Kostimi i maske za karneval

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Robna marka
  1. CARNIVAL TOYS 2 Proizvodi
  2. UNIKA TTI 3 Proizvodi
  3. UNIKATOY 4 Proizvodi
Cijena
Boja
  1. Šarena 11 Proizvodi
Prikazanih 12 od 12 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 12 od 12 proizvoda
Poredaj po

Jeste li spremni na karnevalske dane?

Tko se ne bi veselio ludim maskama, slatkim krafnama i veselim karnevalskim povorkama? Tijekom karnevalskog razdoblja odrasli ali i djeca imaju posebnu mogućnost da se prepuste mašti i preobraze u svog najdražeg filmskog junaka ili čarobno biće. Prilikom izbora karnevalske maske je samo nebo granica!

Svake godine u Bubamarinoj ponudi možete pronaći kostime za cijelu obitelj! Provjerite našu internetsku stranicu ili posjetite najbližu Bubamarinu prodavaonicu te provjerite ponudu kostima, perikaboja za lice i drugih dodataka za kostime koje smo pripremili za ovogodišnju sezonu.

Kako se možete maskirati?

Svake sezone se pojave hit maske koje su izuzetno popularne među našim najmlađima. Najčešće su to maske junaka ili heroja iz raznih crtića ili filmova. Djevojčice se najčešće žele maskirati u Anu ili Elzu; princeze iz Ledenog kraljevstva, popularni su likovi iz crtića Miraculous i drugi super junaci poput Batman-a ili Spiderman-a.

Klasične maske tu također popularne svake godine. Doktori, kuhari i vojnici su još uvijek popularne maske među najmlađima. Isto tako se brojna djeca maskiraju u klasične junake poput Pipi Duge Čarape, Crvenkapice i Snjeguljice.

Jeste li oduvijek ste željeli znati kako bi izgledali s dugom perikom?

Pomoću duge perike možete izaći iz okvira svakodnevnice. Neke perike možete koristiti uz brojne kostime, a neke su namijenjene točno određenom liku ili masci. Dvije narančaste pletenice su namijenjene Pipi Dugoj Čarapi. U zadnje vrijeme je popularna perika svijetle kose, odnosno pletenice koja odgovara liku iz Ledenog kraljevstva (Frozen) koju nosi ledena kraljica Elza.

Obojite svoje lice

Trebate li ideju za bojanje lica? Ništa lakše! Na internetskim stranicama poput portala Youtube će te pronaći široku ponudu vodiča za bojanje. Pronađite svoju inspiraciju i provjerite Bubamarinu ponudu boja za lice u kojoj će te sigurno pronaći proizvode koji su vam potrebni za savršen make-up!

Neki setovi boja su namijenjeni točno određenoj masci i sadrže manje boja, dok kod većih setova za karnevalsko bojanje lica možete pronaći cijelu paletu različitih boja. Naša ponuda karnevalske kozmetike ne sadrži samo boje za šminkanje nego i sprejeve za kosu. Uz njihovu pomoć možete provjeriti kako bi izgledali u živo s rozom ili divlje zelenom kosom! Budite bez brige jer će boja nestati već nakon nekoliko pranja.

Prije uporabe kozmetike provjerite upute za upotrebu i sigurnosna upozorenja. Neki proizvodi možda nisu primjereni za sve tipove kože. Specifikacije, sastav i sigurnosna upozorenja pojedinih proizvoda dolaze u pakiranju od strane određenog dobavljača.

Dodaci za kostime

Jeste li već pri kraju uređivanja svoje maske, no znate da joj nedostaje jedna sitnica koja će ju učiniti savršenom? Provjerite Bubamarinu ponudu dodatka za maske i možda će te baš kod nas pronaći točno ono što vam je potrebno. Znate da je izvedba jednako važna kao i sama ideja. Pobrinite se da izvedba vaše maske bude što bolja, a pri tom će vam sigurno pomoći kostim koji će upotpuniti vaš izgled.

Ideje za maske

Jeste li bez ideje i ne znate koju masku odabrati ove godine? Budite bez brige! Bubamara vam nudi popis klasičnih maski koje su aktualne svake sezone!

  • Najdraža životinja – Neka se vaše dijete obuće u svoju najdražu životinju. U našoj ponudi vas čekaju slatki dječji kostimi tigra, pande, psića, pingvina i još više! Ne zaboravite da se tijekom maskiranja ne morate obući u pravu životinju, možete odabrati i slatki kostim jednoroga.
  • Čarobnica ili čarobnjak – Čarobnjaci i čarobnice su vrlo popularne maske već dugi niz godina i uvijek se iznova vraćaju.
  • Klaun ili klaunica – Karnevalsko razdoblje je vrijeme smijeha i ludovanja! Klauni su jedni od onih koji se pobrinuti za to. U klauna se možete brzo i jednostavno preobratiti; odaberite šarenu periku, a svoje lice obojite živim bojama.
  • Pirati – Neustrašivi kapetani i kapetanice sa svojom posadom se svake godine pridruže karnevalskim maskama. Svoj kostim ne zaboravite opremiti gusarskom sabljom ili povezom preko oka. Skupa sa svojom djecom se možete preobratiti u gusara ili papagaja.

Obiteljski kostimi zadnjih godina postaju sve popularniji. Vaša djeca će se sigurno razveseliti ukoliko se svi skupa maskirate. Preobratite se u indijansku, kaubojsku ili obitelj klaunova. Možete razmisliti koji vam je crtić, film ili najdraža glazbena skupina te se zajedno sa svim obiteljskim članovima preobratite u svoj unikatni kostim. U kreativni proces odabiranja maske ne zaboravite uključiti svoje dijete! Dječja mašta ne poznaje granice i najbolje ideje se najčešće pojave upravo uz njihovu domišljatost!

Za kreativnu zabavu!

Organizirate zabavu u maskama, a nemate ideju za dekoraciju? Uz šarene balone ne možete pogriješiti! Provjerite Bubamarinu ponudu balona svih dimenzija i boja.

Ne zaboravite da za dobru masku nije potrebno puno vremena i truda. Dovoljna je dobra ideja, kratka šetnjica po Bubamarinoj prodavaonici i kutak za stvaranje. Provjerite našu bogatu ponudu kostima, kozmetike i različitih dodatak. Uvjereni smo da će te u našim prodavaonicama pronaći savršenu masku!

Bubamara vam nudi puno zabave i osmijeha tijekom karnevalskog razdoblja!

 

Pokažite više
Zatvori