Za nezaboravan Baby Shower

Filtriraj
Mogućnosti kupnje
Cijena
 1. 0,00 kn - 99,99 kn 4 Proizvodi
 2. 100,00 kn - 199,99 kn
 3. 200,00 kn - 299,99 kn
 4. 300,00 kn i manje 1 Proizvod
Boja
 1. Plava 3 Proizvodi
 2. Roza 2 Proizvodi
Prikazanih 5 od 5 proizvoda
Poredaj po
Prikazanih 5 od 5 proizvoda
Poredaj po

Američki običaj koji sve više popularan i u našim krajevima

Baby Shower je odlična prilika da se buduća mama zabavi sa svojim bližnjima prije dolaska novorođene bebe. Američki fenomen, koji je u zadnje vrijeme sve popularniji i u Hrvatskoj – puno smijeha, slatkih poklona i opuštenih trenutaka tijekom veselog druženja.

U Bubamarinim prodavaonicama možete pronaći sve proizvode za savršen Baby Shower, od prekrasne dekoracije do malih bodija, podbradaka ili pelena koje će se razveseliti svaku buduću mamu.

Što pokloniti za Baby  Shower?

Jeste li bez ideje i ne znate što pokloniti budućoj mami za Baby Shower? Bez brige, Bubamara će vam s veseljem pomoći! Provjerite donji popis ideja za Baby Shower poklone i odaberite one za koje mislite da će najviše razveseliti buduću mamu.

 • Pelene su najbolji klasični poklon, jer svi znamo da ih nikada nije dovoljno. Možete se odlučiti za klasične Pampers pelene, ekološke pelene robne marke Kit & Kin ili neke druge pelene. Novopečeni roditelji će ubrzo nakon djetetovog rođenja primijetiti da pelena nikada nije dovoljno te će sigurno razveseliti takvom poklonu!
 • Dječja knjiga je uvijek odlična ideja za poklon. Možete odabrati klasičnu bajku koju ste i vi kao mali s veseljem slušali ili čitali. Mala dječica vole slikovnice, knjige na opip te interaktivne dječje knjige sa zvučnim efektima koja djeci pomažu razumjeti svijet,  a istodobno potiču razvoj osjetila. Bubamarin kutak za knjige nudi cijelu vrstu prekrasnih klasičnih bajki, slikovnica te knjiga na opip, stoga će te sigurno pronaći onu koja će vam se svidjeti.
 • Odjeća za novorođenčad je također klasičan i praktičan poklon za Baby Shower. Malenih bodija, majci i hlača nikada nije dovoljno – male bebe na svojoj odjeći uvijek imaju neke mrlje, a svu odjeću prerastu brzinom treptaja oka. Novorođenim bebama odaberite slatku malenu odjeću, roditelji će sigurno biti sretni. U Bubamarinoj ponudi vas čekaju artikli robne marke Babyblooms, koji su odlična ideja za poklone u posebnim prilikama, a posebno za Baby Shower. Artikli poput podbratka, hlačica ili majčica robne marke Babyblooms su zapakirani u obliku buketa, torte ili korneta od sladoleda. Prekrasan, a istovremeno praktičan poklon oduševit će svaku buduću mamu.
 • Kreativni setovi za stvaranje uspomena poput otiska djetetovih stopala i dlanova, okvira za fotografije ili albuma za dojenče. Otisci se mogu narediti pomoću boje, tinte ili gline – svi načini su primjereni za osjetljivu bebinu kožu. Djeca odrastu brzinom treptaja oka i zbog toga je vrlo bitno sačuvati čarobne trenutke koje ste proveli sa svojom malenom bebicom.

Ne zaboravite buduću mamu!

U trenutcima veselog iščekivanja se većinom sve vrti oko trudničkog trbuha. Vrlo često budućoj mami koja ispod svojega srca nosi novi život, zaboravimo posvetiti malo pažnje i pozornosti. Put do majčinstva je izuzetno lijep, no vrlo često stresan i pun neprospavanih noći, stoga joj nemojte zaboraviti posvetiti malo pažnje.

Baby Shower je odlična prilika da budućoj mami također nešto poklonite. Možete joj pokloniti kozmetiku koja će joj  sigurno biti potrebna tijekom trudnoće ali i poslije poroda. Obavezni kozmetički dodaci nakon poroda su na primjer: maslac za tijelo, ulje protiv strija ili krema za njegu bradavica. Provjerite Bubamarinu ponudu kozmetike za mame robne marke Kit & Kin.

Kako organizirati nezaboravan Baby Shower?

Baby Shower koncept zabave i druženja se kod nas pojavio prije nekoliko godina. Sigurno se slažete da je svaki izgovor za druženjem dobar, baš poput Baby Shower-a. Budite bez brige ukoliko se prvi puta susrećete s organizacijom takve zabave i ne znate na koji način započeti planiranje. Bubamara vam nudi nekoliko savjeta za kreativan proces organiziranja zabave.

Kako isplanirati Baby Shower? Jednostavno. Predlažemo da slijedite korake u nastavku.

 1. Odredite vrijeme i prostor zabave. Neke mame više vole druženje u udobnoj kućnoj okolini, druge u kafiću, restoranu, a tijekom ljetnih mjeseci i u prirodi.
 2. Odaberite temu. Taj korak je možda neobavezan, no prilikom planiranja Baby Shower-a mislite na buduću mamu i njezine preferencije. Koji je njezin najdraži band, film ili boja?
 3. Napravite popis sudionica odnosno sudionika. Ne zaboravite se uvjeriti da svatko od njih dobije pozivnicu. Pozivnice možete poslati u elektronskom ili fizičkom obliku.
 4. Pobrinite se za dekoraciju. Prilikom dekoracije pustite mašti na volju. Ukoliko ste se odlučili za točno određenu temu, napravite tomu primjerenu dekoraciju. Provjerite Bubamarin dekorativni kutak u kojem možete pronaći balone i ostalu dekoraciju koja će vam biti potrebna prilikom organizacije. Ukoliko niste kreativni tim, predlažemo da vam pomogne netko s ukusom i osjećajem za estetiku. Tu uspomenu će te sigurno htjeti obilježiti velikim brojem fotografija.
 5. Ne zaboravite glazbu. Odaberite glazbeni program koji će vam stvoriti ugodnu i opuštenu atmosferu. Obavezno uključite one pjesme koje će se svidjeti budućoj mami.
 6. Pobrinite se da gosti ne budu gladni. Odabir hrane ovisi o tome koliko dugo će trajati zabava. Gostima možete ponuditi bilo što od slatkiša do slanih krekera ili čak ručak ili večeru. Pobrinite se napraviti zabavu koja će se najviše svidjeti budućoj mami – zabava do kasnih večernjih sati ili samo kratko druženje uz šalicu kave.
 7. Pripremite zanimljive aktivnosti i igre upoznavanja. Posebno dobra ideja za zabave na kojima se gosti ne poznaju. Opuštenim igrama poput Binga će te probiti led te opustiti goste koji dolaze iz različitih krajeva ili generacija.

 

Odlična ideja za savršen Baby Shower je izrada knjige uspomena u koju svi prisutni mogu napisati nekoliko lijepih želja ili riječi budućoj mami i njezinom djetetu. Napisane riječi možete obogatiti fotografijama. Na taj način će se buduća mama uvijek moći prisjetiti tog čarobnog dana.

Pokažite više
Zatvori