Za trudnice i mame

Kupovina za dojenče je nešto najljepše, no mame i trudnice ne bi smjele zaboraviti same sebe. Dodaci i kozmetika robnih marki Chicco, Nuk, Medela, Mam, Avent, Tosama, Milestone, Pearhead, Bubaba, Kit and kin, Nivea, Becutan i Adora će vas oduševiti svojom funkcionalnošću. Dodajte ih na popis za kupovinu i uljepšajte si prekrasne trenutke trudnoće i majčinstva.
Pročitaj više

Popularni proizvodi

 1. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Jastuk za dojenje exclusive Jastuk za dojenje exclusive
  BUBABA BY FREEON 
  Jastuk za dojenje exclusive
  278,99 kn
  Redovna cijena 309,99 kn
  Quickview
  -10%
 2. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Jastuk za dojenje medini snovi Jastuk za dojenje medini snovi
  BUBABA BY FREEON 
  Jastuk za dojenje medini snovi
  242,99 kn
  Redovna cijena 269,99 kn
  Quickview
  -10%
 3. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Jastuk za dojenje oblaci Jastuk za dojenje oblaci
  BUBABA BY FREEON 
  Jastuk za dojenje oblaci
  278,99 kn
  Redovna cijena 309,99 kn
  Quickview
  -10%
 4. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Vrećice za pohranu mlijeka Vrećice za pohranu mlijeka
  AVENT 
  Vrećice za pohranu mlijeka
  58,49 kn
  Redovna cijena 64,99 kn
  Quickview
  -10%

Trudnice i mame – mi smo uz vas

Od čarobnog trenutka plusa na testu za trudnoću ženski život se okrene naopačke. Trudnoća je sigurno najposebnije doba u ženskom životu. Predivnih devet mjeseci, kada buduća majka ispod srca nosi novi život zna biti poprilično naporno. Žensko tijelo se suočava s brojnim promjenama. No unatoč tome se možete dobro pripremiti za buduće majčinstvo i trudnoću. Dodaci za trudnice i mame koje možete pronaći u Bubamarinim prodavaonicama će vam olakšati i uljepšati najljepše trenutke u vašem životu.

Jastuci za trudnice, mrežaste gaćice, izdajalice, kvalitetna kozmetika i torbe za prematanje – u Bubamari mislimo na sve. Provjerite što vas čeka na našim policama.

Majčinstvo je uloga za koju se je skoro nemoguće u potpunosti pripremiti. To je nešto potpuno novo, zanimljivo i uzbudljivo. Trudnoća je razdoblje tijekom kojeg puno razmišljate o svojoj novoj ulozi, pročitate koju dobru knjigu i naredite popis za kupnju važnih i praktičnih dodataka. Našu ponudu smo obogatili proizvodima za trudnice i mame kako bi vam olakšali dolazak novog obiteljskog člana. No razmišljali smo i o razdoblju nakon djetetovog rođenja tako da ćete na našim policama pronaći praktične dodatke koji će vam olakšati majčinstvo.

Predivnih devet mjeseci i priprema za roditeljstvo

Devet mjeseci trudnoće predstavlja vrijeme tijekom kojeg se budući roditelji pripremaju na novo poglavlje u svojim životima.  Žensko tijelo se u potpunosti prilagodi kako bi maloj bebi pružilo  dobre uvjete za razvoj i život. Trudnoća može proći bez ikakvih zapleta, no za neke može biti naporna i zahtjevna. Trudnice se u tom razdoblju moraju malo više posvetiti same sebi, odmarati se, dobro jesti te se pobrinuti da im je uvijek ugodno. Mislili smo na vas, te smo na naše police u Bubamarinim prodavaonicama postavili veliku zalihu jastuka za mame, kozmetike, setova za stvaranje uspomena te drugih trudničkih dodataka koji će vam olakšati trudnoću i prve mjesece nakon poroda.

Iako buduće mame dobiju puno savjeta o majčinstvu - na takvu ulogu nikada nisu u potpunosti pripremljene. Predlažemo vam redovno praćenje novih objava na našem blogu gdje u različitim rubrikama možete pronaći praktične savjete Bubamarinih mama. Pomoću Bubamarinih vodiča kroz kupnju pripremite popis za kupnju potrepština koje su potrebne vama i vašem djetetu. Na Bubamarinoj internetskoj trgovini možete pronaći ponudu naših proizvoda. Razgovarajte s prijateljicama koje su trudne ili su već postale mame. Možda imaju neki praktičan savjet ili proizvod iz Bubamare kojim su bili oduševljeni te vam ga žele s veseljem preporučiti .

Za dojenče ste se pobrinuli, a za sebe?

Trudnice i buduće mame su vrlo često oduševljene viješću o trudnoću i u mislima već razmišljaju o stvarima koje je potrebno kupiti za dijete. Prije nego dijete odraste već imaju „must have“ popis odjeće, pokrivača, tetra pelena pa čak dječjih kolica i autosjedalica. Mala beba će sve to trebati, no ne smijete zaboraviti na sebe. Prvi dani i tjedni će biti veliki izazov za vas i cijelu vašu obitelj. Na popis za kupnju nemojte zaboraviti dopisati mrežaste gaćice i uloške koje ćete ponijeti sa sobom u rodilište. Tijekom prvih dana će vam biti potrebni grudnjaci i jastučići za dojenje te ih je dobro unaprijed pripremiti. Kako bi ste se mogle malo opustiti ponesite sa sobom kvalitetnu kozmetiku i proizvode za njegu.

Pripreme na dojenje

Dojenje se na prvi pogled čini razumljivo i jednostavno. Iako je to najprirodniji način hranjenja, umirivanja i zadovoljavanja djetetove potrebe blizine i sigurnosti ne znači da je uvijek jednostavno. Dojenje predstavlja velik izazov, stoga je dobro da se za to pripremite.

U Bubamarinih prodavaonicama vas čeka bogata ponuda dodataka pomoću kojih ćete se lakše pripremiti na dojenje. Pored grudnjaka i jastučića za dojenje možete odabrati praktičnu izdajalicu. Vrlo je bitno da vam je tijekom dojenja udobno, stoga si još tijekom trudnoće odaberite udoban i lijep jastuk za dojenje. Jastuk za mame odnosno dojenje možete upotrebljavati za spavanje tijekom trudnoće.

Uspomene koje traju vječno!

Trudnoća prođe, dijete se rodi i vrijeme počne letjeti brže nego ikad prije. Mame žele sačuvati svaku uspomenu, pokret, zvuk, osmijeh, miris i trenutak s najmlađim obiteljskim članom.

Kako bi sačuvali što više posebnih i važnih trenutaka predlažemo da u Bubamari odaberete jedan od predivnih trudničkih dnevnika. Zajedničke trenutke možete ovjekovječiti albumom za dojenče i karticama za fotografiranje. Kako nikada ne bi zaboravili njihove malene dlanove i stopala napravite otiske te ih spremite kao uspomenu. Otisci dlanova i stopala će biti predivna uspomena koja će vam ostati zauvijek. Možete ih nekome pokloniti – bake i djedovi, tete ili stričevi će sigurno biti oduševljeni.

Nakon nekoliko godina ćete biti zahvalni što ste si uzeli vremena za stvaranje uspomena. Vrijeme teče brže nego što mislimo, a naša mala djeca brzo odrastaju. Uspomene koje stvorite će ostati zauvijek. Svaki puta kada se budete željeli sjetiti prvih dana, mjeseci ili godina s vašim djetetom, moći ćete prelistati album ili pogledati fotografije i otiske.

Trudnice i mame – čeka vas najuzbudljivija pustolovina u životu. Pripremite se za čarobne trenutke, puno izazova, uspona i padova – kao za svaku pustolovinu. Prije nego vas uhvati „shopping groznica“ za djetetove potrebe, prvo se pobrinite za sebe. Nikada nemojte zanemarivati svoj osjećaj ugodnosti i ispunjenja!

 

Čast nam je biti uz vas tijekom tih posebnih, jedinstvenih i čarobnih trenutaka. Pozivamo vas da istražite Bubamarine prodavaonice te na svoj popis za kupnju dodate sve što će vam uljepšati iščekivanje i majčinstvo. 

Pokažite više
Zatvori