Zabava i pokloni

Zajedno s Bubamarom napravite pravu zabavu bez obzira radi li se o rođendanu, Baby Shower-u ili veselom karnevalu - Bubamara vam nudi veliku ponudu dodataka, dekoracije i ideja za poklone. Osigurajte si nezaboravnu zabavu uz proizvode robnih marki Bontempi, Chi Chi Love, Pearhead, Forever i Sterntaler.
Pročitaj više

Zabava može početi!

Uvjereni smo da se vi i vaša djeca volite zabavljati i veseliti, baš kao i Bubamara! Bez obzira na priliku kod nas možete pronaći sve proizvode potrebne za planiranje i organiziranje savršene zabave za djecu.  U našoj ponudi ćete sigurno uspjeti pronaći savršen poklon za dijete ili roditelje ukoliko se zabavi pridružujete samo kao gost.

Provjerite našu ponudu proizvoda uz koje će druženje tijekom posebnih prilika biti još zabavnije. Među proizvodima za zabavu robnih marki Bontempi, Chi Chi Love, Pearhead, Forever i Sterntaler možete pronaći balone, karnevalske kostime i razne drugih dodatake.

Najbolje ideje za poklone

Idete li na rođendan, Baby Shower ili bilo koju drugu zabavu i susreli ste se s problemom prilikom izbora poklona? Bez brige! U Bubamari vam s veseljem pomažemo, kreativnim idejama i velikom ponudom proizvoda koje možete pokloniti domaćinu bez obzira radi li se o djetetu ili roditelju.

Djeca se većinom vesele novoj igrački, kreativnom setu ili sportskom opremi. Izbor savršenog poklona ovisi djetetovim interesima i starosti. Jedna od prekrasnih ideja za poklon je dječja knjiga. Velika ponuda knjiga u Bubamarinim prodavaonicama vam omogućuje odabrati onu pravu za dijete kojem je želite pokloniti. U obzir uzmite djetetovu starost i interese kako bi odabrali knjigu koju će s veseljem čitati. Knjige na opip, slikovnice i interaktivne dječje knjige su većinom zanimljivije mlađoj djeci, dok se starija djeca više vesele klasičnim bajkama, pustolovnim pripovijetkama te poučnim knjigama.

Poklanjate poklon roditeljima koji imaju malo dojenče? Onda su pelene odlična ideja za poklon! I sami znate da ih u obiteljima s malom djecom uvijek ponestane. Novopečeni roditelji će se zasigurno razveseliti odjeći za bebe koja nikada nije dovoljno i koju je ponekad potrebno zamijeniti nekoliko puta dnevno. Prilikom proslave djetetovog rođenja, obitelji možete pokloniti različite kreativne setove za stvaranje uspomena. Na taj će se način roditelji nakon nekoliko godinama moći prisjetiti, kako je nekada maleno bilo stopalo njihovog djeteta.

Poklon bon je uvijek dobra ideja za poklon

Jeste li još uvijek bez ideje za poklon? U Bubamarinoj prodavaonici odaberite Bubamarin poklon bon u vrijednosti 50, 100 ili 200 kn. Na taj će si način dijete ili roditelji moći odabrati poklon za kojeg misle da je najprikladniji. Djeci će sigurno biti drago što će moći sami odabrati igračku za svoj rođendanski poklon. Znate kako se dječje želje i ideje stalno mijenjaju i ponekad je teško shvatiti koja stvar je ona koja će ih najviše razveseliti.

Jeste li odgađali kupnju poklona do posljednjeg trenutka? Ne brinite! Kupnja poklon bona u Bubamari je jednostavna i brza. Poklon bon možete kupiti na Bubamarinoj internetskoj trgovini ili u bilo kojoj fizičkoj Bubamarinoj prodavaonici

Baby shower je sve popularniji trend među mladim roditeljima u Hrvatskoj

Američki običaj poznat kao Baby Shower također postaje sve popularniji u hrvatskim obiteljima koje očekuju dijete. Baby Shower je izvrsna prilika za zabavnu i opuštene razgovore prije dolaska novog obiteljskog člana. Zašto ne biste iskoristili ovu priliku za zabavno i opušteno druženje?

Najviše pažnje se većinom posvećuje trudničkom trbuhu koji se sve veći i veći, no i darivanje trudnice je također lijepa gesta. Sigurno će se razveseliti proizvodu namijenjenom majčinskoj njezi koji će joj trebati tijekom prvih nekoliko mjeseci nakon rođenja, poput maslaca za tijelo ili ulja protiv strija. Također možete odabrati kreativni set za stvaranje uspomena koji će obiteljima pomoći obilježiti važne trenutke tijekom djetetovog odrastanja.

Predivan poklon u tim posebnim prilikama su proizvodi robne marke BabyBlooms koji malenu dječju odjeću vrlo maštovito pretvore u slatke bukete i kornet od sladoleda. Znate da čiste i svježe dječje odjeće nikada nije dovoljno! Isto tako, obitelji s novorođenčadi se uvijek suočavaju s nedostatkom pelena. To su odlične ideje za poklon budućim roditeljima, a Baby Shower je savršena prilika za to.

Proživite zimu uz veselu karnevalsku zabavu!

U Bubamari s veseljem iščekujemo karnevalsko razdoblje, a vjerujemo da su uzbuđeni i vaši mališani. Tijekom karnevalske sezone roditelji i djeca imaju priliku preobratiti se u najdraže bajkovito stvorenje, životinju ili slavnu osobu. Tijekom karnevalskog maskiranja je samo nebo granica! Tijekom karnevalskog razdoblja Bubamara vam nudi brojne mogućnosti karnevalskih kostima.

U našim prodavaonicama možete pronaći sve od vještica, princeza, životinja do crtanih super junaka. Vjerujemo da su vaša djeca puna kreativnih ideja kako dočekati ovogodišnji karneval.

Karneval je odlična ideja za buđenje djeteta u sebi!

Znate li već koju ćete masku nositi ove godine? Za sve one koji još uvijek nemaju ideju o karnevalskoj masci predlažemo da provjere Bubamarinu ponudu karnevalskih maski i kostima. Osim maštovitih kostima u našoj ponudi možete pronaći perike različitih boja i oblika! Isto tako svoju frizuru možete obojati sprejom za kosu koji će trajati nekoliko dana ili tjedana. Kod obitelji s malom djecom su izuzetno popularne obiteljske maske.

Prepustite se vlastitoj i dječjoj mašti te pronađite ideje za zajedničko maskiranje. Obitelj će se sigurno zabavljati tijekom odabira maske, a još više tijekom kupnje i maskiranja!

Pripremite se na nezaboravnu zabavu zajedno s Bubamarom!

Ne zaboravite pogledati našu ponudu šarenih balona koji ne smiju nedostajati na zabavi. Baloni različitih oblika, veličina i boja će zasigurno poboljšati svako druženje i posebne prilike.

Uz Bubamarine proizvode robnih marki Bontempi, Chi Chi Love, Pearhead, Forever i Sterntaler će druženje tijekom posebnih prilika biti još zabavnije! Juhu! Zabava može početi!

Pokažite više
Zatvori