Jastuci za dojenje

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Cijena
Boja
 1. bela 3 Proizvodi
 2. Bijela 2 Proizvodi
 3. Crna 2 Proizvodi
 4. modra 1 Proizvod
 5. multicolour 1 Proizvod
 6. Narančasta 2 Proizvodi
 7. Roza 3 Proizvodi
 8. Šarena 2 Proizvodi
 9. Siva 2 Proizvodi
 10. siva 1 Proizvod
 11. veČbarvno 2 Proizvodi
 12. Zelena 1 Proizvod
 13. Žuta 1 Proizvod
Prikazanih 10 od 10 proizvoda
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Jastuk za dojenje Dugice Jastuk za dojenje Dugice
  BUBABA BY FREEON 
  Jastuk za dojenje Dugice
  299,99 kn
  39,82 EUR
  Quickview
  Jastuk za dojenje medini snovi
  Jastuk za dojenje exclusive
  Jastuk za dojenje oblaci
  Jastuk za dojenje Proljetna rapsodija
 2. Dodajte na listu želja
  Jastuk za dojenje oblaci Jastuk za dojenje oblaci
  BUBABA BY FREEON 
  Jastuk za dojenje oblaci
  309,99 kn
  41,14 EUR
  Quickview
  Jastuk za dojenje medini snovi
  Jastuk za dojenje exclusive
  Jastuk za dojenje oblaci
  Jastuk za dojenje Proljetna rapsodija
 3. Dodajte na listu želja
  Jastuk za dojenje medini snovi Jastuk za dojenje medini snovi
  BUBABA BY FREEON 
  Jastuk za dojenje medini snovi
  269,99 kn
  35,83 EUR
  Quickview
  Jastuk za dojenje medini snovi
  Jastuk za dojenje exclusive
  Jastuk za dojenje oblaci
  Jastuk za dojenje Proljetna rapsodija
 4. Dodajte na listu želja
  Jastuk za dojenje exclusive Jastuk za dojenje exclusive
  BUBABA BY FREEON 
  Jastuk za dojenje exclusive
  309,99 kn
  41,14 EUR
  Quickview
  Jastuk za dojenje medini snovi
  Jastuk za dojenje exclusive
  Jastuk za dojenje oblaci
  Jastuk za dojenje Proljetna rapsodija
Prikazanih 10 od 10 proizvoda
Poredaj po

Udoban jastuk za dojenje je nepogrešiv za svaku buduću mamu

Sve koje ste već postale ili će te uskoro postati mame znate kako može biti naporan život s okruglim trbuhom. Rastući trbuh donosi promjene koje mogu biti naporne i neugodne brojnim budućim mamama, unatoč tome što je trudnoća prekrasno razdoblje koje ima svoje posebne čari. Još teže je udobno se namjestiti na kauč ili krevet, što utječe na kvalitetu sna.

Bez brige! U Bubamari smo mislili na vas te smo vam pripremili proizvod koji će vam osigurati najveću udobnost tijekom veselom iščekivanja. Provjerite široku ponudu jastuka za mame u Bubamarinim prodavaonicama! Kod nas možete pronaći jastuke robnih marki Ceba i Bubaba FreeOn.

Jastuk za majčinu i djetetovu udobnost

Udobnost je vrlo važna budućim mamama. Trudnički trbuh koji je iz dana u dan sve veći, promijeni držanje, utječe na mišiće i kosti te može prouzročiti neugodne bolove. Kako se budete bližili kraju trudnoće imat će te osjećaj da se više nikako ne možete namjestiti. Kako bi vam bilo što udobnije predlažemo da svoj prostor za spavanje opremite kvalitetnim jastukom za mame. Jastuci za mame su punjeni mekanim materijalima koji se lijepo prilagođavaju vašim potrebama. Tako će te se puno lakše namjestiti u udoban položaj na kauč ili krevet.

Udoban položaj utječe na to da se buduća mama, a istovremeno i njezina beba dobro osjećaju. Ugodite same sebi te na popis za kupnju obavezno uvrstite jastuk za majke.

5 načina upotrebe jastuka za majke

Jastuk za majke je svestrani dodatak koji će vam dobro doći u trudnoći i tijekom prvih tjedana i mjeseci nakon poroda. Obećavamo da će te jastuk za majke moći upotrebljavati još dugo nakon poroda jer će te se zbog njegove udobnosti teško odvojiti od njega.

Na koje sve načine možete upotrebljavati jastuk za majke?

 • Jastuk za majke je odličan dodatak za spavanje. Oduševit će vas i prije nego vam trudnički trbuh počne smetati tijekom spavanja. Kada vam se bude činilo kao da se već više nikako ne možete namjestiti tek onda ćete uvidjeti kako je udoban i praktičan. Zbog mekanog punjenja se odlično prilagođava vašem tijelu i položaju koji vam najbolje odgovara.
 • Nakon poroda vas čeka novi zadatak – dojenje. Tijekom prvih nekoliko tjedana će te puno vremena provesti na krevetu ili kauču jer će te se još uvijek navikavati na svoju novu ulogu. Vrlo je važno da vam bude udobno kako bi ste se tijekom dojenja što bolje opustile i u miru posvetile svom novorođenčetu. Tu vam može pomoći jastuk za dojenje. Namjestite ga oko sebe i ispod novorođenčeta te mu na taj način omogućite udobno ležište. Dijete će biti blizu vas, u vašem zagrljaju, a vi ćete biti manje opterećene.
 • Jastuk za dojenje će dobro doći i kao „sigurnosna ogradica“ za vaše novorođenče. Oko njega možete postaviti jastuk za dojenje kada zaspe na kauču ili u krevetu. Na taj način će djetetu biti udobnije, a vi ćete znati da je na sigurnom. To možete prakticirati samo onda dok su još uvijek maleni te se ne pomiču po krevetu odnosno kauču.
 • Vrijeme koje dijete provede na podu je izuzetno važno. Znamo da mu pri tome želite osigurati udobnost i sigurnost. Ukoliko su u blizini centra za igru ormari ili zid, na njih možete postaviti sigurnosni jastuk. U tom slučaju će se dijete udariti u mekani jastuk umjesto u rub. Kada se dijete bude učilo sjediti iza njegovi leđa možete postaviti jastuk. Tako možete biti bez brige ukoliko ostane bez ravnoteže.
 • Jedna od glavnih prekretnica za djetetov razvoj je proživljavanje vremena na trbuhu. Za dijete je to naporna ali vrlo važna aktivnost koja pomaže razvoju mišica trupa, vrata, ramena i ruku. Tijekom ležanja na trbuhu mu može pomoći jastuk za dojenje kojega namjestite ispod djetetovog prsnog koša. Ispred njega postavite njegovu najdražu igračku koja će ga motivirati za uzdržavanjem položaja.

Bogat izbor uzoraka i oblika koji zadovoljavaju svaki ukus

Namjena majčinskog jastuka je da na prvom mjestu budućim mamama osigura udobnost, a kasnije i novorođenčetu. Mamama nije važna samo funkcionalnost dodataka koje će odabrati, nego i njihov izgled. Zato smo na Bubamarine police postavili moderne, zanimljive i raznolike uzorke koji će zadovoljiti svaki ukus. Buduće mame će moći birati među nježnim bojama, aktualnim točkicama, geometrijskim uzorcima i atraktivnim uzorcima tropske šume.

Pored raznolikih uzoraka u našoj ponudi može pronaći različite oblike i veličine jastuka za mame. Svi jastuci koje smo odabrali za vas su punjeni kvalitetnim materijalima i perlicama od stiropora koje se dobro prilagođavaju vašem tijelu i položaju. Navlake su mekane, nježne i udobne na dodir, što će odgovarati vama i vašoj bebi.

Nepogrešivi dodaci za trudnice i buduće mame

Jastuk za majke je svestrani dodatak koji će vas pratiti kroz cijelu trudnoću, nakon poroda i još dugo nakon toga. S obzirom da su naši jastuci izrađeni od kvalitetnih materijala, služit će vam sve dokle ih budete htjeli upotrebljavati. Vrlo je bitno da vam je tijekom trudnoće i nakon poroda udobno. Tako će te se bolje osjećati, a to će osjećati i vaše dijete. Udoban položaj djetetu nudi dobru potporu, a istovremeno sprječava neugodne bolove i napetost u mišićima. Tijekom već napornih trenutaka, ne želite dodatne bolove, zar ne?

Ukoliko poznajete koju buduću mamu i želite joj odabrati lijep i praktičan poklon, onda je jastuk za majke odlična ideja. Obećavamo da će mu se razveseliti baš svaka trudnica.

Pripreme na novu ulogu, a na taj način i na novo životno razdoblje može biti pravi izazov i užitak. U velikoj ponudi dodataka je ponekad teško odlučiti koji vam je zaista potreban. Na naše police smo postavili upravo one za koje znamo da su funkcionalni i nepogrešivi jer će vam olakšati prekrasno razdoblje trudnoće i majčinstva.

Kada budete pripremale popis za kupnju ili listu želja ne zaboravite dopisati jastuk za dojenje. Bit ćete oduševljene kako takav jastuk može biti praktičan i koristan. U vaš dom će unijeti svježinu jer jastuke na našim policama odlikuju atraktivni i moderni uzorci.

 

 

Pokažite više
Zatvori