Torbe za kolica

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
 1. FREEON 7 Proizvodi
 2. PEG PEREGO 6 Proizvodi
Cijena
Boja
 1. Bež 2 Proizvodi
 2. Bijela 2 Proizvodi
 3. Crna 4 Proizvodi
 4. light gray 2 Proizvodi
 5. Plava 1 Proizvod
 6. Roza 1 Proizvod
 7. Šarena 1 Proizvod
 8. Siva 4 Proizvodi
Prikazanih 13 od 13 proizvoda
Poredaj po
 1. Dodajte na listu želja
  %
  Torba Glamour roza Torba Glamour roza
  FREEON 
  Torba Glamour roza
  Trenutna cijena 389,99 kn
  51,76 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 459,99 kn
  61,05 EUR
  Quickview
  %
 2. Dodajte na listu želja
  %
  Torba Glamour Torba Glamour
  FREEON 
  Torba Glamour
  Trenutna cijena 389,99 kn
  51,76 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 459,99 kn
  61,05 EUR
  Quickview
  %
 3. Dodajte na listu želja
  Zadnji komadi
  Ruksak
  PEG PEREGO 
  Ruksak
  Trenutna cijena 471,99 kn
  62,64 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 589,99 kn
  78,31 EUR
  Quickview
  %
 4. Dodajte na listu želja
  Ruksak
  PEG PEREGO 
  Ruksak
  629,99 kn
  83,61 EUR
  Quickview
 5. Dodajte na listu želja
  Zadnji komadi
  Torba za pelene
  PEG PEREGO 
  Torba za pelene
  Trenutna cijena 471,99 kn
  62,64 EUR
  Najniža cijena u zadnjih 30 dana 589,99 kn
  78,31 EUR
  Quickview
  %
Prikazanih 13 od 13 proizvoda
Poredaj po

Torba za kolica treba biti prostrana i funkcionalna

Bebinim rođenjem započinju nove pustolovine. Izazovi i izleti koji zahtijevaju upotrebu određene dječje opreme. Pored dječjih kolica, krevetića i podloge za prematanje će vam sigurno biti potrebna kvalitetna i prostrana torba za kolica. Radi se o nepogrešivom dodatku kojega ćete upotrebljavati skoro svaki dan tijekom djetetove prve godine života, a možda i duže. U nju možete spremiti sve što vam je potrebno za njegu i hranjenje vašeg djeteta.

Preporučujemo da dobro razmislite o izboru torbe za kolica jer će vas vrlo često pratiti na putu. Odaberite torbu ili ruksak koji će najbolje odgovarati vašoj obitelji – tako da će te se bez brige upustiti u nove pustolovine!

U Bubamarinim prodavaonicama možete odabrati različite prekrasne i funkcionalne torbe robnih marki Altabebe, Babymel, Bellotte, Chicco, FreeOn, Peke Baby in Ryco.

Kako izgleda praktična torba za kolica?

Čini se kao da je jednostavno odabrati torbu za kolica iako to nije uvijek tako. Torba za kolica će biti vaš suputnik tijekom svih šetnji, zadataka, izleta i putovanja. Bilo bi dobro odabrati torbu koja je prostrana, praktična, a prije svega onakva koja se vama najviše sviđa. Neke torbe za kolica dolaze zajedno s dječjim kolicima, a mi smo na naše police postavili moderne, prostrane i praktične torbe za kolica koje možete odabrati već danas.

Dobru i praktičnu torbu za kolica odlikuje prostranost i funkcionalnost. Što više džepova, tim bolje. Na taj način će te spremiti i organizirati sve dodatke koji će biti potrebni vama i vašem djetetu. Budite pozorni da torba sadrži male i velike džepove, džep za bočicu koji održava odgovarajuću temperaturu tekućine i džep u kojega možete spremiti podlogu za prematanje.  Možete odabrati ruksak za ili klasičnu torbu koja je namijenjena nošenju preko ramena. Sve torbe koje pronađete na našim fizičkim i internetskim policama je moguće brzo i jednostavno postaviti  na dječja kolica. Na taj način će vam dodaci uvijek biti pri ruci.

Što ne smije nedostajati vašoj torbi za kolica?

Ukoliko ste se pripremali na to što sve staviti u torbu za rodilište sada je vrijeme da pripremite torbu za kolica. Dobro organizirana i pripremljena torba će vam olakšati svaki zadatak i izlet. Za vas smo pripremili popis dodataka koji bi se trebali pronaći u svim torbama za kolica.

 • Rezervne pelene i podloga za prematanje: Nikada nemojte odlaziti od kuće bez rezervnih pelena, čak i ako ste premotali dijete prije odlaska iz kuće. Može se dogoditi da ćete već za nekoliko minuta morati ponovno mijenjati pelenu. Odmah zamijenite iskorištene pelene čim se vratite iz šetnje. Tako vam se nikada neće dogoditi da ćete na putu ostati bez pelena.
 • Vlažne maramice: vlažne maramice vam neće pomoći samo prilikom prematanja nego i prilikom brisanja ruku ili mrlja koje se pojave tijekom hranjenja.
 • Hrana za dojenčad: Dodatna hrana vam neće biti potreba ukoliko je vaše novorođenče maleno i još ga uvijek dojite. Pobrinite se da u torbi za kolica uvijek imate jedan obrok mlijeka, ukoliko dijete hranite na bočicu. Na putu će vam dobro doći svježe voće i kašica ukoliko je vaše dijete malo veće te ste se odlučili za uvođenje guste hrane.
 • Tetra pelene: Tetra pelene možete koristiti na više načina, zbog čega će vam uvijek dobro doći barem jedna u torbi za kolica. Možda će vam dobro doći za podlogu za prematanje, kao pokrivač kada dijete zaspe ili za ugodno namještanje.
 • Osobni dokument: Bez obzira na to gdje se uputite dobro je imati djetetove i svoje osobne dokumente na putu. To uključuje osobnu iskaznicu (ukoliko je dijete ima) i karticu zdravstvenog osiguranja.
 • Igračke:  u djetetovu torbu nemojte zaboraviti spremiti njegovu najdražu igračku. Teško je predvidjeti da će te se negdje duže zadržati i ne želite riskirati da djetetu postane dosadno.
 • Rezervna odjeća: Nikada nemojte otići od kuće bez rezervne odjeće. Djeca su nepredvidljiva i nikada ne možete znati što vas čeka. Brzo se može dogoditi da se pelena spusti ili da se dijete uprlja. Stoga je rezervna odjeća nepogrešiv dodatak u torbi za kolica.
 • Duda: Pobrinite se da u torbi uvijek imate rezervnu dudu ukoliko je dijete još uvijek upotrebljava.

Nakon nekoliko šetnji ćete sami moći predvidjeti koje stvari su vam najpotrebnije u torbi za kolica. Djetetove potrebe se mijenjaju tijekom njegovo razvoja, stoga će te sadržaj torbe za kolica uvijek trebati malo prilagođavati.

Što napraviti onda kada vam više nije potrebna torba za kolica?

Torbu za kolica ne morate baciti ukoliko je vaše dijete odraslo u mališana. Torba za kolica može biti odličan modni dodatak čak i onda kada vam više nisu potrebni dodaci poput pelena, vlažnih maramica i rezervne odjeće. Torbu ili ruksak možete upotrebljavati kao torbu za bazen s obzirom da ima puno džepova te će vam pomoći prilikom organizacije svih dodataka koje ćete trebati uzeti sa sobom. Stoga je torba za kolica odličan suputnik tijekom svih obiteljskih izleta. Dodatak prostor za spremanje stvari je uvijek dobrodošao, zar ne? Ukoliko ste odabrali ruksak koji ne izgleda poput ruksaka za novorođenče, možete ga upotrebljavati tijekom vašeg slobodnog vremena, izleta ili kupovine.

U Bubamarinim prodavaonicama će te pronaći zanimljive, moderne, prostrane te praktične torbe i ruksake. Torba za kolica sa svojim dodacima će tijekom prvih nekoliko godina biti vaša odana suputnica na svakom putu. Budite bez brige ukoliko obavljanje obveza ili izleti s novorođenčetom budu naporni. S vremenom će se to promijeniti te će te i vi i vaše dijete uživati. U torbu za kolica je bitno spremiti sve što će vam biti potrebno na putu. U šetnju nikada nemojte otići bez hrane, rezervnih pelena, vlažnih maramica, podloge za prematanje te nekoliko komada rezervne odjeće.

Nemojte zaboraviti na sebe tijekom pripreme torbe za kolica. Sigurno će se pronaći još dodatnog prostora za vašu hranu, bočicu vode i mobitel. Ukoliko budete odlazili na šetnje tijekom hladnijih jesenskih ili zimskih dana ne zaboravite u torbu spremiti kvalitetan balzam za usne te prirodnu i hranjivu kozmetiku za njegu vašega djeteta.

 

Odabir torbe za kolica će vas sigurno razveseliti. Odaberite torbu ili ruksak kojega ćete s veseljem nositi. Treba biti prostran i prije svega funkcionalan. Posjetite najbližu Bubamarinu prodavaonicu ili pogledajte našu internetsku ponudu torbi i ruksaka. Jeste li već odabrali svoju najdražu?

Pokažite više
Zatvori