Stvaranje nezaboravnih sjećanja

Ne možemo pronaći proizvod prema traženim kriterijima.

Stvaranje nezaboravnih uspomena s vašim novorođenčetom

Oduševljenje nad pozitivnim testom za trudnoću se je umirilo i vrijeme je za pripreme novog obiteljskog života. 9 mjeseci će brzo proletjeti , a vaše dijete će biti uz vas brzinom treptaja oka. Činit će vam se da mjeseci trudnoće brzo lete, no nećete vjerovati kako brzo vrijeme leti kada dijete bude s vama. Čekaju vas brojne prekretnice, lijepi i malo manje lijepi trenuci, a prije svega puno prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena. Iako vam se bude činilo da lijepe trenutke nikada nećete zaboraviti to će se vjerojatno dogoditi. Upravo zato je važno da tijekom trudnoće i nakon trudnoće stvarate uspomene koji će vam ostati zauvijek.

Stvaranje nezaboravnih uspomena prekrasne trudnoće

Nakon pozitivnog testa za trudnoću buduća mama još uvijek nije spremna podijeliti veselu vijest s ostatkom svijeta.  Već tijekom prvih tjedana se pokažu brojne promjene i osjećaji s kojima se susreće buduća mama. No i dalje je lijepo stvoriti nezaboravna sjećanja trudnoće. U našoj ponudi će te pronaći prekrasne trudničke dnevnike koji će vas voditi iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec, pa sve do dana kada će vam se pridružiti novi obiteljski član. U njega možete upisivati svoje osjećaje, promjene na tijelu i sve ostale važne prekretnice. Sigurno ne želite zaboraviti kada ste prvi puta osjetili udarac, saznale djetetov spol te kada vam se počeo vidjeti trudnički trbuh, zar ne?

Stvaranje nezaboravnih uspomena s novim obiteljskim članom

U našoj ponudi možete pronaći brojne zanimljive načine kako stvoriti nezaboravne uspomene s vašim djetetom. Kartice za fotografije i različiti setovi robnih marki Adora, Milestone, Trends and Pearhead nude vam beskonačne mogućnosti za stvaranje. Dozvolite da vam predstavimo prekrasne i prije svega korisne proizvode uz koje će te zauvijek obilježiti najljepše trenutke.

 • Unikatna Božićna kuglica je izvrsna ideja za stvaranje uspomena za djetetov prvi Božić. Lijepo će se slagati uz svaku Božićnu jelku.  Na kuglicu možete narediti otisak djetetove ruke, a pored toga možete dopisati njegovo ime,
 • Čini vam se da će te malene ručice i stopala zapamtiti zauvijek. Djeca rastu brže nego što mislite, a maleni prsti bi mogli pobjeći iz uspomena – osim ako ih ne otisnete i tako će vam ostati zauvijek. Možete napraviti otiske ruku cijele obitelji, a stopala i dlanove možete otisnuti na kutiju. Ukoliko vas je strah da će nastati previše nereda tijekom otiskivanja odaberite otisak s crnilom pomoću kojeg možete napraviti otisak bez ijedne mrlje,
 • Fotografije su prekrasne uspomene. Svaki puta kada ih budete pogledali sjetit će te se prekrasnih trenutaka i važnih prekretnica. Biti će još ljepše ukoliko ih postavite u okvir kojem također možete priložiti otisak stopala ili dlanova,
 • Pisanje i stvaranje albuma za novorođenče je odličan način kako na jedno mjesto spremiti sve podatke, prekretnice i najljepše uspomene. U njega možete pisati, crtati i nalijepiti fotografije.  Za nekoliko godina će te s veseljem otvoriti album za novorođenče, prelistati ga te se prisjetiti svih lijepih trenutaka s vašim mališanom,
 • Još jedan zanimljiv način kako ovjekovječiti važne i zanimljive prekretnice djetetovog razvoja su kartice za fotografiranje. Na karticama su najčešće zapisani zanimljivi i važni događaji koje je mališan doživio tijekom prvih nekoliko godina. Možete napraviti i svoju vlastitu, dijete fotografirajte s karticama i i nastat će prekrasna i zabavna uspomena.

Bitne prekretnice tijekom prve godine djetetovog života

Prva godina je još  posebnija i zanimljivija kada se obitelji pridruži novi obiteljski član. Ne samo zato što se svi navikavate na nove uloge, nego zato jer je djetetov razvoj puno veći tijekom prve godine. Bit će te svjedok brojnih prekretnica na području gibanja i socijalnog razvoja, dijete će doživjeti prvi Božić , praznike, prve posjete i naravno svoj prvi rođendan. Koje događaje morate ovjekovječiti kako bi ih se zauvijek sjećali?

 • Povratak iz bolnice: napravite fotografiju, a u djetetov dnevnik zapišite kako je protekla vožnja, koliko dugo je trajala te kako je dijete to podnijelo. Je li vas kod kuće dočekala kakva posebna dobrodošlica? Zapišite i fotografirajte jer će vam to sigurno biti lijepa uspomena.
 • Prvo kupanje: Prvo kupanje je važan trenutak jer se novorođenčad ne smije kupati odmah nakon poroda. Ne zaboravite napraviti fotografiju  i zapisati datum tog važnog događaja.
 • Prva šetnja:  Nemojte se brinuti o tome nakon koliko dana će te biti spremni izaći iz topline svoga doma. Uzmite si vremena te odite na šetnju tek onda kada se budete osjećale spremnom.
 • Prvi zub: Rast zubi je za mnoge roditelje prava noćna mora jer je moguće da dijete dobije temperaturu, bude loše volje, ima probavne smetnje ili povećano slinjenje.  Unatoč tome prvi zub je važan i lijep događaj kojega će te se htjeti ponovno prisjetiti.
 • Samostalno sjedenje: Sjedenje je nama odraslima nešto sasvim normalno, no za djecu je to jako težak napredak tijekom razvoja gibanja. Nemojte ga zaboraviti fotografirati jer će te na djetetovom licu sigurno uhvatiti izraz ponosa.
 • Prvi Božić i drugi važni događaji: U  prvu godinu će se uvrstiti brojni praznici i događaji koje će te prvi puta provesti kao obitelj. Zapišite kakvi su bili, što ste radili i jeste li možda započeli neku novu obiteljsku tradiciju.
 • Prvi koraci: Razvoj gibanja ne završava prvim korakom jer su prvi koraci trenutak kojeg niti jedan roditelj ne želi zaboraviti. Još bolje ako umjesto fotografije napravite video snimku. Prvi pokušaji hodanja će biti jako simpatični, a vaš mališan će sigurno biti jako ponosan na sebe.

Neka vam stvaranje uspomena u trudnoću i nakon poroda bude veselje i užitak. Zapišite svaki trenutak i događaj za kojega mislite da je poseban. Čak i ako vam se čini da će te ga zauvijek zapamtiti neće biti loše ako ga budete fotografirali i zapisali k ostalim važnim događajima u djetetov album.

U Bubamarinim prodavaonicama vas čekaju brojni proizvodi pomoću kojih ćete stvoriti nezaboravne uspomene tijekom prvih godina, važne događaje i najljepše trenutke.

Pokažite više
Zatvori