Za trudnice i mame

Kupovina za dojenče je nešto najljepše, no mame i trudnice ne bi smjele zaboraviti same sebe. Dodaci i kozmetika robnih marki Chicco, Nuk, Medela, Mam, Avent, Tosama, Milestone, Pearhead, Bubaba, Kit and kin, Nivea, Becutan i Adora će vas oduševiti svojom funkcionalnošću. Dodajte ih na popis za kupovinu i uljepšajte si prekrasne trenutke trudnoće i majčinstva.
Pročitaj više

Trudnice i mame – mi smo uz vas

Od čarobnog trenutka plusa na testu za trudnoću ženski život se okrene naopačke. Trudnoća je sigurno najposebnije doba u ženskom životu. Predivnih devet mjeseci, kada buduća majka ispod srca nosi novi život zna biti poprilično naporno. Žensko tijelo se suočava s brojnim promjenama. No unatoč tome se možete dobro pripremiti za buduće majčinstvo i trudnoću. Dodaci za trudnice i mame koje možete pronaći u Bubamarinim prodavaonicama će vam olakšati i uljepšati najljepše trenutke u vašem životu.

Jastuci za trudnice, mrežaste gaćice, izdajalice, kvalitetna kozmetika i torbe za prematanje – u Bubamari mislimo na sve. Provjerite što vas čeka na našim policama.

Majčinstvo je uloga za koju se je skoro nemoguće u potpunosti pripremiti. To je nešto potpuno novo, zanimljivo i uzbudljivo. Trudnoća je razdoblje tijekom kojeg puno razmišljate o svojoj novoj ulozi, pročitate koju dobru knjigu i naredite popis za kupnju važnih i praktičnih dodataka. Našu ponudu smo obogatili proizvodima za trudnice i mame kako bi vam olakšali dolazak novog obiteljskog člana. No razmišljali smo i o razdoblju nakon djetetovog rođenja tako da ćete na našim policama pronaći praktične dodatke koji će vam olakšati majčinstvo.

Predivnih devet mjeseci i priprema za roditeljstvo

Devet mjeseci trudnoće predstavlja vrijeme tijekom kojeg se budući roditelji pripremaju na novo poglavlje u svojim životima.  Žensko tijelo se u potpunosti prilagodi kako bi maloj bebi pružilo  dobre uvjete za razvoj i život. Trudnoća može proći bez ikakvih zapleta, no za neke može biti naporna i zahtjevna. Trudnice se u tom razdoblju moraju malo više posvetiti same sebi, odmarati se, dobro jesti te se pobrinuti da im je uvijek ugodno. Mislili smo na vas, te smo na naše police u Bubamarinim prodavaonicama postavili veliku zalihu jastuka za mame, kozmetike, setova za stvaranje uspomena te drugih trudničkih dodataka koji će vam olakšati trudnoću i prve mjesece nakon poroda.

Iako buduće mame dobiju puno savjeta o majčinstvu - na takvu ulogu nikada nisu u potpunosti pripremljene. Predlažemo vam redovno praćenje novih objava na našem blogu gdje u različitim rubrikama možete pronaći praktične savjete Bubamarinih mama. Pomoću Bubamarinih vodiča kroz kupnju pripremite popis za kupnju potrepština koje su potrebne vama i vašem djetetu. Na Bubamarinoj internetskoj trgovini možete pronaći ponudu naših proizvoda. Razgovarajte s prijateljicama koje su trudne ili su već postale mame. Možda imaju neki praktičan savjet ili proizvod iz Bubamare kojim su bili oduševljeni te vam ga žele s veseljem preporučiti .

Za dojenče ste se pobrinuli, a za sebe?

Trudnice i buduće mame su vrlo često oduševljene viješću o trudnoću i u mislima već razmišljaju o stvarima koje je potrebno kupiti za dijete. Prije nego dijete odraste već imaju „must have“ popis odjeće, pokrivača, tetra pelena pa čak dječjih kolica i autosjedalica. Mala beba će sve to trebati, no ne smijete zaboraviti na sebe. Prvi dani i tjedni će biti veliki izazov za vas i cijelu vašu obitelj. Na popis za kupnju nemojte zaboraviti dopisati mrežaste gaćice i uloške koje ćete ponijeti sa sobom u rodilište. Tijekom prvih dana će vam biti potrebni grudnjaci i jastučići za dojenje te ih je dobro unaprijed pripremiti. Kako bi ste se mogle malo opustiti ponesite sa sobom kvalitetnu kozmetiku i proizvode za njegu.

Pripreme na dojenje

Dojenje se na prvi pogled čini razumljivo i jednostavno. Iako je to najprirodniji način hranjenja, umirivanja i zadovoljavanja djetetove potrebe blizine i sigurnosti ne znači da je uvijek jednostavno. Dojenje predstavlja velik izazov, stoga je dobro da se za to pripremite.

U Bubamarinih prodavaonicama vas čeka bogata ponuda dodataka pomoću kojih ćete se lakše pripremiti na dojenje. Pored grudnjaka i jastučića za dojenje možete odabrati praktičnu izdajalicu. Vrlo je bitno da vam je tijekom dojenja udobno, stoga si još tijekom trudnoće odaberite udoban i lijep jastuk za dojenje. Jastuk za mame odnosno dojenje možete upotrebljavati za spavanje tijekom trudnoće.

Uspomene koje traju vječno!

Trudnoća prođe, dijete se rodi i vrijeme počne letjeti brže nego ikad prije. Mame žele sačuvati svaku uspomenu, pokret, zvuk, osmijeh, miris i trenutak s najmlađim obiteljskim članom.

Kako bi sačuvali što više posebnih i važnih trenutaka predlažemo da u Bubamari odaberete jedan od predivnih trudničkih dnevnika. Zajedničke trenutke možete ovjekovječiti albumom za dojenče i karticama za fotografiranje. Kako nikada ne bi zaboravili njihove malene dlanove i stopala napravite otiske te ih spremite kao uspomenu. Otisci dlanova i stopala će biti predivna uspomena koja će vam ostati zauvijek. Možete ih nekome pokloniti – bake i djedovi, tete ili stričevi će sigurno biti oduševljeni.

Nakon nekoliko godina ćete biti zahvalni što ste si uzeli vremena za stvaranje uspomena. Vrijeme teče brže nego što mislimo, a naša mala djeca brzo odrastaju. Uspomene koje stvorite će ostati zauvijek. Svaki puta kada se budete željeli sjetiti prvih dana, mjeseci ili godina s vašim djetetom, moći ćete prelistati album ili pogledati fotografije i otiske.

Trudnice i mame – čeka vas najuzbudljivija pustolovina u životu. Pripremite se za čarobne trenutke, puno izazova, uspona i padova – kao za svaku pustolovinu. Prije nego vas uhvati „shopping groznica“ za djetetove potrebe, prvo se pobrinite za sebe. Nikada nemojte zanemarivati svoj osjećaj ugodnosti i ispunjenja!

 

Čast nam je biti uz vas tijekom tih posebnih, jedinstvenih i čarobnih trenutaka. Pozivamo vas da istražite Bubamarine prodavaonice te na svoj popis za kupnju dodate sve što će vam uljepšati iščekivanje i majčinstvo. 

Pokažite više
Zatvori