Kozmetika

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. ALPHANOVA BÉBÉ 8 Proizvodi
 2. BECUTAN 6 Proizvodi
 3. CHICCO 4 Proizvodi
 4. DR. PAVLOVIĆ 1 Proizvod
 5. JANOD 2 Proizvodi
 6. MEDELA 2 Proizvodi
 7. TOSAMA 1 Proizvod
 8. VIOLETA 3 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bijela 5 Proizvodi
 2. Plava 5 Proizvodi
 3. Šarena 7 Proizvodi
 4. Žuta 1 Proizvod
Prikazanih 24 od 27 proizvoda
Stranica
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Double Care Baby šampon i kupka 400 ml
  VIOLETA 
  Double Care Baby šampon i kupka 400 ml
  31,99 kn
  4,25 EUR
  39,99 kn
  5,31 EUR
  Quickview
  -20%
 2. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Double Care Baby kupka 400 ml
  VIOLETA 
  Double Care Baby kupka 400 ml
  31,99 kn
  4,25 EUR
  39,99 kn
  5,31 EUR
  Quickview
  -20%
 3. Dodajte na listu želja
  Klub cijena
  Double Care Baby šampon 400 ml
  VIOLETA 
  Double Care Baby šampon 400 ml
  31,99 kn
  4,25 EUR
  39,99 kn
  5,31 EUR
  Quickview
  -20%
Prikazanih 24 od 27 proizvoda
Stranica
Poredaj po

Njega kože tijekom trudnoće

Trudnoća je prekrasno razdoblje; jedno od najljepših razdoblja u životu svake žene. Unatoč svim lijepim trenucima koje donosi trudnoća prate je i brojne promjene. S nekima se nosimo lakše, a sa drugima teže.  Vrlo je važno da buduća mama tijekom trudnoće brine za sebe, što nedvojbeno uključuje brigu za kožu.

Koža je naš najveći organ, stoga nije svejedno koju kozmetiku odabiremo. Vrlo je važno da je kozmetika kvalitetna i što prirodnija. Postoji izreka koja kaže da bi na kožu trebali nanositi samo što bi bili spremni pojesti, a posebno tijekom trudnoće kada pored sebe morate misliti i na bebu te je vrlo bitno kakvu kozmetiku nanosite.

Zašto za vrijeme trudnoće svoju kožu moramo još više njegovati?

Koža tijekom trudnoće doživi brojne promjene. Rastom trudničkog trbuha se nakupljaju kile, a samim time se i koža rasteže. Koža koja se rasteže može početi jako svrbjeti, vrlo često se događa i pojava strija. Ne samo na trbuhu nego i na nogama, rukama, bokovima i prsima. Na promjene kože ne utječu samo rast trbuha i dobivanje kilograma.

Tijekom trudnoće tijelo koristi veliku količinu vode za dijete koje nosite, zbog čega koža postane više suha. Pored redovne upotrebe kozmetike za njegu vrlo je bitno da pijete puno vode i da prostori u kojima provodite vrijeme budu što vlažniji.

Jedan od glavnih krivaca za promjene kvalitete kože su i hormoni. Teško je unaprijed predvidjeti kakva će postati koža. Nekima postane sjajna i napeta dok se druge žale kako im je koža postala suha i uvenuta.

Visokokvalitetna kozmetika robne marke Kit & Kin

U Bubamari vas čeka visokokvalitetna kozmetika robne marke Kit & Kin koja će vas sigurno oduševiti već prilikom prve upotrebe. Kozmetički proizvodi Kit & Kin sadrže 100% prirodne sastojke, a više od polovice sastojaka je prirodnog porijekla. Proizvodi Kit & Kin sa svojim prirodnim sastojcima hrane i njeguju nježnu i osjetljivu kožu trudnica. Na donjem popisu vam predstavljamo opise i savjete kolekcije proizvoda za buduće mame kako bi ih lakše odabrale:

 • Ukoliko imate problema sa suhom kožom koja je također vrlo osjetljiva, sigurno znate koliko su važna kvalitetan i hranjiv maslac za tijelo. Maslac za tijelo je Kit & Kin je napravljen od mješavine ulja za njegu i od maslaca. Brine se kako bi se vlažni maslac jednostavno apsorbirao.  Pomoću svojih prirodnih sastojaka umiruje i štiti suhu kožu, pomaže joj kako bi lakše disala, a osjećaj nakon mazanja je jako ugodan – koža će biti mekana i glatka.
 • Jedna od najčešćih pojava tijekom trudnoće su strije. Svim mamama koje čuju sretnu vijest savjetujemo da se što prije počnu mazati kremama koje hrane kožu, maslacem za tijelo i uljima. Strije ponekad nije moguće u potpunosti spriječiti, no uporabom proizvoda Kit & Kin ulja se smanji njihova mogućnost pojave. Ulje protiv strija je napravljeno od mješavine 15 različitih ulja za njegu. Ulje umiruje kožu, čuva ju vlažnom i fleksibilnom. Ulje protiv strija se može upotrebljavati već tijekom prvih tjedana nakon poroda.
 • Nakon poroda se novopečene mame pripremaju na dojenje. Unatoč tome što je to najprirodniji način hranjenja novorođenčadi ponekad može predstavljati pravi izazov. Vrlo često se mogu pojaviti ozlijede bradavica. Kako bi dojenje bilo što bezbolnije i ugodnije u svoju torbicu dodajte mast za njegu bradavica Kit & Kin. Mast je napravljena od kvalitetnih prirodnih ulja, koji hlade, liječe i štite osjetljive bradavice.

Mama nakon poroda mora uzeti vremena za sebe!

Nakon poroda se sve vrti oko novorođenčeta. Mama se u potpunosti preda novoj ulozi te je na vrhu njezine ljestvice briga za dijete kako bi uvijek bilo sito, čisto i odmorno. U takvom tempu mame vrlo često zaborave na sebe. Kvalitetna kozmetika, poput Kit & Kin je potiče da nakon poroda uzme malo vremena za sebe. Njega kože koja se je mijenjala devet mjeseci i prilagođavala malom biću je sada vrlo bitna.

Maslac za tijelo, mast za bradavice ili ulje protiv strija mogu biti odličan poklon ukoliko se pripremate ići u posjet budućoj mami ili joj pripremate Baby Shower. Kvalitetna i prirodna kozmetika će razveseliti svaku mamu, a na taj način će te joj pokazati da mora uzeti malo slobodnog vremena za sebe.

Trudnoća je stvarno predivno razdoblje koje donosi brojne lijepe, zanimljive ali i malo manje ugodne promjene. Brojne buduće mame tijekom trudnoće kupuju proizvode koji će joj za dijete biti potrebni svaki dan. Pored pelena za novorođenčad, duda, bočica, trudničkih jastuka i odjeće na svoj popis treba uvrstiti kozmetiku.

Brojne buduće mame se boje nastanaka strija koje se najčešće pojave na trbuhu, nogama, bokovima, rukama i prsima. Mame ne vole njihov izgled iako nisu štetne i ne nanose bol. Upravo zbog toga trudnice počnu s traženjem najbolje kozmetike koja će spriječiti ili umanjiti strije. Pored strija se mlade mame susreću sa suhom kožom  i bolnim bradavicama, što može biti jako neugodno. Kvalitetna kozmetika mora biti pod brojem 1 na popisu za kupovinu. Vama i vašoj djeci želimo samo najbolje, zbog čega smo na naše fizičke i internetske police uvrstili prirodnu kozmetiku Kit & Kin. U bogatoj ponudi proizvoda Kit & Kin kozmetike će te sigurno pronaći one koji će najbolje odgovarati vama i vašoj bebi.

 

Pokažite više
Zatvori