijete će uskoro željeti više od toga. Kako bi šetnice još uvijek ostale zabavne, a prije svega zanimljive, možete se uputiti u s triciklom u šetnjicu. Tricikli su primjereni su primjereni za novorođenčad koja znaju samostalno sjediti. Za vas vožnja neće biti nimalo zahtjeva ili naporna unatoč tome što je tricikl nizak kako bi dijete nogama moglo dosegnuti tlo. Svi tricikli koje pronađete u Bubamarinim prodavaonicama su opremljeni praktičnom teleskopskom ručicom koja olakšava vožnju i nadzor kretanja.

Obogatite svoje svakodnevne šetnjice s Bubamarini triciklom robne marke Free 2 Move, smarTrike, Smoby ili QPlay.

Tricikl ćete moći koristiti dosta dugo. Mnogi tricikli dizajnirani su tako da rastu zajedno s malim djetetom. To znači da ga možete sastaviti i upotrijebiti onako kako najbolje odgovara djetetovoj veličini i starosti.

Koje su karakteristike dobroga tricikla?

U Bubamarinim prodavaonicama će te pronaći bogatu ponudu tricikala koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Unatoč tome je najvažnije odabrati tricikl koji vam najbolje odgovara, no ne smijete zanemariti sljedeće karakteristike dobroga tricikla:

 • snažna i čvrsta konstrukcija,
 • sigurnosni pojas,
 • teleskopska ručka prilagodljiva po visini,
 • i kvalitetni kotači.

Kako odabrati pravi tricikl?

 • Tricikl isprobajte prije kupovine kako bi utvrdili da je jednostavan za uporabu odnosno da se njime dobro upravlja. Tricikl koji se loše upravlja vam tijekom šetnje može izazvati rast sijedih dlaka, prednost je ukoliko tricikl ima prilagodljiv leđni naslon – to osigurava dodatnu udobnost. To nije najvažniji faktor prilikom izbora, no može utjecati na to kako će se vaše dijete osjećati tijekom vožnje na triciklu.
 • Prije kupovine provjerite koje je maksimalno opterećenje tricikla.
 • Ukoliko znate da će te tricikl koristiti za šetnje tijekom toplih, sunčanih dana, treba imati veliki krović. Ukoliko je moguće krović bi trebao nuditi zaštitu od UV zraka 50+.
 • Ukoliko je moguće dijete bi ga trebalo isprobati u trgovini, kako bi vidjeli odgovara li mu uopće odabrani model.

Svestranost tricikala za djecu

Tricikli su praktičan i svestran dodatak. Pratiti će vas kroz dugo razdoblje i izuzetno su prilagodljivi. Prilagođavaju se djetetovom razvoju i potrebama te ga korak po korak vode od toga da samo sjedi na biciklu pa sve do toga da ga samostalno vozi. Djetetu omogućavaju samostalnu vožnju, a istovremeno im roditelji mogu pomagati kada postanu umorni.

Brojne tricikle možete brzo i jednostavno prilagođavati i mijenjati. Vrlo su kvalitetni i izrađeni od čvrstih materijala te imaju funkcije koje će vama i vašem djetetu olakšati i obogatiti duge šetnje. Vožnja na triciklu će vašem djetetu biti puno zanimljivija od vožnje u običnim dječjim kolicima. S tricikla će imati bolji pogled, a pored toga će se osjećati odraslije i samostalnije.

Uživajte u svim trenucima i prekretnicama koje vas čekaju tijekom prvih godina s vašim najmlađim članom. Nešto najljepše je gledati djecu kako uživaju u opažanju i zanimanju za okolinu. Zamislite kako će biti sretni kada budu mogli istraživati svijet sa svojega tricikla koji će im omogućiti slobodu, sigurnost i vaš nadzor – koji će mu tijekom tog razdoblja još uvijek biti potreban 

U velikoj ponudi tricikala će te sigurno pronaći onoga koji će oduševiti vas i vašega mališana te vas odvesti prema novim pustolovinama.

Pokažite više
Zatvori