KLUPSKA SRIJEDA 10% web only popusta na redovne cijene za članove kluba

klub

Dragi članovi kluba,
veseli nas što imate povjerenja u nas. Želimo da se prilikom izbora proizvoda koje trebate za svoje mališane osjećate sigurno, a prije svega zadovoljno, s mislima da ste za svoje najmlađe članove obitelji odabrali samo najbolje. U želji da vam uskočimo u pomoć, pripremili smo za vas posebnu pogodnost, koja će vam olakšati kupnju. Da bi odabir između široke ponude bio što lakši, pozivamo vas da pročitate naše savjete i posjetite web shop kako biste ostvarili popust.

Postanite članica kluba Bubamara, članstvo vam donosi brojne pogodnosti. Provjerite koje > 

 

Što mi donosi popust srijedom?

10 % popusta na sve* redovne cijene

Svake srijede vam omogućavamo kupnju proizvoda na redovnoj cijeni 10% povoljnije. Vrijedi za kupnju samo na web shopu www.bubamara.eu. Popust se obračunava članovima kluba, za korištenje popusta potrebno se prijaviti na svoj profil.

*ne vrijedi na Cybex Platinum

2 % bonusa

Korištenje bonusa

Bonus ostvarujete za svaku kupnju iznad 80 kn ukoliko ste član kluba. Skupljene bonuse možete iskoristiti već sljedeći dan od dana kupnje, odnosno najkasnije do kraja bonitetnog razdoblja. Bonus je potrebno iskoristiti jednokratno i nije ga moguće iskoristiti djelomično. Bonus možete iskoristiti u prodavaonicama Bubamara prilaganjem klupske kartice. Bonus se skuplja za kupnje na web shopu i u fizičkim prodavaonicama.

Neiskorišten bonus po isteku bonitetnog razdoblja se briše. Ponovni zapis obrisanog bonusa nije moguć. U novom bonitetnom razdoblju bonus se ispočetka zbraja. 

Bonus nije moguće iskoristiti u web trgovini www.bubamara.eu.  

Stanje bonusa
Trenutno stanje bonusa možete provjeriti na svom profilu na web stranici www.bubamara.eu. Stanje se također ispisuje na svakom računu prilikom kupnje.

 

Postanite članica kluba Bubamara.

Učlanjenjem u klub Bubamara svake srijede korištenjem svoje klupske kartice ostvarujete 10% popusta na sve* redovne cijene na web shopu, a dobivate i dodatnih 2% bonusa na klupsku karticu za svaku kupnju iznad 80 kn. 

 

*popust ne vrijedi na Cybex Platinum, početnu hranu i mlijeko. Više o općim uvjetima akcije potražite u Općim uvjetima članstva u klubu Bubamara, koji su dostupni ovdje.

Zatvori